Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

her gün iyiye giden yazılarımızla dolsun taşsın

inşallah canım benim :) menülerde bizde ve kilolarımızda iyi iyi güzel güzel olsun :) fıstık gibi hatunlar olalım :)

ayy cuk oturmuş hakkaten o zaman ben aynen diyetime devam edeym şu sevimli smileyleri bile ne hale sokmuşsun banada acımazsın:26:

acımam :) hiç acımam hiç :) o smileylerden beter hale sokarım snei kardeleni tehdit ettim senide ederim :) kk daki bütün forumlara tek tek girer zıpırcık nickli üye iyice şişti herkes arkasından ıyyy şişko diyor ama o diyet yapmak yerine hala yedikçe yiyor şiştikçe şişiyor derim :) çok piskopatımdır ben :)

hoyyy ne kadar kötüsün ya bütün forumlara rezil etme benii dur jilianı yapam bari ben

ayy ben hiç konuşkan değilmişim tatlım yaa hala dolduramadım ya ben 100 ü 1 kaldı

o halde hemen cevap yazıyorsun buna biz tanışıyoruz da foruma geldin kendini i tanıt bakalım kimsin nesin in misin cin misin? kimin fesisin? ne yersin ne içersin :)

selam büşracığım naber bugün işyerinde çok yoğundum araöğün yoğurtlarımı bile yiyemedim
sabah kaşkınca aç karnına yeşilçay
domates
kırmızı biber
peynir
1 dilim tam buğday ekmeği şekersizçay

ara
doğadan büyülü bohça bitki çayı bi arkadaşım vermişti denemem için fena değil
öğle
etli kuru fasulye çok az yedim
cacık
1/2 dilim kepekli ekmek
işten eve gelince 17.30 da yoğurt yeşilçay içtim
saat 7 gibi
akşam
1 küçük dolma
yoğurt
domates
ekmek tambuğday
şimdi de çay içeceğim petibör bisküviyle
napiyim akşam az yemiştim zaten

unutmadan senin yazarın yeni kitabı çıkmış ismini hatırlamıyorum markette gördüm

ayy merak ettim ama bu yıl kitap okumak yerine otobüste ve kalan her yerde kpss çalışmam gerekli :S o petibör büskübüt olmasaymış iyiymiş menün hatta kocaman bir tebrik vardı benden sana ama olmadı bak şimdi

yaaa
ama sadece 27 kalori yani 270 kalori:26:çokmuş beee.haklısın büşracığım .çok kızdım kendime az biraz ütü yapacağım biraz yakarım ...malum dönemdeyim sürekli bişeyler yiyesim geliyor

yaaa
ama sadece 27 kalori yani 270 kalori:26:çokmuş beee.haklısın büşracığım .çok kızdım kendime az biraz ütü yapacağım biraz yakarım ...malum dönemdeyim sürekli bişeyler yiyesim geliyor

anlaya biliyorum snei :) ben yarın 4 günlük bir dukan diyeti atak evresi yapayımmı yapmayayımmı kararsız kaldım :) 4 gün için 1.5 kg yazdı bakalım cuma gününe 68 ve altını görmek istiyorum geçen cuma 69.6 ydım bugün tartıldım 70.2 çıktım artık 7 li rakamlar görmek istemiyorum 69.6 olsun hatta 69.9 olsun ama 7 olmasın ütünin sıcacğıyla yak sen o yğları yarın bütün gün okuldayım :S ne yer ne içerim hiç bilmiyorum okul döneminde nasıl devam edeceğim acaba bu diyete dukan olsa kolay shinitzel satılıyor okulda köfte falan var yerim onlardan olmadı yemekhanede etli bişiler yerim ama normal diyete göre birley bulamıyorum

bugünki menüm:

sabah:
salamlı omlet (yağsız)
5i1yerde çay

öğlen:
ezogelin çorba yarım kepçe
kabak kızartması ve yoğurt
zeytin yağlı fasulye

