- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
ınsl..onemlı dgldr cnm sıfanın durumuuu:44:
kızların mı varr ayyyyyyyyyyyytam bızım aıleye gore(hıc kız yokta acıgı ancak kapatır:)cok sukur cnm bnmmmmm neden sıkıntılı cnmkııı yaaaaakıyamamm ınsl..bende senn gıbı bırgun hamıs hamıss gırerım k k yaaa
menun guselde bgn sporun dune gore az mı ne??? cnm suyunda azzzzzz
ne bılıyımmm ınsl..olurdaaa sendee 3.teyzesı olursun benımbebegımın cnm bnmm dua ıle ınsl...ay senin hamiş hamiş demeni sevsinle.. kız okurken sevecen oldum bi anda ben kim bilir sen söylerken nasıl sevecensindir suzanımmm :) inşallah rabbim sana ve enişteme de hayırlı bir evlat bağışlar tez zamanda.. :) bende teyzesi olurum demi artık annesine o kadar mesaj atmışım kontrol etmişim yemesinde bi an önce hamiş olsun diye :) bak ağlarım yoksa banane
olur cnm dogruya senn mısafırlerınn vrdı dımıpardonevet canım bugün başım kalabalıktı biraz sporumuda eksik yapabildim o yüzden birde ağırlık vardı üşendim yarın telafi ederim yüzerken merak etme1.5 saat yüzerim olurmu canımcım?:18::18::18:
ne bılıyımmm ınsl..olurdaaa sendee 3.teyzesı olursun benımbebegımın cnm bnmm dua ıle ınsl...
olur cnm dogruya senn mısafırlerınn vrdı dımıpardonıkramlardan yedınmı kızz
bu arada mıdemm 2 st dır gurulgurull varyaa bgn uyursam ne mutlu bana ama mutfagı kapattımmm ısımı bıtırdımmm kı bırseylerrgıtmesınn mıdeye dıee suyumu aldımama yanımaa 4 lt yakın ıctım heralde heheheh
bende geldim buraya :) bende 1,5 yıllık evliyim spor geçmişim var çabuk kilo veririm evlenirken 55 kilo olan ben şuan 76 kiloyumaaa naptın sen nasıl aldın dediğinizi duyar gibiyim :) sporu bıraktım ve şehir değiştirdim burada hiç bir yeri bilmiiyorumve hiç arkadaşım yok spor da yapamadım hep evde hep evde yedim içtim şiştim hareketsizlikten bu hale geldim ama artık kendime duuuurrrr dedim ve spor aleti aldırdım eşime kışın sizlerle beraber zayıflamayı düşünüüyorum hedefim 55 olmak hadi hayırlısı
bende geldim buraya :) bende 1,5 yıllık evliyim spor geçmişim var çabuk kilo veririm evlenirken 55 kilo olan ben şuan 76 kiloyumaaa naptın sen nasıl aldın dediğinizi duyar gibiyim :) sporu bıraktım ve şehir değiştirdim burada hiç bir yeri bilmiiyorumve hiç arkadaşım yok spor da yapamadım hep evde hep evde yedim içtim şiştim hareketsizlikten bu hale geldim ama artık kendime duuuurrrr dedim ve spor aleti aldırdım eşime kışın sizlerle beraber zayıflamayı düşünüüyorum hedefim 55 olmak hadi hayırlısı
diğer topictede söyledimde buradanda söyleyeyim :) sen baa sor ben sana söylerim şurası iyi buraya git yada buraya gitme diyeistediğin bütün konuları sorabilirsin :) hem kısmende olsa meslektaş sayılırız demi ama :) bende yeni aldım spro aletlerimi daha 1. taksitlerini vermedim bile. daha önce burada göl kenarında yürüyordum ve eski voleybolcuyum yüzme maceramı zaten anlatmıştım :)
ahhh bu evlilik ahh kocalara satabilsek keşkem şu kilolarımızı ya
teşekkür ederim gidilcek yerleri eşimde saolsun yarduım ediyoda tek başınada olmuyoki:) evet canım kısmen :) sen baya profesyonelsin ben o kadar değilim gazinin sınavlarına girdim besyoya yedekte kaldım sonra yılmadım gazide çevrem vardı cankurtaranlık alıp belediyeye işe girdim 3 sene çalıştım sonra evlendik işte... :) bana arkadaş lazım :)
ayy oradan bir sürü arkadaşlım var ama hepsi ayrı ayrı şehirlerde üniversite okuyorlar :S bu arada yanlış anlaşılmaya mahal vermeyeyim ben besyoda değilim :) ticaret turizm eğitim fakültesndeyim :) turizm öğretmenliği okuyorum :) ama belimden problem yaşamasaydım besyo için sınavlara girerdim mutlaka:)
olsun zaten sporcusun bide turizimci olursun missszaten bana evli arkaadaş lazım bekar ne o beni anlar ben onu anlarım beni dinlemez gençlik kanı deli akar
o hadlde ablalarımı öneririrmikiside sana uzakta oturuyor ama iyidirler sohbetleri güzel gider bolbol derteleşir güzel vakit geçirirsiniz ama bende bekarım
çok memnun olurum :) kıss seninde sözlün var ya bekar sayılmazsınnilüferdelermi onlar
biri anyada biri konyada hesabı onların :) biri izmir girişince biri ankara yani
bi ablam nilüferde diğeri isabeyde :) bekar sayılmam tabikide ama sen öyle bekardır kanı deli akar falan deyince bi buruldum büzüldüm:26:
iki yeride bilmiyorumne bahtsızmışım bea yok kuzu ya o anlamda demedim kiii bazılarının yaşı küçük ama olgun olur kimide hala olgunlaşmamıştır. kem küm oldum ya :26:yanlış bişey dedim özürrrr farketmez
hoşgeldin canım.. tavuk diyeti nedir? ilk defa duydum bilgilendirirmisin bizi??
yok canım yanlış birşey demedin bi anda garip hissettimde kendimi ben o yüzden :S ben bursaya gelirsem kurban bayramında mutlaka görüşelim canım :) hem ablmlarlada anışırsın:) arkadaş olurlar sana orada :)
ne kadar sağlıklı peki canım? sırf proteinle beslenmek? dukan diyeti gibi birşey buda sanırım yani benzer bir olay..canım tavuk diyeti 7 gün boyunca sadece tavuk ve salata yiyorsun aralarda yeşil çay ve ayran içiyorsun 7 günden sonra 3 gün ara var 3günde abartmadan istediğin herşeyden abartmamak şartıyla yiyebiliyorsun .bu şekilde devam ediyor.çok güzel kilo veriliyor kısmetse tekrar başlayacam sizlerede tavsiye ederim arkadaşlar
ay ben hani bekar birine anlatırsın evli insanın halinden anlamazya o bakımdan dedimdi tühh.. canım kurbanda çorumda olcaz bu senetüh bakalım gitmezsek inşallah görüşürüz teşekkür ederim canım saolasın ilgin için bu arada bekarlık sultanlıkkk