Dogum hediyesi aldiniz mi?

Eşim bana bişey almadi fakat benim ile beraber hastanede kaldi kac gün, benim ile beraber uykusuz kaldi. Ben yatardim, eşim kalkardi, bezini değistirip pişpişlardi. Sütüm azdi bana morel verirdi.

Yani hediye alsa tabiki sevinirdim ama inan gerek değil. Değer hediye ile biçilmiyor. Burdaki konulari oku istersen, adam 5 dakika oynuyor bebek ile sonra tekrar karisina veriyor (tabi bu konuda kadinlarda hatali ama).

Yok o hevesi mide aldı sağ olsun .Çalışmadığım için su an her istediği mi de sak diye alamıyorum .Ama en pahalı sigaradan alıp içmeye para buluyor.Ya ne bileyim .Yanlış anlaşılmak istemiyorum derdim para değil .Ama birşey istedim hatırlanacak .çünkü ben çok zor bi hamilelik süreci geçirdim ne bileyim moral olurdu.Seni çok seviyorum demesini biliyor seven insan düşünmez mı?

Konuyu okurken yazmayı düşündüğüm cevap buydu.

Konu sahibi siz niye eşinize babalık hediyesi almadınız?

Erkekler pek düşünceli değil . İlk oğlumda çiçek almıştı. Ozaman çiçek yerine keşke kolye alsaydın.Gümüş bir kolye alınabilirdi. İkinci çocuğumda yine çiçek almış sanırım kolayına gidiyor.Hem gümüş bir kolye ne kadar pahalı olabilir ki .Eğer düşünmüyorsa kendi kendine hediye al.

Ben de almadim zamaninda cok bekledim uzuldm hersey icin ama daha hayatta oyle degerli seyler varmis ki beklememek kmseden birsey sanirim daha iyi hayatin sillesini yemeden farkina varmaniz dilegiyle

Ben de almadim zamaninda cok bekledim uzuldm hersey icin ama daha hayatta oyle degerli seyler varmis ki beklememek kmseden birsey sanirim daha iyi hayatin sillesini yemeden farkina varmaniz dilegiyle
Ben de iyi kötü hayatin sillesini yedim merak etmeyin .zaten yazımin en basında da belirttim önemli olan sağlıklı cocugumuz olması sağlık olması diye .Ama herşey çıkınca insan küçükte olsa birşey bekliyor .

Ben size kesinlikle hak veriyorum hediyenin ucuzu pahalısı olmaz mesele böyle bir şeyi düşünmüş olması ama ona da hak verin heyecandan böyle şeyleri düşünemiyor olabilir. Dediğim gibi hediyenizi kendiniz alın bence daha duygusal daha güzel bir şey. Hatırlamayan adama zorla hatırlatacak değilsiniz yani. Söyledikten sonra zaten hiç bir anlamı kalmaz.

İki bebeğim de yoğun bakımda yattı, sağlık problemleri prematüre bebek derken sağ salim bebegimizle evimize gidelim bir adak kestirip dağıtalim dedi ki dediğini de yapti
Hamilelikte hediyesiz gelme demiştim ama insan ölümlerden dönünce hiç yüzük bilezik set falan aklına gelmiyor

Onu da yapabileceğimi sanmıyorum ya neyse .

O zaman daha ders almamissiniz yediginiz silleden diyeyim ders alirsaniz zaten hersey istediginiz gibi olur

Öyle tabi en önemlisi sağlık .Allah çocuklarinizi size bagislasin

Valla şu spermlere sağlık olayını anlamadım . Sperm bankada da var. Ayrıca erkeklerin bunu verirken de pek acı çektiklerini sanmıyorum ama kadınlar hamilelik lohusalık hele ki doğum anında epey acı çekiyorlar. O yüzden biraz düşünceli olmak lazım. Kimse ev araba beklemiyor zaten. Ha onlar da alınsa çok mu? Hayır beklenilen onları bu kadar zorluklar çekerek baba yaptığınız için ufak da olsa bütçe dahilinde bi hediye. Ama erkekler işte .. Gerçekten ben artık o cinsiyete karşı çok soğuğum.. Daha dur sen. Çocukla sen boğuşurken yan gelip yatıp bi de çok yorgunum uykusuzum diye kavga edecek seninle..

Bence çıtlatmasın ağızla istenen hediyenin ne anlamı var ki

Işte anlatmak istediğim de buydu .Ama gerçekten kadınların bile bu sperm olayını elzem haline getirmelerini anlamıyorum .Nasıl hamilelik lohusalık ve doğumla onların spermleri kıyaslanır ki .Evet ben çalışıyorum demeye başladı zaten .Sutum az olduğunda da yetmiyor deyip daha çok moralimi bozuyor .Sadexe hediye değil aslında ya ben eşimden doğum ve doğumdan sonra hak ettiğim ilgiyi göremedim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…