- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Inanın benzer şeyleri ben de yaşadım yaşıyorum. Koca karılar gibi ondan bundan annelerinden falan duyduklarını gelip söylüyorlar çünkü fikirsizler. Sütün yok sütün az bla bla diyerek sizin psikolojinizi etkilediklerini ve o sütün azalmasına kendilerinin de katkı yaptıklarını bilmiyorlar mı?! Siz hiç sütüm yok vs demeyin hemen mamaya yapışıp bu süt var yok durumundan stresinden kaytarmaya çalışacak. Siz bilirsiniz zaten bazi günler sütün az olabileceğini. Uykusu yok gazı yok ve ağlıyorsa aç olabilir deyin mama verin deneyin yani. Benim eşim şimdi bana sürekli subliminal mesaj veriyor 2. çocuğu da çok ara vermeden yapmak lazım manasında. Benim aptal olduğumu falan sanıyor galiba garibim..Işte anlatmak istediğim de buydu .Ama gerçekten kadınların bile bu sperm olayını elzem haline getirmelerini anlamıyorum .Nasıl hamilelik lohusalık ve doğumla onların spermleri kıyaslanır ki .Evet ben çalışıyorum demeye başladı zaten .Sutum az olduğunda da yetmiyor deyip daha çok moralimi bozuyor .Sadexe hediye değil aslında ya ben eşimden doğum ve doğumdan sonra hak ettiğim ilgiyi göremedim sanırım
Hastaneye annem geldi .Sesini çıkarmadı .Konuştular birşey yokmuş gibi .Iki gün annem hastanede kaldı .Şimdi de Yanım da kalıyor .Ama eski konuyu açmıyorum .Cok da konuşamıyorum zaten yorgunluktan.Esim de barıştı ama düşünceleri aynı biliyorum .Hastanede ne olursa olsun Yanım da kalabilirdi .Hem annemin Yanım da durmasından faydalanıyor hem de vidi vidi .O kadar bunaldim ki anlatamamben kapı süsü sipariş vermistim. zamanında teslimat yapmadılar. esim gidip bi cicekciyle anlasmis hastane odasını susletip kapi süsü astırmıştı. hastanede rafakatcim oldu. iyi bakti bana. gik desem hemen kalkar bisey istiyo muyum nasilim diye bakardi. doğum hediyesi almadi. maddi olarak musait değildik. hala da degiliz. ben ise dönünce fotoğraf makinesi alicam kendime öyle anlastik :)
isteyen ister. istemeyen istemez. hediyelesmek güzel bisey ama icten gelir. kendinizi kötü hissetneyin Allah saglikla güle güle büyütmeyi nasip etsin.
ben eski konunuza istinaden yaninizda biri var mi onu merak ettim. bide süt bol bol dinlenme ve moralle oluyo. esinize sütüm az demeyin madem cenesini tutamiyo.
Bence çıtlatmasın ağızla istenen hediyenin ne anlamı var ki
O yasadiklarimizin diyeti altin kolye degil bence. Sevgi, saygi, geceleri yardim. Sagolsun eksik etmez.Hamilelik ve doğum sürecinde yaşadıklarımızin hiçbirini erkekler yaşamıyor . Sadeece spermle olmuyor bu isler
Tabı kı bekledım , eger o amelıyat olsaydı kı cocuk gıbı bıseyde vermıyor yanı bana mutlaka cıcek gonderırdım . acı olan su ki bırlıkte yasadıkları kadınları tanımıyorlarBekledin yani
Konuyu okurken yazmayı düşündüğüm cevap buydu.
Konu sahibi siz niye eşinize babalık hediyesi almadınız?
Yanliz simdi soyle bir durum var , kizima diye alinan hediyeyi oglum istiyor
İleride esine takacakmis evlenirse , evlenmezse de annemin hatirasi diyerek saklayacakmis , hayir o milanin da diyemedim oglana , insallah unutur buyuyunce
Bırak çiçek almayı buzdolabından bir yeşillik yaprağı uzatmadi..deşme yaramı. arabamizi değişti istediğim bir model aldı ama şahsıma değil yani şansima tesadüf oldu zaten degisecektikMerhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?