- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
mrb.lar bende katılabilir miyim aranızaa :) :26: 21 yaşındayım 1,62 boyum. öğrenciyim öyle diyet falan yapamam :) zaten midemde bi sorun var sanırım bazen sofradan kalkmadan acıkıyorum bi garip oluyo :18:ancak yediklerimi azaltmam lazım. uzun süredir 63 kiloydum ramazanda hastanelerdeydim oruçtu üzüntüydü 4 kilo vermişim ama kısa sürede 2 kilosunu geri aldım ve en son tartıldığımda yani dün (12sinde) 61,8 kg çıktım bayrama sözüm var acil incelmem zayıflamam lazım :) bugün 5i bir yerde çaylardan aldık arkadaşımla bu akşam yemekten önce ondan içtim bi fincan ama yemeği de 10dan snra yedik :44: şimdi de lahana yağı denicemm :) yarın kalktığımda da spor yapmayı düşünüyorum.
slm kızlar bende geldim aranıza kk'ye hamile kaldığımda üye olmustum. şimdi sırada zayıflama kısmı warewlendğmde 93 kiloydm boyum 1.68 sonra bir gazla 5 ayda 74 kilo oldm sonra hamile kaldım doğurdum derken 80leri gördm 80 küsür kilom ama inan hiçc bilmiyorum alıp alıp veriyorum ki bayramdan sonra cok aldığımı bildiğim için tartılmıyorm biliorm ki cok üzüleceğim neyse simdi balıorm sabah itibariyle herbalife cayım war zaten onun cok faydası war brz kendi cabamla zayıfladıktan sonra dukan geceym diyorum kurbanda ankaraya kaynanamlara gidicem 75 fln olsam tam süper olıcak walla acaba suan kaç kiloyum :))
Herkese günaydın....
Her sabah olduğu gibi bugünde yürüyüşümü ve sporumu yaptım geldim.
Yürüyüş öncesinde 1 bardak su içtim, eve gelince de 2 bardak su içtim.
Bugün daha az ve sağlıklı yiyerek dünkü kaçamağımı telafi etmek istiyorum.
Hadi bakalım kolay gelsin bize.
aynen meyveden bırsey omazkınımca:)maşallah benim yerimede içmişsin su :) valla ikramlardan yemedimama meyve ikram etti annem ondan yedim o kadarcık :)
bnm esımdede gobek vr gecen hafta 89 du bgn oda tartıldıı 87 cıktı hehehehe cunku aksamları ck hafıf ve ekmeksız yıyor glendede ekmegı azaltttını soyluyor ıs yerındee hehehaynen valla bizimkinin göbek var :) oda yapcak benle spor
hos geldın cnm dıet neden yapaımıyorsun mıdene neyın ıyı neyın kotu geldıgını az cok bılırsın cunkuuuu hem tam dıet dgl bu yaptıklarımız hersyden az az yeek sık sık yemek fılann yanııımrb.lar bende katılabilir miyim aranızaa :) :26: 21 yaşındayım 1,62 boyum. öğrenciyim öyle diyet falan yapamam :) zaten midemde bi sorun var sanırım bazen sofradan kalkmadan acıkıyorum bi garip oluyo :18:ancak yediklerimi azaltmam lazım. uzun süredir 63 kiloydum ramazanda hastanelerdeydim oruçtu üzüntüydü 4 kilo vermişim ama kısa sürede 2 kilosunu geri aldım ve en son tartıldığımda yani dün (12sinde) 61,8 kg çıktım bayrama sözüm var acil incelmem zayıflamam lazım :) bugün 5i bir yerde çaylardan aldık arkadaşımla bu akşam yemekten önce ondan içtim bi fincan ama yemeği de 10dan snra yedik :44: şimdi de lahana yağı denicemm :) yarın kalktığımda da spor yapmayı düşünüyorum.
hos geldın cnm benımmmmm rabbım evladını bagıslasın ınsllllll takıl bıse zayıfla ınslllllslm kızlar bende geldim aranıza kk'ye hamile kaldığımda üye olmustum. şimdi sırada zayıflama kısmı warewlendğmde 93 kiloydm boyum 1.68 sonra bir gazla 5 ayda 74 kilo oldm sonra hamile kaldım doğurdum derken 80leri gördm 80 küsür kilom ama inan hiçc bilmiyorum alıp alıp veriyorum ki bayramdan sonra cok aldığımı bildiğim için tartılmıyorm biliorm ki cok üzüleceğim neyse simdi balıorm sabah itibariyle herbalife cayım war zaten onun cok faydası war brz kendi cabamla zayıfladıktan sonra dukan geceym diyorum kurbanda ankaraya kaynanamlara gidicem 75 fln olsam tam süper olıcak walla acaba suan kaç kiloyum :))
Herkese günaydın....