ara:
1 tane küp şeker ( dilek şekeri yedim teyzenin biri verdi ankara turu yaptık bugün camide verdiler )

akşam:
1 tane karnı yarık
1 dilim tam buğday ekmeği
30 gr. üzüm

spor:
nivea bodyle dinamik sabahlar 45 dakika
leslie sansone 55 dakika 3 mile
50 mekik

su:
2 litre yada ona yakın​

güzel menü de kabak kızartması olmasa daha iyi olacakmış ama diğer yediklerin ve yaptıklarına 100 üzerinden 10 puan

güzel menü de kabak kızartması olmasa daha iyi olacakmış ama diğer yediklerin ve yaptıklarına 100 üzerinden 10 puan

100 üzerinden 10 mu o kadar mı kötü canım dün turdaydım ve mecburen ne varsa onu yemek zorunda kaldım ve çok acıkmıştım ekmek yemedim yanında yoğurdu ve suyu bolca içtim ki sıkıntı olmasın kabaktan az yiyeyim diye :) ama az da yedim yani yarısını ancak yedim.. kızama bana kızma :S ben bugün dukan diyetine başlıyorum nasipse.. :S

canım özür dilerim okadar düşük değil tabii ki 90 demek istemiştim yanlış olmuş öğrencilik biteli çok oldu puanlama yanlış olmuş yoksa güzel kabağı da az yemişsin zaten sporlarla da erimiştir o..koşturmaca da cabası ...üzgüünüm moralini bozma benim yüzümdaen

yok canım benim yaa moral bozmak değil benimkisi sadece öyle deyince şaşırdım bi anda :) bak normale dönü verdim hemen :) dukanada başlayamadım sabah 2 kuru kayısı yedim annemde iş yerinden tavuk getirmiş fırında tavuk yapmışlar göğüs kısmından but kısmından yedim parça parça kahvaltı öğlen bir oldu resmen :S cuma gününe kadar 68 i görmem lazım :S bir şekilde ayarlamalıyım kendimi. bugün evdeyim ama baya koşturmacam var bankaya gidicem dönücem alışveriş yapıcam zaten ankarada gölbaşından kızılaya gitmek demek otobüsün içerisinde saunaya girmiş kadar olmak demek 1.5 saat sürüyor sağolsun belediyemiz :) terden yolda ölüyorum resmen o halde bile yakarım yani.. birde işin içine alışveriş girdi mi genlerde var sanırım 17 18 mağazayı bir spor ayakkabı için gezmiş bir insanım ben yaklşaşık 2 saat yürürüm spor ayakkabı için alışveriş yaparken birde dışarıdada salata yersem yada annemle et ürünü birşey yer ekmek yemezsem bugünü güzel kapatırım akşam eve gelincede spor yaparım bir güzel leslie + nivea body ile dinamik sabahlar ı yaptımmı tamamdır yarına 69.5 i görürüm nasipse cumada 68 çıktımmı deymeyin keyfime

bence ihmaal etme genede bi baktır canın yanmıyo kabız olma bide mesanen dolu olmasın doktor kontrolünde işte ozaman canın yanıyo bu göz önünde bulundur yağlanmadan yumurtlamam azaldı

tatlım gerçek kilon sabah tuvalete ilk çıktıktan sonraki ve çamaşırlarınla tartıldığın kilondur yemekden sonra ve kıyafetlerle 1.90 civarı fazla çıkması normal bence sen eve bi tartı al yağını kilonu su aranı falan ölçenden ben öle yaptım yoksa eczane eczane çekilmiyo valla
aldım rahatladım

bende evde 1 saat oynuyorum öyle bi cd yaptım kendime roman tut ankara havasına kadar öyle aptal saptal zıplaya zıplaya kndimce coşarcasına afedersin g. ice terleyene kadar ben fatihde oturuyorum bugünde taksime kadar yüricem yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım ne dicek şu anki tok halim 88,3 bi çıkma yok çok şükür açken 87 küsür olurum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…