Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

ay senin hamiş hamiş demeni sevsinle.. kız okurken sevecen oldum bi anda ben kim bilir sen söylerken nasıl sevecensindir suzanımmm :) inşallah rabbim sana ve enişteme de hayırlı bir evlat bağışlar tez zamanda.. :) bende teyzesi olurum demi artık annesine o kadar mesaj atmışım kontrol etmişim yemesinde bi an önce hamiş olsun diye :) bak ağlarım yoksa banane

menun guselde bgn sporun dune gore az mı ne??? cnm suyunda azzzzzz

evet canım bugün başım kalabalıktı biraz sporumuda eksik yapabildim o yüzden birde ağırlık vardı üşendim yarın telafi ederim yüzerken merak etme 1.5 saat yüzerim olurmu canımcım?:18::18::18:

ne bılıyımmm ınsl..olurdaaa sendee 3.teyzesı olursun benımbebegımın cnm bnmm dua ıle ınsl...
evet canım bugün başım kalabalıktı biraz sporumuda eksik yapabildim o yüzden birde ağırlık vardı üşendim yarın telafi ederim yüzerken merak etme 1.5 saat yüzerim olurmu canımcım?:18::18::18:
olur cnm dogruya senn mısafırlerınn vrdı dımıpardonıkramlardan yedınmı kızz

bu arada mıdemm 2 st dır gurulgurull varyaa bgn uyursam ne mutlu bana ama mutfagı kapattımmm ısımı bıtırdımmm kı bırseylerrgıtmesınn mıdeye dıee suyumu aldımama yanımaa 4 lt yakın ıctım heralde heheheh

maşallah benim yerimede içmişsin su :) valla ikramlardan yemedim ama meyve ikram etti annem ondan yedim o kadarcık :)

bende geldim buraya :) bende 1,5 yıllık evliyim spor geçmişim var çabuk kilo veririm evlenirken 55 kilo olan ben şuan 76 kiloyum aaa naptın sen nasıl aldın dediğinizi duyar gibiyim :) sporu bıraktım ve şehir değiştirdim burada hiç bir yeri bilmiiyorumve hiç arkadaşım yok spor da yapamadım hep evde hep evde yedim içtim şiştim hareketsizlikten bu hale geldim ama artık kendime duuuurrrr dedim ve spor aleti aldırdım eşime kışın sizlerle beraber zayıflamayı düşünüüyorum hedefim 55 olmak hadi hayırlısı

ahhh bu evlilik ahh kocalara satabilsek keşkem şu kilolarımızı ya

diğer topictede söyledimde buradanda söyleyeyim :) sen baa sor ben sana söylerim şurası iyi buraya git yada buraya gitme diye istediğin bütün konuları sorabilirsin :) hem kısmende olsa meslektaş sayılırız demi ama :) bende yeni aldım spro aletlerimi daha 1. taksitlerini vermedim bile. daha önce burada göl kenarında yürüyordum ve eski voleybolcuyum yüzme maceramı zaten anlatmıştım :)

teşekkür ederim gidilcek yerleri eşimde saolsun yarduım ediyoda tek başınada olmuyoki :) evet canım kısmen :) sen baya profesyonelsin ben o kadar değilim gazinin sınavlarına girdim besyoya yedekte kaldım sonra yılmadım gazide çevrem vardı cankurtaranlık alıp belediyeye işe girdim 3 sene çalıştım sonra evlendik işte... :) bana arkadaş lazım :)

ayy oradan bir sürü arkadaşlım var ama hepsi ayrı ayrı şehirlerde üniversite okuyorlar :S bu arada yanlış anlaşılmaya mahal vermeyeyim ben besyoda değilim :) ticaret turizm eğitim fakültesndeyim :) turizm öğretmenliği okuyorum :) ama belimden problem yaşamasaydım besyo için sınavlara girerdim mutlaka:)

olsun zaten sporcusun bide turizimci olursun misss zaten bana evli arkaadaş lazım bekar ne o beni anlar ben onu anlarım beni dinlemez gençlik kanı deli akar

olsun zaten sporcusun bide turizimci olursun misss zaten bana evli arkaadaş lazım bekar ne o beni anlar ben onu anlarım beni dinlemez gençlik kanı deli akar

o hadlde ablalarımı öneririrm ikiside sana uzakta oturuyor ama iyidirler sohbetleri güzel gider bolbol derteleşir güzel vakit geçirirsiniz ama bende bekarım

o hadlde ablalarımı öneririrm ikiside sana uzakta oturuyor ama iyidirler sohbetleri güzel gider bolbol derteleşir güzel vakit geçirirsiniz ama bende bekarım

