Dogum hediyesi aldiniz mi?

İlk dogumumda 3 tane Ata altını almıştı ,ama benim tayinim nedeniyle yatan yol harcirahimla ikincide ben günlük kullanabileceğim yüzük,kolye ve kupeden oluşan ince üçlü bir set istedim. Erkeklerin aklına bu tür şeyler pek gelmez güzelim.Eger illaha istiyorsan ve butceniz uygunsa anneler gününde anne- bebek kolyesi diye geçen bir kolye isteyebilirsin

Istedim doğum hediyesi .Ama almadi işte .Neyse sağlık olsun

Evet aldım. Öncesinde ima etmiştim ama biraz :)
Tabiki sağlıklı mutlu bir bebeğinin olması en önemlisi.
Bizim kızın adı inci
Eşim "sen bana bir inci verdin ben de sana bunu aldım" diyip inci kolye hediye etti. ben de bunu kızıma vereceğim 18 yaşına geldiğinde.
Bizim için anısı ve anlamı oldu. Bebeğim 1 aylıkken aldı, bence geç değil eşine biraz çıtlat

Ne kadar güzel sen ne yaptın peki ?

Alırsa güzel bir davranış ama almazsa da gerek yok bence. Hele bu durumu dert etmeye hiç gerek yok. Hediye almadı diye üzülürken mutluluğunuzu "tamamen" yaşayamıyorsunuz. Erkekler böyle şeyleri anlamıyor. Sizin yerinizde olsam kendimi ödüllendirip kendim alırdım ve onu saklardım çocuğuma. Özellikle kız bebek ise İlerde o da doğum yaparsa bakıp hatırlasın diye. Bence bu daha anlamlı daha duygusal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…