Her sabah olduğu gibi bugünde yürüyüşümü ve sporumu yaptım geldim.
Yürüyüş öncesinde 1 bardak su içtim, eve gelince de 2 bardak su içtim.
Bugün daha az ve sağlıklı yiyerek dünkü kaçamağımı telafi etmek istiyorum.
Hadi bakalım kolay gelsin bize.
kızlar şimdi annemdeyim yazamıyorum cok fazla ama bende zayıflama yöntemi öyküsü çok dönicem size:)
hayırlı cumalar bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlı cumalar kızlar
dukan diyetini ve şu karbonatlı su olayını deneyen var mı acaba aranızda
karbonatlı suyu ilk kez duyuyorum babam midesi yandığı zamanlarda içerdi ama kilo vermeye de yaradığını duymadım... dukan diyeti konusu açılmış yapanlar var o bölümü bulursan orda bilgiler vardır.gözüme ilişmişti peri ile biri dahaydı sanırım dukan diyeti gördüm diye hatırlıyorum..
teşekkürler. karbonatlı su sudaki ph oranını arttırıp daha hızlı kilo vermemizi sağlıyormuş.karbonatın çok faydası var gerçekten bi araştırınca mucizevi bir besin ama kiloda verdiriyormuş. burada da yapan var mı dedim acep ama bide oraya bakiim olmadı
valla güzelim ben karbonatı arada midem çok yandığı zamanlarda limon suyuyla karıştırıp içerdim kiloda vermeye yardımcı oluyorsa ben günde 3 öğün içerimen azından diyet daha çabuk bitmiş olur valla iyiymiş bende bir araştırcam kafam yattı karbonat
kolay gelsin bizeeee :)maşallah ne güzel sabahları yürüyüşe çıkıyorsun :) bende bugün yüzeceğim 1 buçuk saat kadar :) sonra eve döneceğim yememe dikkat ediyorum :) bugün tartıda 70.2 çıktım :) adım adım hedefe :) haftaya inşallah 69 .2 yada 68 olarak bildirimler yapacağım size :) hep birlikte zafere doğru emin adımlarla yürüyoruz :) inşallah istediğimiz kilolara geleceğiz bayanlar :)
cok gsllya sporunu yapmısta gelmıs kıslarr cuma gunlerı tartı gunu ona goreee
tartıldım vee
baslangıc:83
gecen hafta:71,4
bu hafta:70,3
topl.gıden kg:12,7
hedefımmm :60
bu sekıldee sımdıden herkesı bol kg vermeler hnmlarrrrrrrr
aramıza hoşgeldin canım :) umarım sporunu yapmışsındır :)dukandan ziyade yemeni azlatıp öğün sayını arttırarak devam etsen sanki daha sağlıklı olacakmış gibi geldi bana.. midendeki problemide halledersin sağlıklı zayıflarsan. dukan a ihtiyacn kalmaz.. çünkü dukanda tek tip beslendiğin için daha sonra çok zararını görürsün gibi geliyor yinede kendi tercihin :) yediklerini paylaşabileceğin sıklıkla buradan bizişmle paylaşırsan sevinirim :)
hos geldın cnm dıet neden yapaımıyorsun mıdene neyın ıyı neyın kotu geldıgını az cok bılırsın cunkuuuu hem tam dıet dgl bu yaptıklarımız hersyden az az yeek sık sık yemek fılann yanııı
cok gsllya sporunu yapmısta gelmıs kıslarr cuma gunlerı tartı gunu ona goreee
tartıldım vee
baslangıc:83
gecen hafta:71,4
bu hafta:70,3
topl.gıden kg:12,7
hedefımmm :60
bu sekıldee sımdıden herkesı bol kg vermeler hnmlarrrrrrrr
hoşgeldin canım benim :) hepbirlikte desteklerimize devam edicez buradan :) hepimiz yeni başlayanlar gurubu olaraktan birbirimizin eksiklerini fazlalaıklarını görüp söyleyeceğiz kimi zaman eleştiri kimi zaman tebrikler olacak :) hepimiz zaman içerisinde incecik hatunlar olucaz :)
teşekkürler. karbonatlı su sudaki ph oranını arttırıp daha hızlı kilo vermemizi sağlıyormuş.karbonatın çok faydası var gerçekten bi araştırınca mucizevi bir besin ama kiloda verdiriyormuş. burada da yapan var mı dedim acep ama bide oraya bakiim olmadı