Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

kızlar şimdi annemdeyim yazamıyorum cok fazla ama bende zayıflama yöntemi öyküsü çok dönicem size:)

bekleriz :) en kısa zamanda motive edecek hikayelerinide al gel buraya :):KK4::KK4::KK4:

sabah:07:00-
-1 cay kasıgı corek otubal
-1 kayısı
sabah:KK55:00
-3 catal ınce cıtır patates kızartması
-1 bıber az yagda tavlanmıs
-1dılımcvdr ekmegı
-1 kupa yesılcay

ara:KK12:15
-3sıyah erık

ögle 15:00
-dunkı tavuk hakkıımı kullanacagımmm

ara:KK17:00
-erık yada seftalı

aksam 18:30
-2-3 y.k. etlı kuru fasulye
-aztursu olabılır(belkııı)

spor:
-leslıe ıle 4 ml
-50 mekık
-50 bacak makas
-25 karınn mekık
-50 pedal

su%bıtkı cayı
-en az 3 lt su
-en az 2 kupa yesıl cay

nasıl hnmlarrmenummmm

:KK56::KK56:

suzanımmmm gelde beni spora kaldırttır :KK43: çok uyuştu her yanım :KK43: misafirlerde var kaçıpta yapamıyorum sporumu :KK43::KK8:

ohh sohbet almış yürümüş buralarda diyet güzellerine selamlar. bugün ilk günüm ama kahvaltımı güzel yaptım.yarım saate kadar da kocaman bir salata düşünüyorum.ben sizin kadar uzun kalamıyorum pc de geldikçe size uğramadan çıkmam buralarda..:KK19::KK19:

hayırlı cumalar kızlar
dukan diyetini ve şu karbonatlı su olayını deneyen var mı acaba aranızda

karbonatlı suyu yeni duydum canım diğer yorumalrda yazmışsın ama dukanı denedim ve sağlıklı olmadığını düşünüyorum evet kilo verdim ancak bırakınca geri aldım fazlasıyla ve sadece proteinle beslenmek sakıncalı kas yığınına dönüşüp şişme ihtimalinde var bunuda göz önüne al canım ve son ra kas eritmeye kalktığında ölümle dahi sonuçölana bilir. Dr. pierre dukan nın artık doktor olmadığınıda göz önünde bulundurmalısın :KK14: aldılar diplomasını elinden.. eğer çok sağlıklı bir iş yapıyor olsaydı neden diploması alınsınki?????:KK4::KK4::KK39::KK39::KK39:

hoşbuldukkk :KK3: dukan yapmıyorum ki ben bi yanlış anlışılma oldu sanırım :) bende diyet yapmıyorum ama eskisi gibi de yemiyorum azalttım yanii :) dün gece burayı inceleyeyim lahana yağımı süreyim derken saat geç olmuş geç yattığım için 12de kalktım :KK43: kalkar kalkmaz bi çay kaşığı çörekotu attım ağzıma ardından 5i 1 yerdemi içtim :) çayımı içerken lahana yağımı sürüp masaj yaptım göbüşümle baldırlarıma streçlenip bi güzel leslie ye başladık arkadaşımla 2 kez 500 adımı yaptık üzerine de 1 mili yaptık baya bi terlemiştik ısındık diye 25 mekik çektik 50 yan makas yaptık bide bi hareket var ama adını bilmiyorum:KK1: ondan yaptık arkasından kahvaltımı yaptım 2 gibi. kahvaltıya çok geç kalmışım sanırım. az önce de duşumu aldım lahana yağımı yıkadım vücudumdan attım toksinlerimi şimdi mis gibi hissediyorum kendimi :) çok güzel terlemişim ama :nazar: strecimi çıkartırken farkettimm :)

ne güzel ne mutlu sana canım :) bende yüzmeye gdeceğim diye bugün spor yapmadım misafirler erken geldi gidemedim :KK43: ee misafir var diye sporda yapamıyorum :KK43: ne yapıcam ben yaaa :KK43: gece kalacaklar :KK43::KK14::KK14::KK14: yarın dersaneden çıkınca yada dersaneden önce mi gitsem yüzmeye yada gece evde mi telafi etsem? sabah kalkıncamı yapsam acaba??? offff :S kendimi çok kötü hissediyorum :KK43: birde biraz kaçırdım yemeği... helva yedim 4 çay kaşığı :KK43::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

hoşbulduk :) midemde ne rahatsızlık olduğunu bilmiyorum ama ülser olabilir :S baharatlar falan dokunuyo uzun süre aç kalamıyorm midem kazınıyo yanıyo falan. bazı zamanlar yemekten kalkar kalkmaz öyle acıktığımı hissediyorum ki midem kaznıyo sanki bişey yememmişim gibi geliyo bazı zamanlar da hiç birşey yemesem umrumda olmuyo. böyle işte :) az yemeye çalışıyorum artık başladım dikkat etmeye :)

