- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
- Konu Sahibi tiyatral_34
ben kapı süsü sipariş vermistim. zamanında teslimat yapmadılar. esim gidip bi cicekciyle anlasmis hastane odasını susletip kapi süsü astırmıştı. hastanede rafakatcim oldu. iyi bakti bana. gik desem hemen kalkar bisey istiyo muyum nasilim diye bakardi. doğum hediyesi almadi. maddi olarak musait değildik. hala da degiliz. ben ise dönünce fotoğraf makinesi alicam kendime öyle anlastik :)
isteyen ister. istemeyen istemez. hediyelesmek güzel bisey ama icten gelir. kendinizi kötü hissetneyin Allah saglikla güle güle büyütmeyi nasip etsin.
ben eski konunuza istinaden yaninizda biri var mi onu merak ettim. bide süt bol bol dinlenme ve moralle oluyo. esinize sütüm az demeyin madem cenesini tutamiyo.
isteyen ister. istemeyen istemez. hediyelesmek güzel bisey ama icten gelir. kendinizi kötü hissetneyin Allah saglikla güle güle büyütmeyi nasip etsin.
ben eski konunuza istinaden yaninizda biri var mi onu merak ettim. bide süt bol bol dinlenme ve moralle oluyo. esinize sütüm az demeyin madem cenesini tutamiyo.