çok memnun olurum :) kıss seninde sözlün var ya bekar sayılmazsın nilüferdelermi onlar

çok memnun olurum :) kıss seninde sözlün var ya bekar sayılmazsın nilüferdelermi onlar

biri anyada biri konyada hesabı onların :) biri izmir girişince biri ankara yani
bi ablam nilüferde diğeri isabeyde :) bekar sayılmam tabikide ama sen öyle bekardır kanı deli akar falan deyince bi buruldum büzüldüm :26:

iki yeride bilmiyorum ne bahtsızmışım bea yok kuzu ya o anlamda demedim kiii bazılarının yaşı küçük ama olgun olur kimide hala olgunlaşmamıştır. kem küm oldum ya :26:yanlış bişey dedim özürrrr farketmez

yok canım yanlış birşey demedin bi anda garip hissettimde kendimi ben o yüzden :S ben bursaya gelirsem kurban bayramında mutlaka görüşelim canım :) hem ablmlarlada anışırsın:) arkadaş olurlar sana orada :)

hoşgeldin canım.. tavuk diyeti nedir? ilk defa duydum bilgilendirir misin bizi??

canım tavuk diyeti 7 gün boyunca sadece tavuk ve salata yiyorsun aralarda yeşil çay ve ayran içiyorsun 7 günden sonra 3 gün ara var 3günde abartmadan istediğin herşeyden abartmamak şartıyla yiyebiliyorsun .bu şekilde devam ediyor.çok güzel kilo veriliyor kısmetse tekrar başlayacam sizlerede tavsiye ederim arkadaşlar

yok canım yanlış birşey demedin bi anda garip hissettimde kendimi ben o yüzden :S ben bursaya gelirsem kurban bayramında mutlaka görüşelim canım :) hem ablmlarlada anışırsın:) arkadaş olurlar sana orada :)

ay ben hani bekar birine anlatırsın evli insanın halinden anlamazya o bakımdan dedimdi tühh.. canım kurbanda çorumda olcaz bu sene tüh bakalım gitmezsek inşallah görüşürüz teşekkür ederim canım saolasın ilgin için bu arada bekarlık sultanlıkkk

ne kadar sağlıklı peki canım? sırf proteinle beslenmek? dukan diyeti gibi birşey buda sanırım yani benzer bir olay..

yok ben halimden memnunum :) 6.5 yıldır birlikteyiz :) okullar bitince nasip olursa evlilik var askerliğide aradan çıkartırsak :)
çorumda mı?? neyse gitmezsen ve bende gelirsem görüşrüz o halde canım :)

neyse bayanlar benden bu gcelik bu kadar kendinize cici bakın yarın görüşürüz..

mrb.lar bende katılabilir miyim aranızaa :) :26: 21 yaşındayım 1,62 boyum. öğrenciyim öyle diyet falan yapamam :) zaten midemde bi sorun var sanırım bazen sofradan kalkmadan acıkıyorum bi garip oluyo :18:ancak yediklerimi azaltmam lazım. uzun süredir 63 kiloydum ramazanda hastanelerdeydim oruçtu üzüntüydü 4 kilo vermişim ama kısa sürede 2 kilosunu geri aldım ve en son tartıldığımda yani dün (12sinde) 61,8 kg çıktım bayrama sözüm var acil incelmem zayıflamam lazım :) bugün 5i bir yerde çaylardan aldık arkadaşımla bu akşam yemekten önce ondan içtim bi fincan ama yemeği de 10dan snra yedik :44: şimdi de lahana yağı denicemm :) yarın kalktığımda da spor yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…