çok uzun oldu ama kahvaltı da ne yediğimi de yazayım mı :)

1,5 haşlanmış baharatlı yumurta yedim,
1 ince dilim köy ekmeği
2-3 kızarmış biber
3 parça domates biraz dengesiz ama yeni başlıyorum oturtucam inşallah :)

olur olur küçük küçük adımlarla düzenini oturtursun inşallah canım :):KK16:

Hoşbulduumm :KK70: zaten benim sorunum her şeyin doğrusunu yanlışını bilmeme rağmen süreklilik sağlayamamam :KK70: belki bu sefer tam karar verir bir şekilde hep birlikte burada gaza gelirsem sizlerle birlikte (ki eminim birçoğumuzun sorunu aynı) soonuna kadar devam ederim, ederizz diye umuyorum.

aynen öyle canım benim hayırlıswıyla hepsini aşıp güzel güzel kilolarımızı vereceğiz inşallah :):KK8::KK8::KK16::KK16:

öğlen kahvalttı yapınca yemek saatleri de şaşıyor :KK70: 4 gibi 3 tam ceviz yedim 5 gibi de 4 kaşık taze fasulye ve 1 dilim köy ekmeği yedim biraz sonra yemek yiyip yürüyüşe çıkmayı planlıyorum hadi bakalım vericez bu kiloları verip verip çıtır olucaz inşallahhhh :KK9:

Evet kızlar akşam yemeğimi de yediğime göre bugünkü menümü söyleyim.
Sabah 1 dilim ekmek, peynir, zeytin ve kahvaltılık çikolata. (Çikolata bi lokmalıktı:KK14:) :KK56:
Aralarda çay ve su.
Akşam üzeri bi kaç tane leblebi ve küçük bir salkım üzüm.:KK39:
Tekrar su
Ve akşam 1'er yemek kaşığı fasulye ve bulgur pilavı. :KK56: (Yemek kaşığı, katmak için değil, yemek için kullanılan kaşıklardan.) Ve ardından 2 bardak su.
Bugünlük bu kadar. Akşam sadece çay içerim. Bide yemek istersem meyve yerim o kadar. :KK39::KK39:

yaa bugün lahana diyetinde 4.günüm, her şey çok güzel 3 kilo verdim ancak yağdan kaybettiğimi pek sanmıyorum hissedemiyorum çünküü:26: her gün de spor yaptım yürüyüş falan kastan da kaybedeciğim sanmıyoruum ee??

yaa bugün lahana diyetinde 4.günüm, her şey çok güzel 3 kilo verdim ancak yağdan kaybettiğimi pek sanmıyorum hissedemiyorum çünküü:26: her gün de spor yaptım yürüyüş falan kastan da kaybedeciğim sanmıyoruum ee??

vermişsindir illaki canım sporla yapmıyor olsaydın eğer su kaybı derdim ama sporla yapıyorsun :) yağdanda gidiyor merak etme.. 1 haftayı tamalamak sadece mroalin için unutma bunu :) sonrasında zaten normal diyetine başlayıp haftada 1 ile 1.5 kilo arasında vermeye bak :):KK8::KK8: ve moralinide sakın bozma :) su kaybında olacak yağ kaybında şok diyet uyguluyorsun bunların ikiside dengeli.. ancak kas kaybı yaratmamaya dikkat et.. :KK20::KK20::KK20:

Evet kızlar akşam yemeğimi de yediğime göre bugünkü menümü söyleyim.
Sabah 1 dilim ekmek, peynir, zeytin ve kahvaltılık çikolata. (Çikolata bi lokmalıktı:KK14:) :KK56:
Aralarda çay ve su.
Akşam üzeri bi kaç tane leblebi ve küçük bir salkım üzüm.:KK39:
Tekrar su
Ve akşam 1'er yemek kaşığı fasulye ve bulgur pilavı. :KK56: (Yemek kaşığı, katmak için değil, yemek için kullanılan kaşıklardan.) Ve ardından 2 bardak su.
Bugünlük bu kadar. Akşam sadece çay içerim. Bide yemek istersem meyve yerim o kadar. :KK39::KK39:

maşallah canım listen güzelde çok aç bırakma kendini böyle sanki az gibi geldi bana. :KK43: halsiz düşüp sağlığından olmada sonra :KK43::KK14:

