- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Yok o hevesi mide aldı sağ olsun .Çalışmadığım için su an her istediği mi de sak diye alamıyorum .Ama en pahalı sigaradan alıp içmeye para buluyor.Ya ne bileyim .Yanlış anlaşılmak istemiyorum derdim para değil .Ama birşey istedim hatırlanacak .çünkü ben çok zor bi hamilelik süreci geçirdim ne bileyim moral olurdu.Seni çok seviyorum demesini biliyor seven insan düşünmez mı?Alırsa güzel bir davranış ama almazsa da gerek yok bence. Hele bu durumu dert etmeye hiç gerek yok. Hediye almadı diye üzülürken mutluluğunuzu "tamamen" yaşayamıyorsunuz. Erkekler böyle şeyleri anlamıyor. Sizin yerinizde olsam kendimi ödüllendirip kendim alırdım ve onu saklardım çocuğuma. Özellikle kız bebek ise İlerde o da doğum yaparsa bakıp hatırlasın diye. Bence bu daha anlamlı daha duygusal.
Özellikle birşey istemedim .Sadec e doğum hediyesi istedim .O karae versin istedim. Ama olmadıMaddi yönden butcenize uygun, karşılayabileceği birşey mi istedin?
Ben aldim ama kendim istedim , kizim icin istedim , bunu al kizim buyudugunde anne babasindan yadigar olarak bunu birakalim ona dedim , almasaydi da kirilmazdim
Bide benim esim komik adamdir o zaman sen de bana al dedi , bende ona saat aldim
Yani birbirimize hediye aldik , bebce kirilmayin hic , en guzel hediye bebeginiz zaten
Erkekler pek düşünceli değil . İlk oğlumda çiçek almıştı. Ozaman çiçek yerine keşke kolye alsaydın.Gümüş bir kolye alınabilirdi. İkinci çocuğumda yine çiçek almış sanırım kolayına gidiyor.Hem gümüş bir kolye ne kadar pahalı olabilir ki .Eğer düşünmüyorsa kendi kendine hediye al.Merhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
Ben de almadim zamaninda cok bekledim uzuldm hersey icin ama daha hayatta oyle degerli seyler varmis ki beklememek kmseden birsey sanirim daha iyi hayatin sillesini yemeden farkina varmaniz dilegiyleMerhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
Ben de iyi kötü hayatin sillesini yedim merak etmeyin .zaten yazımin en basında da belirttim önemli olan sağlıklı cocugumuz olması sağlık olması diye .Ama herşey çıkınca insan küçükte olsa birşey bekliyor .Ben de almadim zamaninda cok bekledim uzuldm hersey icin ama daha hayatta oyle degerli seyler varmis ki beklememek kmseden birsey sanirim daha iyi hayatin sillesini yemeden farkina varmaniz dilegiyle
Ben size kesinlikle hak veriyorum hediyenin ucuzu pahalısı olmaz mesele böyle bir şeyi düşünmüş olması ama ona da hak verin heyecandan böyle şeyleri düşünemiyor olabilir. Dediğim gibi hediyenizi kendiniz alın bence daha duygusal daha güzel bir şey. Hatırlamayan adama zorla hatırlatacak değilsiniz yani. Söyledikten sonra zaten hiç bir anlamı kalmaz.Yok o hevesi mide aldı sağ olsun .Çalışmadığım için su an her istediği mi de sak diye alamıyorum .Ama en pahalı sigaradan alıp içmeye para buluyor.Ya ne bileyim .Yanlış anlaşılmak istemiyorum derdim para değil .Ama birşey istedim hatırlanacak .çünkü ben çok zor bi hamilelik süreci geçirdim ne bileyim moral olurdu.Seni çok seviyorum demesini biliyor seven insan düşünmez mı?
Onu da yapabileceğimi sanmıyorum ya neyse .Erkekler pek düşünceli değil . İlk oğlumda çiçek almıştı. Ozaman çiçek yerine keşke kolye alsaydın.Gümüş bir kolye alınabilirdi. İkinci çocuğumda yine çiçek almış sanırım kolayına gidiyor.Hem gümüş bir kolye ne kadar pahalı olabilir ki .Eğer düşünmüyorsa kendi kendine hediye al.
O zaman daha ders almamissiniz yediginiz silleden diyeyim ders alirsaniz zaten hersey istediginiz gibi olurBen de iyi kötü hayatin sillesini yedim merak etmeyin .zaten yazımin en basında da belirttim önemli olan sağlıklı cocugumuz olması sağlık olması diye .Ama herşey çıkınca insan küçükte olsa birşey bekliyor .
Öyle tabi en önemlisi sağlık .Allah çocuklarinizi size bagislasinİki bebeğim de yoğun bakımda yattı, sağlık problemleri prematüre bebek derken sağ salim bebegimizle evimize gidelim bir adak kestirip dağıtalim dedi ki dediğini de yapti
Hamilelikte hediyesiz gelme demiştim ama insan ölümlerden dönünce hiç yüzük bilezik set falan aklına gelmiyor
Şükür biri 5 diğeri 2 yaşında Rabbim büyütüp yetiştirmeyi nasip etsin, gerisi boşÖyle tabi en önemlisi sağlık .Allah çocuklarinizi size bagislasin
Bence çıtlatmasın ağızla istenen hediyenin ne anlamı var kiEvet aldım. Öncesinde ima etmiştim ama biraz :)
Tabiki sağlıklı mutlu bir bebeğinin olması en önemlisi.
Bizim kızın adı inci
Eşim "sen bana bir inci verdin ben de sana bunu aldım" diyip inci kolye hediye etti. ben de bunu kızıma vereceğim 18 yaşına geldiğinde.
Bizim için anısı ve anlamı oldu. Bebeğim 1 aylıkken aldı, bence geç değil eşine biraz çıtlat
Işte anlatmak istediğim de buydu .Ama gerçekten kadınların bile bu sperm olayını elzem haline getirmelerini anlamıyorum .Nasıl hamilelik lohusalık ve doğumla onların spermleri kıyaslanır ki .Evet ben çalışıyorum demeye başladı zaten .Sutum az olduğunda da yetmiyor deyip daha çok moralimi bozuyor .Sadexe hediye değil aslında ya ben eşimden doğum ve doğumdan sonra hak ettiğim ilgiyi göremedim sanırımValla şu spermlere sağlık olayını anlamadım . Sperm bankada da var. Ayrıca erkeklerin bunu verirken de pek acı çektiklerini sanmıyorumama kadınlar hamilelik lohusalık hele ki doğum anında epey acı çekiyorlar. O yüzden biraz düşünceli olmak lazım. Kimse ev araba beklemiyor zaten. Ha onlar da alınsa çok mu? Hayır beklenilen onları bu kadar zorluklar çekerek baba yaptığınız için ufak da olsa bütçe dahilinde bi hediye. Ama erkekler işte .. Gerçekten ben artık o cinsiyete karşı çok soğuğum.. Daha dur sen. Çocukla sen boğuşurken yan gelip yatıp bi de çok yorgunum uykusuzum diye kavga edecek seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?