- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 34
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
hadi bende spora gideyim :) 2 saat sorna buradayım :) suzannnımm telefonumu şarja takıcam canım benim :) görüşrüz sporun bitince mesaj atarsın canım :)
Off kızlar bugün yemeği fazla kaçırdım.
Kahvaltı da sadece 1 dilim ekmek yedim ama öğlen misafir geldi ben daldım kısıra.
Çok pişmanım ama olan oldu artık.. Acaba bugünkü kaçırdığım hemencecik kilo yapar mı bana?
cnm 1 st leslıe+55 mekık yaptımm ck skr bgnkınıde bıtırım aksamdaa yan mekıkıleee petal yaprm ınsl.gunu kapatırımmm yarınkı tartıyı ckkkmerak edyrmmmmmm sımdıde yemekkoycammm grsrzzzzzzzzzzzz
spor yapmayı dene yok yapamam diyorsan eğer akşam yemeğinde çorba iç sadece ve bir sürü su iç içebileceğinden çok daha fazlasını.. hemne kilo yapmaz merak etme.. ama yürüyüş yap derim etkisini azalt diye :)
Off kızlar bugün yemeği fazla kaçırdım.
Kahvaltı da sadece 1 dilim ekmek yedim ama öğlen misafir geldi ben daldım kısıra.
Çok pişmanım ama olan oldu artık.. Acaba bugünkü kaçırdığım hemencecik kilo yapar mı bana?
Akşam yemeği düşünmüyorum çünkü hala tokum.
Su içmeye çalışacağım canım, teşekkürler.
bencedeaksama bol su ıc acıkırsan da meyve yee oda 8 dn sonraaa yokk ona goree tm mıı sbh kı tartıyıı merakedıyrmm yanıııı
canım yağından sa kendisini tüketmeyi denesen? daha çok işe yarar.. yada illaki yağ yakıcak yada iştah kesicek birşey arıyorsan yeşil elmayı öneririm. kokusu bile tokluk hissi veriyor :)
topiğin hayırlı uğurlu olsun büşracııımm
bir kaç sorum olacak sizlere:
öncelikle lahana diyetinin 3.günündeyim ve bu süreç boyunca sadece 1 kere tuvalete çıktım, tam tersi olması gerekmiyor muydu :26:
ve diğer topik altında da sormuştum, kilo verme sürecinde ilk önce en az yağlı olan bölgemiz eriyor, en son da en çok yağlı olan bölgemiz eriyormuş. doğruluk derecesi nedir acaba?? şimdiden teşekkürler
canim ya yeşil elma yiyrmiyom ben yesemde aclik hissi oluyor bende :))))))
topiğin hayırlı uğurlu olsun büşracııımm
bir kaç sorum olacak sizlere:
öncelikle lahana diyetinin 3.günündeyim ve bu süreç boyunca sadece 1 kere tuvalete çıktım, tam tersi olması gerekmiyor muydu :26:
ve diğer topik altında da sormuştum, kilo verme sürecinde ilk önce en az yağlı olan bölgemiz eriyor, en son da en çok yağlı olan bölgemiz eriyormuş. doğruluk derecesi nedir acaba?? şimdiden teşekkürler
canim ya yeşil elma yiyrmiyom ben yesemde aclik hissi oluyor bende :))))))
büşra nerdesın kıs sennnn st kac oldu yaaben gıdıyorum hıhhh kusuyum gene sana ben yaaaaaaaaaaa
bnde ck ozledım sıfa ve senıı ya oda tasındı tasınalı ck gelmıyorrr ınsl..sorunyokturr bebekler nasll ıyılermıı ama turgu bey dogum yaptırmıyormus dıe duydummm cnm yoksa dr cok gusell yaa ben aynı devamm gıtmıyorum dr fılann sene sonuna dogru belkıı e nslgdyr hamıslıkk cınsıyetler bellı mı ınsl...merhaba canım özelden mesaj yazamadım burdan yazıym dedim çok şükür iyiyiz canım aynı yerde devam ediyorum. drumdan çok memnunum doğumada onunla gidecem . sen ne yaptın nasılsın özlemişim valla
bnde ck ozledım sıfa ve senıı ya oda tasındı tasınalı ck gelmıyorrr ınsl..sorunyokturr bebekler nasll ıyılermıı ama turgu bey dogum yaptırmıyormus dıe duydummm cnm yoksa dr cok gusell yaa ben aynı devamm gıtmıyorum dr fılann sene sonuna dogru belkıı e nslgdyr hamıslıkk cınsıyetler bellı mı ınsl...
şifada inşallah ilerleyen günlerde aramızda olur canım onun sıkıntıları da vardı. biz konuştuk doğumu kabul etti kıyamadı herhalde durumum malum hamileliğim sıkıntılı ilerliyor ama çok şükür kızlarım vardarısı sana olsun teyzesi hakkında hayırlısı olsun ... sen bana özelden yaz ben görüşürüm senle bu aralar kk ya giremiyorum...
menun guselde bgn sporun dune gore az mı ne??? cnm suyunda azzzzzzbayanlar bugünki menüm:
---sabah---
1/2 yeşil elma
1 bardak 5i1yerde
---kahvaltı---
1 kase lahana çorbası çok azıcık tadımlık keçi peyniri
---ara---
1 şeftali
---öğlen---
1 kase lahana çorbası
---ara---
1 tane siyah taze incir
---akşam---
1 kase lahana çorbası
---ara---
15 20 tane yer fıstığı kabuklu ve tuzsuz
spor:
30 dakika leslie
30 dakika koşu bandında yürüyüş
su:
1.5 yada 2 litre kadar
yarın yüzmeye gidicem uzun ara vermişim yaa ramazandan önce bıraktım devam edeyim :)önce bi kuaför yolu gözüküyor tabi bana :):18::18::18::18: