Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ne yaptın sen ole aboooooo ne sut doludur sımdı onlar masallah bıdıs
AYNEN BENDE SEN GİBİYİM BIDIŞIM İLK ÖNCE HERKES BEBEK GÖĞÜSLERİNDEMİ:roflol: FALAN DİYORDU KARNIM ÇIKMAYINCA BİRDE KİLOMU HEP GÖĞSÜME ALDIM HERHALDE BEN ANLAMADIM NOLCAK BÖYLE HERKES KÜÇÜLÜR DİYOR KÜÇÜLMEZSE ARTIK YANDIM KOCAM BİLE BAZEN GEYİK YAPIYOR GÖĞÜSLERİMLE :roflol: EMZİRDİĞİMİZ SÜRECE ESKİ HALİNE DÖNME ŞANSI VAR EMZİRMEZSEK YANDIK 1 YIL EMZİRMEM LAZIM BU GÖĞÜSLERİN GİTMESİ İÇİN BELKİDE 2YIL:roflol: 3 YIL OLUR MU BİLMEM. BİRDE ARKADAŞLAR HAMİLEYKEN KULLANDIĞIMIZ SÜTYENLER ÖNEMLİ İHMAL ETMEYİN VE DOĞUM SONRASIDA ÖNEMLİ İYİ MARKA SÜTYEN KULLANMAMIZ LAZIMa.s.Valla dolumu kofmu anlıcaz emzirirken. Nadide Sultan gibi dolaşıyom oralıkta..Göbekte önde göğüslerde önde.. Öne doğru ağırlık yapıyor. Yüzü koyun yapışacağım yere... :roflol:
benimde 75 di,şimdi 80,85 kullanıyorum.80 oluyor sırtı sıkıyor,85inde sırtı iyi gerisi boş...napcaksam.
ya kızlar bide rahat olsun diye penye sütyen almıştım ben,hiç kullanamadım.diğer kalıplı,silikonlu sütyenlere alışmışım penyeyi takınca dümdüz oldular sanki.alışamadım,kullanamadım bir türlü.emzirme sütyenini nasıl kullanacam bilemiyorum artık.o yüzden hiç içimden gelmiyor almak.diğerlerinden kullanıyım diyorum onlarda tam bir eziyet olur emzirirken.ne yapsam bilemiyorum...