- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben ne zaman bitircem gene ustume afakanlar basti canim bi sey yapmak istemiyor imdattttttttttttttttttttttttt
canım ne güzel ablan var iyi ki benim de dün arkadaşlarım ütüledi hediyelerle gelmişler zaten bir de ütüyü yaptlar ama abla en güzeli.. bende hacı şakir granül aldım onunla yıkadım çamaşırlarıkızlar benim kızımın cicileri bugün yıkanıcak....:dance:
çalışıyorum yıkayamıyorum diye bütün kıyafetlerini ablama götürdüm...
hepsini yıkayıp ütülicekkk...a.s.
bu arada sonunda neyle yıkıcamada karar verdim...
omo baby ve yumoş baby aldım dün marketten...
inşallah güzel olur:sm_confused:
kızlar benim kızımın cicileri bugün yıkanıcak....:dance:
çalışıyorum yıkayamıyorum diye bütün kıyafetlerini ablama götürdüm...
hepsini yıkayıp ütülicekkk...a.s.
bu arada sonunda neyle yıkıcamada karar verdim...
omo baby ve yumoş baby aldım dün marketten...
inşallah güzel olur:sm_confused:
ilkyascımm insanın ailesinin yakında olması gerçekten iyi
herşeyime koşturuyolar sağolsunlar...
aama seninde ne güzel arkadaşların var
ihtiyacın olduğu zamanlarda yardımlaşmaları çok güzela.s.
oncacım benimkiler yıkandıktan sonra sanada fikrimi söylerima.s.
banada adasu tavsiye etmiştii
misler gibi olucak inşallah..:dance:
anam bende ne cok şey tavsiye etmişim hepinize :roflol::roflol:
ne yana baksam adasu tavsiyesi sırnaşık şey
cok bilgili gördüm kendimi canım :roflol::roflol:
şımarma bakiimmmm:mymeka:
:roflol:
mrb ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum. 7.5 aylık hamileyim ben de çanta hazırlamaya başlayım diyorum. ama daha bebek için çanta seti almadım . şimdilik poşete falan mı koysam acaba. inşallah erken doğum olmaz ama çevremde birileri erken doğum yapınca ben de telaşlanıyorum aslında
mrb ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum. 7.5 aylık hamileyim ben de çanta hazırlamaya başlayım diyorum. ama daha bebek için çanta seti almadım . şimdilik poşete falan mı koysam acaba. inşallah erken doğum olmaz ama çevremde birileri erken doğum yapınca ben de telaşlanıyorum aslında
zaten o istek gel di mi herşey hazırlanıyor 1 gündea.s.a.s.a.s.....ama bakıyorum da sana o isteğin geleceği yok...hem bebişim gelsin diyorsun hem çantanı hazırlamıosunklava:klava:klava:
vallaha haklisin kiz ya iste her zaman baska isler araya giriyor bende deli oluyorum ama napim iste
evde oglan da var zor oluyor
ben utulerken o duzenleyim dio ama geri bozuyor kafamçokkarıştı
ayy canım yaa kardeşininn cicilerinimi düzeltiyooo....
corumluu zor oluyodur senin için...
allah yardımcın olsun arkadaşım ...