- 19 Mayıs 2015
- 1.415
- 2.500
- 133
- 39
Hande feray olsun Ece miraya da uyar .Yine isim soracagim kizlar :) nilay mi hande mi feray miilk kizimin ism ece miray ama illa uyumlu olmak zorunda degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hande feray olsun Ece miraya da uyar .Yine isim soracagim kizlar :) nilay mi hande mi feray miilk kizimin ism ece miray ama illa uyumlu olmak zorunda degil
Aa olabilir aslinda bunda iki isim dusunmemistim :)Hande feray olsun Ece miraya da uyar .
1-NilayYine isim soracagim kizlar :) nilay mi hande mi feray miilk kizimin ism ece miray ama illa uyumlu olmak zorunda degil
Allah ım bir avazda kolayca sağlıklı kucağına almayı nasip etsinSuyum geliyor galiba
Sancılar var 2 dk bir biz hastaneye gidiyoruz![]()
YaaaSuyum geliyor galiba
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzSuyum geliyor galiba
Ayyy hadi bir avazda inşallahSuyum geliyor galiba
Sağlıkla doğar inşallahSuyum geliyor galiba
Gözün aydın canımAyy herkes uyanıkmış meğersem Hepinize çok teşekkür ederim
Tek tek etiketleyemedim
Bebeğimiz doğdu emziriyorum şuan Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah![]()
Hey maşallah bu ne hızAyy herkes uyanıkmış meğersem Hepinize çok teşekkür ederim
Tek tek etiketleyemedim
Sen de mi uyuyamıyorumHey maşallah bu ne hızcok sevindim gözünüz aydin olsun Rabbim.anali babali buyutmeyi nasip etsin inşallah
![]()
![]()
Hadi insallah, bi avazda saglicakla kucagina al insallahSuyum geliyor galiba
Yaa masallah, bebislerimiz geliyor yavas yavas gozun aydin bugun diyordun daha bekletecek galiba diye :)Ayy herkes uyanıkmış meğersem Hepinize çok teşekkür ederim
Tek tek etiketleyemedim
Çok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallahGözün aydın canımyaa çok güzel maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Artık dualar senden bize
nasılsın? Bebek iyi mi? Nasıl geçti?
Aaa hiç nişan mişan olmadan direkt doğurdu kızSuyum geliyor galiba
Daha kolay WC de doğurmak mı kız bu kadar olsa yeterÇok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallah
Çok kolay çok güzel bir doğumdu hastaneye gitmemle doğdu, evde uyku sersemiyle çiş mi su mu derken sancılardan su olduğunu tahmin ettim gelmem le doğması bir oldu üç ıkınma hatta ıkınamama ile doğdu yavrucakebe benek kendi kendini doğurttu gene dedi
Allah yüzüme baktı inşallah sezaryen olacaklar çok çabuk toparlanır, normal doğuracaklar da benimkinden daha kolayına denk gelir inşallah Allah kimseyi doğum masasında ameliyat masasında bırakmasın çok doğru bir söz
![]()
Çok sevindim. Bundan sonrası da kolaylıkla geçer inşallahÇok şükür ikimizde iyiyiz bir sıkıntımız yok refakatçide yok hatta annem işe gitti bizde öğlen gibi taburcu oluruz inşallah
Çok kolay çok güzel bir doğumdu hastaneye gitmemle doğdu, evde uyku sersemiyle çiş mi su mu derken sancılardan su olduğunu tahmin ettim gelmem le doğması bir oldu üç ıkınma hatta ıkınamama ile doğdu yavrucakebe benek kendi kendini doğurttu gene dedi
Allah yüzüme baktı inşallah sezaryen olacaklar çok çabuk toparlanır, normal doğuracaklar da benimkinden daha kolayına denk gelir inşallah Allah kimseyi doğum masasında ameliyat masasında bırakmasın çok doğru bir söz
![]()
Hande güzel bir isim, şu an pek kullanılmıyor, anlamı gülüş demek sanırım. Bence HandeYine isim soracagim kizlar :) nilay mi hande mi feray miilk kizimin ism ece miray ama illa uyumlu olmak zorunda degil