öğlen kahvalttı yapınca yemek saatleri de şaşıyor :KK70: 4 gibi 3 tam ceviz yedim 5 gibi de 4 kaşık taze fasulye ve 1 dilim köy ekmeği yedim biraz sonra yemek yiyip yürüyüşe çıkmayı planlıyorum hadi bakalım vericez bu kiloları verip verip çıtır olucaz inşallahhhh :KK9:

amiiiiinnnn :) gerçi ben bu gidişle zor ama yinede bugün izin verdim kendime :) her hafta 1 kilo 1 kilo gideceğim artık :) :KK16::KK16:

vermişsindir illaki canım sporla yapmıyor olsaydın eğer su kaybı derdim ama sporla yapıyorsun :) yağdanda gidiyor merak etme.. 1 haftayı tamalamak sadece mroalin için unutma bunu :) sonrasında zaten normal diyetine başlayıp haftada 1 ile 1.5 kilo arasında vermeye bak :):KK8::KK8: ve moralinide sakın bozma :) su kaybında olacak yağ kaybında şok diyet uyguluyorsun bunların ikiside dengeli.. ancak kas kaybı yaratmamaya dikkat et.. :KK20::KK20::KK20:

maşallah canım listen güzelde çok aç bırakma kendini böyle sanki az gibi geldi bana. :KK43: halsiz düşüp sağlığından olmada sonra :KK43::KK14:

amiiiiinnnn :) gerçi ben bu gidişle zor ama yinede bugün izin verdim kendime :) her hafta 1 kilo 1 kilo gideceğim artık :) :KK16::KK16:

aynen bu diyet bitsin sonra senin dediğin gibi haftada 1 kilo vermeye gayret edicem :) umarım dediğin gibidir yağdan kaybediyorumduur :KK8:

---sabah---
1 bardak 5i1 yerde
1 kase lahana çorbası
1 patatesi rendeleyerek kavurdum baharatla zeytin yağında ( yağ 1 tatlı kaşığı falandı) annemle birlikte yedik bunu :)

---ara---
1 şeftali

---öğlen---
2 salatalık ( çünkü kuafördeydim)
3 4 dilim pastırma ( annem atacaktı kurumuş diye kıyamadım eve dönünce yedim etobur oldum biraz sanki :KK35::p )
---ara---
8 9 çay kaşığı ile helva ( annem yağda çok cimrilik yapar helvada)

---ara---
çekirdek:KK47::KK20::18::18::18::18::KK17::KK17::KK17::KK17: tuzsuz 1 çay bardağı kadar miktarı annemle paylaştık aramızda

---akşam---
2 yemek kaşığı nohutlu pilav
2 yemek kaşığı mantı
2 yemek kaşığı tavuklu bezelye
1 kase mercimek çorbası

spor:
35 45 dakika göl kenarında keyfi yürüyüş

su:
1.5 litre falan onu 2.5 e tamamlarım uyuyana kadar

NOT: bu kadar yememin sebebi misafirlerimin olması ayrıca spor yapamıyor olamın sebebide onlar.. yarın dersanem var sabahtan kalkıp güzelcene yapıcam sporumu ceza olarak 30 dakika fazladan yapıcam leslie :KK43::KK14::KK14::KK8::KK8: bugün izinli saydı beni suzan ama yinede iyi toparlamışım misafire rağmen :) evde yenilebilecek diyet yemek yoktu çünkü :) mecburen bunları yedim :KK43: :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

aynen bu diyet bitsin sonra senin dediğin gibi haftada 1 kilo vermeye gayret edicem :) umarım dediğin gibidir yağdan kaybediyorumduur :KK8:

aynen öyle yap bende bundan sonra haftada 1 kilo ile 1.5 kilo arasına odaklanıcam ki rahat olsun hedefimi öyle koyucam mesela şuanda 70.2 yim bu cumaya kadarki hedefim 69 kilo olmak sonra 68 diye diye gideceğim hedefim 55 olmayacak ki yılmayayım :) öbür türlü şuanda 55 çok uzak rakammış gibi geliyor o yüzden haftalık hedefler ufak ufak güzel olur :):KK16::KK16::KK16:

Kaçamaklarımı anca bu şekilde telafi edebilirim. :KK14:
Öyle çok fazla kaçamakta yapmıyorum ama yinede aynaya baktığımda iri bi kız görmek istemiyorum. :KK14:
O yüzden mümkün olduğunca her şeyden yicem ama az yicem. :KK14:
Sanırım buna alışmak zorundayım. Off off..:KK43::KK43::KK43:

