Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

slm kızlar bende geldim aranıza kk'ye hamile kaldığımda üye olmustum. şimdi sırada zayıflama kısmı war ewlendğmde 93 kiloydm boyum 1.68 sonra bir gazla 5 ayda 74 kilo oldm sonra hamile kaldım doğurdum derken 80leri gördm 80 küsür kilom ama inan hiçc bilmiyorum alıp alıp veriyorum ki bayramdan sonra cok aldığımı bildiğim için tartılmıyorm biliorm ki cok üzüleceğim neyse simdi balıorm sabah itibariyle herbalife cayım war zaten onun cok faydası war brz kendi cabamla zayıfladıktan sonra dukan geceym diyorum kurbanda ankaraya kaynanamlara gidicem 75 fln olsam tam süper olıcak walla acaba suan kaç kiloyum :))

Herkese günaydın....
Her sabah olduğu gibi bugünde yürüyüşümü ve sporumu yaptım geldim.
Yürüyüş öncesinde 1 bardak su içtim, eve gelince de 2 bardak su içtim.
Bugün daha az ve sağlıklı yiyerek dünkü kaçamağımı telafi etmek istiyorum.
Hadi bakalım kolay gelsin bize.

aramıza hoşgeldin canım :) umarım sporunu yapmışsındır :) dukandan ziyade yemeni azlatıp öğün sayını arttırarak devam etsen sanki daha sağlıklı olacakmış gibi geldi bana.. midendeki problemide halledersin sağlıklı zayıflarsan. dukan a ihtiyacn kalmaz.. çünkü dukanda tek tip beslendiğin için daha sonra çok zararını görürsün gibi geliyor yinede kendi tercihin :) yediklerini paylaşabileceğin sıklıkla buradan bizişmle paylaşırsan sevinirim :)

hoşgeldin :) ne kadar güzel karar aldıktan sonra 5 ayda çok güzel kilolar vermişsin. Allah bebeğini analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah canım. 80 82 den 75 e düşersin belki ama hızlı kilo vermiş olacaksın bayrama kadar haftada 1 kilo olarak hesapla canım ona göre hedef belirle :) daha çok motive oluyor insan. ve haftada 1 kg den fazla vermemeye özen göster canım :) sporunuda ihmal etme

kolay gelsin bizeeee :) maşallah ne güzel sabahları yürüyüşe çıkıyorsun :) bende bugün yüzeceğim 1 buçuk saat kadar :) sonra eve döneceğim yememe dikkat ediyorum :) bugün tartıda 70.2 çıktım :) adım adım hedefe :) haftaya inşallah 69 .2 yada 68 olarak bildirimler yapacağım size :) hep birlikte zafere doğru emin adımlarla yürüyoruz :) inşallah istediğimiz kilolara geleceğiz bayanlar :)

maşallah benim yerimede içmişsin su :) valla ikramlardan yemedim ama meyve ikram etti annem ondan yedim o kadarcık :)
aynen meyveden bırsey omazkınımca:)
aynen valla bizimkinin göbek var :) oda yapcak benle spor
bnm esımdede gobek vr gecen hafta 89 du bgn oda tartıldıı 87 cıktı hehehehe cunku aksamları ck hafıf ve ekmeksız yıyor glendede ekmegı azaltttını soyluyor ıs yerındee heheh
hos geldın cnm dıet neden yapaımıyorsun mıdene neyın ıyı neyın kotu geldıgını az cok bılırsın cunkuuuu hem tam dıet dgl bu yaptıklarımız hersyden az az yeek sık sık yemek fılann yanııı

hos geldın cnm benımmmmm rabbım evladını bagıslasın ınsllllll takıl bıse zayıfla ınslllll

cok gsllya sporunu yapmısta gelmıs kıslarr cuma gunlerı tartı gunu ona goreee

tartıldım vee

baslangıc:83
gecen hafta:71,4
bu hafta:70,3
topl.gıden kg:12,7
hedefımmm :60

bu sekıldee sımdıden herkesı bol kg vermeler hnmlarrrrrrrr

Son düzenleme:
sabah:07:00-
-1 cay kasıgı corek otubal
-1 kayısı
sabah00
-3 catal ınce cıtır patates kızartması
-1 bıber az yagda tavlanmıs
-1dılımcvdr ekmegı
-1 kupa yesılcay

ara15
-3sıyah erık

ögle 15:00
-dunkı tavuk hakkıımı kullanacagımmm

ara00
-erık yada seftalı

aksam 18:30
-2-3 y.k. etlı kuru fasulye
-aztursu olabılır(belkııı)

spor:
-leslıe ıle 4 ml
-50 mekık
-50 bacak makas
-25 karınn mekık
-50 pedal

su%bıtkı cayı
-en az 3 lt su
-en az 2 kupa yesıl cay

nasıl hnmlarrmenummmm

kızlar şimdi annemdeyim yazamıyorum cok fazla ama bende zayıflama yöntemi öyküsü çok dönicem size:)

ohh sohbet almış yürümüş buralarda diyet güzellerine selamlar. bugün ilk günüm ama kahvaltımı güzel yaptım.yarım saate kadar da kocaman bir salata düşünüyorum.ben sizin kadar uzun kalamıyorum pc de geldikçe size uğramadan çıkmam buralarda..

hayırlı cumalar kızlar
dukan diyetini ve şu karbonatlı su olayını deneyen var mı acaba aranızda

hayırlı cumalar kızlar
dukan diyetini ve şu karbonatlı su olayını deneyen var mı acaba aranızda

karbonatlı suyu ilk kez duyuyorum babam midesi yandığı zamanlarda içerdi ama kilo vermeye de yaradığını duymadım... dukan diyeti konusu açılmış yapanlar var o bölümü bulursan orda bilgiler vardır.gözüme ilişmişti peri ile biri dahaydı sanırım dukan diyeti gördüm diye hatırlıyorum..

teşekkürler. karbonatlı su sudaki ph oranını arttırıp daha hızlı kilo vermemizi sağlıyormuş.karbonatın çok faydası var gerçekten bi araştırınca mucizevi bir besin ama kiloda verdiriyormuş. burada da yapan var mı dedim acep ama bide oraya bakiim olmadı

valla güzelim ben karbonatı arada midem çok yandığı zamanlarda limon suyuyla karıştırıp içerdim kiloda vermeye yardımcı oluyorsa ben günde 3 öğün içerim en azından diyet daha çabuk bitmiş olur valla iyiymiş bende bir araştırcam kafam yattı karbonat

benimde aftım var gargara yapıyorum ilacı sürünmeden ağzına sokmayan biri olarak bana da kardeşim söylemişti 1.5 litreye 1 tatlı kaşıgı sanırım karıştırıp içiyormuşsun ben pek gün gün yapılan diyetlere uyamıyorum da :26:su nasıl olsa içiyorum içine az biraz karbonat attın mı tamam zaten biz kadınların güzellik uğrana içmediği şey yemediği sebze kaldı mı ki oyy oyy

Evet ama şurda 10 gün daha yapacağım sonra malesef bırakmak zorundayım. Okullar açılıyor.
O yüzden bugünlerin değerini iyi bilmem lazım.
Oh ya ne güzel sen yüzüyorsun. Yüzmek süper kilo verdiriyor.
Benim tartılma gibi bi şansım yok, çünkü evde tartı yok.
Ne zaman tartılacağımı bilmiyorum ama tartıldığım zaman da baya bi eksik rakamlar görmek istiyorum.
O yüzden yılmadan, bıkmadan, usanmadan kilo vermeye devam.

Yaptım tabi.
Beni mazur görün arkadaşlar. Söylediğim gibi tartı olmadığı için her hafta kilomu öğrenmem imkansız. :26:
Dur dura bilmeden kilo vermeye devaaammm..

hoşbuldukkk dukan yapmıyorum ki ben bi yanlış anlışılma oldu sanırım :) bende diyet yapmıyorum ama eskisi gibi de yemiyorum azalttım yanii :) dün gece burayı inceleyeyim lahana yağımı süreyim derken saat geç olmuş geç yattığım için 12de kalktım kalkar kalkmaz bi çay kaşığı çörekotu attım ağzıma ardından 5i 1 yerdemi içtim :) çayımı içerken lahana yağımı sürüp masaj yaptım göbüşümle baldırlarıma streçlenip bi güzel leslie ye başladık arkadaşımla 2 kez 500 adımı yaptık üzerine de 1 mili yaptık baya bi terlemiştik ısındık diye 25 mekik çektik 50 yan makas yaptık bide bi hareket var ama adını bilmiyorum ondan yaptık arkasından kahvaltımı yaptım 2 gibi. kahvaltıya çok geç kalmışım sanırım. az önce de duşumu aldım lahana yağımı yıkadım vücudumdan attım toksinlerimi şimdi mis gibi hissediyorum kendimi :) çok güzel terlemişim ama strecimi çıkartırken farkettimm :)

hoşbulduk :) midemde ne rahatsızlık olduğunu bilmiyorum ama ülser olabilir :S baharatlar falan dokunuyo uzun süre aç kalamıyorm midem kazınıyo yanıyo falan. bazı zamanlar yemekten kalkar kalkmaz öyle acıktığımı hissediyorum ki midem kaznıyo sanki bişey yememmişim gibi geliyo bazı zamanlar da hiç birşey yemesem umrumda olmuyo. böyle işte :) az yemeye çalışıyorum artık başladım dikkat etmeye :)

çok uzun oldu ama kahvaltı da ne yediğimi de yazayım mı :)

1,5 haşlanmış baharatlı yumurta yedim,
1 ince dilim köy ekmeği
2-3 kızarmış biber
3 parça domates biraz dengesiz ama yeni başlıyorum oturtucam inşallah :)

ama ben daha bugün başladım haftaya tartılsam olmaz mıı?:26: evde tartı da yok zaten

Hoşbulduumm zaten benim sorunum her şeyin doğrusunu yanlışını bilmeme rağmen süreklilik sağlayamamam belki bu sefer tam karar verir bir şekilde hep birlikte burada gaza gelirsem sizlerle birlikte (ki eminim birçoğumuzun sorunu aynı) soonuna kadar devam ederim, ederizz diye umuyorum.

Son düzenleme:

karbonat hazmı kolaylaştırır bence tam tersi daha çabuk acıktırır içtiğiniz zaman, ama kilo vermek adına sürekli içerseniz hem midenize zarar verir hem de tansiyon yükseltir diye düşünüyorum bence fazla abartmamak gerek. Malum her şeyin fazlası zarar ki onun için buradayız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…