- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- Konu Sahibi Fitbirbusra
kızlar şimdi annemdeyim yazamıyorum cok fazla ama bende zayıflama yöntemi öyküsü çok dönicem size:)
bekleriz :) en kısa zamanda motive edecek hikayelerinide al gel buraya :)
sabah:07:00-
-1 cay kasıgı corek otubal
-1 kayısı
sabah00
-3 catal ınce cıtır patates kızartması
-1 bıber az yagda tavlanmıs
-1dılımcvdr ekmegı
-1 kupa yesılcay
ara15
-3sıyah erık
ögle 15:00
-dunkı tavuk hakkıımı kullanacagımmm
ara00
-erık yada seftalı
aksam 18:30
-2-3 y.k. etlı kuru fasulye
-aztursu olabılır(belkııı)
spor:
-leslıe ıle 4 ml
-50 mekık
-50 bacak makas
-25 karınn mekık
-50 pedal
su%bıtkı cayı
-en az 3 lt su
-en az 2 kupa yesıl cay
nasıl hnmlarrmenummmm
suzanımmmm gelde beni spora kaldırttır çok uyuştu her yanım misafirlerde var kaçıpta yapamıyorum sporumu
ohh sohbet almış yürümüş buralarda diyet güzellerine selamlar. bugün ilk günüm ama kahvaltımı güzel yaptım.yarım saate kadar da kocaman bir salata düşünüyorum.ben sizin kadar uzun kalamıyorum pc de geldikçe size uğramadan çıkmam buralarda..
hayırlı cumalar kızlar
dukan diyetini ve şu karbonatlı su olayını deneyen var mı acaba aranızda
karbonatlı suyu yeni duydum canım diğer yorumalrda yazmışsın ama dukanı denedim ve sağlıklı olmadığını düşünüyorum evet kilo verdim ancak bırakınca geri aldım fazlasıyla ve sadece proteinle beslenmek sakıncalı kas yığınına dönüşüp şişme ihtimalinde var bunuda göz önüne al canım ve son ra kas eritmeye kalktığında ölümle dahi sonuçölana bilir. Dr. pierre dukan nın artık doktor olmadığınıda göz önünde bulundurmalısın aldılar diplomasını elinden.. eğer çok sağlıklı bir iş yapıyor olsaydı neden diploması alınsınki?????
hoşbuldukkk dukan yapmıyorum ki ben bi yanlış anlışılma oldu sanırım :) bende diyet yapmıyorum ama eskisi gibi de yemiyorum azalttım yanii :) dün gece burayı inceleyeyim lahana yağımı süreyim derken saat geç olmuş geç yattığım için 12de kalktım kalkar kalkmaz bi çay kaşığı çörekotu attım ağzıma ardından 5i 1 yerdemi içtim :) çayımı içerken lahana yağımı sürüp masaj yaptım göbüşümle baldırlarıma streçlenip bi güzel leslie ye başladık arkadaşımla 2 kez 500 adımı yaptık üzerine de 1 mili yaptık baya bi terlemiştik ısındık diye 25 mekik çektik 50 yan makas yaptık bide bi hareket var ama adını bilmiyorum ondan yaptık arkasından kahvaltımı yaptım 2 gibi. kahvaltıya çok geç kalmışım sanırım. az önce de duşumu aldım lahana yağımı yıkadım vücudumdan attım toksinlerimi şimdi mis gibi hissediyorum kendimi :) çok güzel terlemişim ama strecimi çıkartırken farkettimm :)
ne güzel ne mutlu sana canım :) bende yüzmeye gdeceğim diye bugün spor yapmadım misafirler erken geldi gidemedim ee misafir var diye sporda yapamıyorum ne yapıcam ben yaaa gece kalacaklar yarın dersaneden çıkınca yada dersaneden önce mi gitsem yüzmeye yada gece evde mi telafi etsem? sabah kalkıncamı yapsam acaba??? offff :S kendimi çok kötü hissediyorum birde biraz kaçırdım yemeği... helva yedim 4 çay kaşığı
hoşbulduk :) midemde ne rahatsızlık olduğunu bilmiyorum ama ülser olabilir :S baharatlar falan dokunuyo uzun süre aç kalamıyorm midem kazınıyo yanıyo falan. bazı zamanlar yemekten kalkar kalkmaz öyle acıktığımı hissediyorum ki midem kaznıyo sanki bişey yememmişim gibi geliyo bazı zamanlar da hiç birşey yemesem umrumda olmuyo. böyle işte :) az yemeye çalışıyorum artık başladım dikkat etmeye :)
çok uzun oldu ama kahvaltı da ne yediğimi de yazayım mı :)
1,5 haşlanmış baharatlı yumurta yedim,
1 ince dilim köy ekmeği
2-3 kızarmış biber
3 parça domates biraz dengesiz ama yeni başlıyorum oturtucam inşallah :)
olur olur küçük küçük adımlarla düzenini oturtursun inşallah canım :)