Dogum hediyesi aldiniz mi?

ben kapı süsü sipariş vermistim. zamanında teslimat yapmadılar. esim gidip bi cicekciyle anlasmis hastane odasını susletip kapi süsü astırmıştı. hastanede rafakatcim oldu. iyi bakti bana. gik desem hemen kalkar bisey istiyo muyum nasilim diye bakardi. doğum hediyesi almadi. maddi olarak musait değildik. hala da degiliz. ben ise dönünce fotoğraf makinesi alicam kendime öyle anlastik :)

isteyen ister. istemeyen istemez. hediyelesmek güzel bisey ama icten gelir. kendinizi kötü hissetneyin Allah saglikla güle güle büyütmeyi nasip etsin.

ben eski konunuza istinaden yaninizda biri var mi onu merak ettim. bide süt bol bol dinlenme ve moralle oluyo. esinize sütüm az demeyin madem cenesini tutamiyo.

Simdi komik olacak belki ama ben esimin bana hediye alıp almadığını şu anda hatırlamıyorum. Esimin annesi iki doğumdan sonra bilezik taktı. Ama takmasalar veya almasalar da olur. Eşim iki doğumda hiç yanımdan ayrılmadı. Elinden hiçbir yardımı desteği esirgemez. Varlığı hediye adamın resmen. Bence önemli olan bu.

Inanın benzer şeyleri ben de yaşadım yaşıyorum. Koca karılar gibi ondan bundan annelerinden falan duyduklarını gelip söylüyorlar çünkü fikirsizler. Sütün yok sütün az bla bla diyerek sizin psikolojinizi etkilediklerini ve o sütün azalmasına kendilerinin de katkı yaptıklarını bilmiyorlar mı?! Siz hiç sütüm yok vs demeyin hemen mamaya yapışıp bu süt var yok durumundan stresinden kaytarmaya çalışacak. Siz bilirsiniz zaten bazi günler sütün az olabileceğini. Uykusu yok gazı yok ve ağlıyorsa aç olabilir deyin mama verin deneyin yani. Benim eşim şimdi bana sürekli subliminal mesaj veriyor 2. çocuğu da çok ara vermeden yapmak lazım manasında. Benim aptal olduğumu falan sanıyor galiba garibim..

Hastaneye annem geldi .Sesini çıkarmadı .Konuştular birşey yokmuş gibi .Iki gün annem hastanede kaldı .Şimdi de Yanım da kalıyor .Ama eski konuyu açmıyorum .Cok da konuşamıyorum zaten yorgunluktan.Esim de barıştı ama düşünceleri aynı biliyorum .Hastanede ne olursa olsun Yanım da kalabilirdi .Hem annemin Yanım da durmasından faydalanıyor hem de vidi vidi .O kadar bunaldim ki anlatamam

Ilk hamileliğimde alır diye düşünüyordum,doğumdan sonra anneme falan sormuştu nasıl birsey alsam diye ama bebeğimizin sağlık sorunu nedeniyle hem moral olarak hem maddi olarak çok zor dönemler geçirdik o yüzden ben de beklemedim.ama kendi hep söyledi alamadık durumlar el vermedi diye sonra doğum günümde bayağı güzel bir hediye almıştı hatta ben 3 yıl falan hediye almasan olur dedim.ikinci doğumumda da ben tembihledim sakın birsey alma zaten çok pahalı bir hastanede doğum olsun diye ısrar etmişti doktorumu seviyorum diye.ben de onu say dedim hediyeye.önemli olan düşünceli davranması birsey almasına gerek yok.dogumdan sonra ben yorgunluktan uyuyakaldigim zamanlar meyve bile yemiyormus ben uyanayım benimle yesin diye annem söyledi.gercekten de öyledir o yüzden almasa da olur.

Hamilelik hediyesi aldı eşim ama daha doğurmadığım için ne yapar ne alır, alır mı almaz mı bilemiyorum

Konuyu okurken yazmayı düşündüğüm cevap buydu.

Konu sahibi siz niye eşinize babalık hediyesi almadınız?

Yanliz simdi soyle bir durum var , kizima diye alinan hediyeyi oglum istiyor
İleride esine takacakmis evlenirse , evlenmezse de annemin hatirasi diyerek saklayacakmis , hayir o milanin da diyemedim oglana , insallah unutur buyuyunce

valla sezeryan agrısından hediye falan aklıma gelmedi

Yanliz simdi soyle bir durum var , kizima diye alinan hediyeyi oglum istiyor
İleride esine takacakmis evlenirse , evlenmezse de annemin hatirasi diyerek saklayacakmis , hayir o milanin da diyemedim oglana , insallah unutur buyuyunce

Eyvahlar olası. Oğlana da ayrı bir şey yapsaydınız keşke.

Annem her çocuğuna bir takı ayırmış. Abim en büyük olduğu için evlenirken yengem anne hepsini takın sonra geri veririm demiş. Geri vermek de istemiş ama annem artık taktık senin olsun demiş. Hala kızıyorum, bir ara punduna getirip birini isteyesim var. O yüzden o hediye kiminse onun olsun, oğlan için de bir tane koyun kenara, bu milanın bu senin dersiniz.

Eşimden hediye almadım ama eşimin annesi iki doğumda da hediye aldı.
Eşimden hediye beklentim olmadı. Genel olarak beklentisiz bir insanım ben ya, yaşanılan an güzel geçsin, tadını çıkaralım filan yetiyor işte bana. Hediye alması gerektiğini düşünmedim. Ama öyle bir beklentim olsaydı, sanırım önceden kulağına çıtlatırdım. İnsanlar bazen düşünemeyebilir çünkü. Başka özel günlerde hediyeleşiriz, istediğimiz bir şeyler varsa, birbirimizi onları alalım diye yavaş yavaş işleriz mesela. =)

Anne değilim
O sebepten doğum hediyesi konumuz olmadı hiç.

Doğum yapsam. Eşim bi şey almasa ben de kırılırdım sanırım. Ama bilirdim ki boşverdiği için değil. Gerçekten aklı kesmediği icin almamıştır. Istersem alır zannediyorum.

Bilemedim ne tavsiye edeyim. Ama açıkça isteyin madem. Düşünemedi diye iki de sitem edersiniz. Oldu bitti

Ben de almadım. Ama alsın isterdim. Bunu ikinci gebeligimde söyledim ama ikinciye de almadı.
Sen de boşver takma kafana.

Ayrıca babaya niye hediye alınacakmış bedavadan çocuk sahibi oluyorlar. Çocuk doğuracağız diye bütün sağlığımız değişiyor. Ölümden dönüyoruz ki gerçekten ölümden döndüm. Bütün vücut yapım değişti. Aynaya bakmak istemiyorum. Babalar gayet sağlıklı yani.

Ben istedim,daha doğurmadım ama 5 tas istedim:)
suan bakıyorm alcak gibi durmuyo
Doğum paramla gidip alacağım sen almazsan diyorm bende:)
Tırnağın varsa,basını kası dıyorlar erkekler sonuc olarak:)
Cıcek gelse ne ala durumundayız

Bırak çiçek almayı buzdolabından bir yeşillik yaprağı uzatmadi..deşme yaramı. arabamizi değişti istediğim bir model aldı ama şahsıma değil yani şansima tesadüf oldu zaten degisecektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…