Kaçamaklarımı anca bu şekilde telafi edebilirim. :KK14:
Öyle çok fazla kaçamakta yapmıyorum ama yinede aynaya baktığımda iri bi kız görmek istemiyorum. :KK14:
O yüzden mümkün olduğunca her şeyden yicem ama az yicem. :KK14:
Sanırım buna alışmak zorundayım. Off off..:KK43::KK43::KK43:

buna alışmak emin ol 4. günden sonra çok basit oluyor. hatta 4.günden sorna fazlalık birşeyler yediğinde rahatsız oluyorsun içine kurt düşüyor. ilk 3 gün sık dişini yeter canım :):KK76::KK56::KK56::KK56:

buna alışmak emin ol 4. günden sonra çok basit oluyor. hatta 4.günden sorna fazlalık birşeyler yediğinde rahatsız oluyorsun içine kurt düşüyor. ilk 3 gün sık dişini yeter canım :):KK76::KK56::KK56::KK56:

Sıkıyorum zaten alışmaya başladım sanki. :2:

Spora başladığım ilk zamanlarda hiç bir şey yiyemiyordum hemencecik doyuyordum ama şu son 5-6 gündür doyma hissimi kaybettim sanırım.
O ilk hallerime dönmem umarım zor olmaz. :97::97:

bende izin verdim bugün kendime spor yapmicam :KK14: dün aç karna çok zorladım herhalde kendimi 1 saat spor yapmışım eğilip kalktıkça ani harekette falan başım dönüyo dünden beri.bugün devam etmeseydi yapıcaktım ama hala devam ediyo izin verdim kendime sporsuz geçiriciim bugünü :44:

Bugun lahana diyetini biraktim. Babaannemlere gelmemle dunyalari yemem bir oldu :KK43: ama 2 saat tempolu yurudum yine de fayda edecegini sanmiyorum. Yarin dengeliyceem

Bugun lahana diyetini biraktim. Babaannemlere gelmemle dunyalari yemem bir oldu :KK43: ama 2 saat tempolu yurudum yine de fayda edecegini sanmiyorum. Yarin dengeliyceem

kararını vermişsin ne güzel yarın dengelersin :) bende bugün dersanedeydim ve hiç birşey yemedim yaa :KK43: eve gelincede 4 kaşık mantı 1 kase lahana çorbası yedim birde bolca salata ve 1.5 salkım üzüm :KK43::KK14::KK14:

bende izin verdim bugün kendime spor yapmicam :KK14: dün aç karna çok zorladım herhalde kendimi 1 saat spor yapmışım eğilip kalktıkça ani harekette falan başım dönüyo dünden beri.bugün devam etmeseydi yapıcaktım ama hala devam ediyo izin verdim kendime sporsuz geçiriciim bugünü :44:

haftada 1 izin gününüz olsun oda cuma günü olsun cuma günleri sabah aç karnına tartılıp kilomuzu yazalım ve o gün spordan yeme içmeden muaf olalaım :):KK8::KK9:

Sıkıyorum zaten alışmaya başladım sanki. :2:

Spora başladığım ilk zamanlarda hiç bir şey yiyemiyordum hemencecik doyuyordum ama şu son 5-6 gündür doyma hissimi kaybettim sanırım.
O ilk hallerime dönmem umarım zor olmaz. :97::97:

olmaz olmaz alışırsın eminim :) o azmi göreceğiz hepimiz döneceğiz incecik hatunlara :):KK16::KK16:

kızlar bugünki menüm:

sabah:
1 kase lahana çorbası

ara: (saat 13:00 gibi)
1/2 şeftali

öğlen (saat 16:30 17:00 gibi)
kaşarlı tost
1 çilek karpuzlu soda

dersanedeydim yiyecek birşey yoktu ve mecbur kaldım

akşam:KK43: saat 20:45 21:00 gibi)
1.5 salkım üzüm
salata
1 kase lahana çorbası
3-4 yemek kaşığıyla mantı

spor:
30 dakika leslie
30 dakika koşu bandı

su:
1.5 litre

şimdide yeşilçay yada 5in1 içeceğim kızlar nasıl sizce???

kararını vermişsin ne güzel yarın dengelersin :) bende bugün dersanedeydim ve hiç birşey yemedim yaa :KK43: eve gelincede 4 kaşık mantı 1 kase lahana çorbası yedim birde bolca salata ve 1.5 salkım üzüm :KK43::KK14::KK14:

haftada 1 izin gününüz olsun oda cuma günü olsun cuma günleri sabah aç karnına tartılıp kilomuzu yazalım ve o gün spordan yeme içmeden muaf olalaım :):KK8::KK9:

olmaz olmaz alışırsın eminim :) o azmi göreceğiz hepimiz döneceğiz incecik hatunlara :):KK16::KK16:

sen de dengelersin o zaman sorun yook :KK1: ayva göbeğim dünyalar kadar oldu artık ayva değil :KK50: haftada 1 gün mü izin günü olmalı yoksa 1 öğün mü?

X