- 1 Temmuz 2012
- 618
- 461
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
sağlık olsun cnaımsorun değil burdan yazamadığım için linki özelden gönderdim. evet canım 200 gr. gitti de bugün tam net bir sonuç alamadım tartımdan bakalım ne olacak dukan dieti daha önce yapanların % 1 2 sinin olumsuz sonuçla karşılaştığı bir diyet ancak ben buna bile riskli baktığım için geçen sefer bırakmıştım. ama geçen gün sağlık ocağına gittiğimde bizim aile doktorumuzu tanıyamadım hatun fil gibiydi şimdi lady diana gibi olmuş ne yaptınız diye sordum dukan diyti dedi şok geçirdim 2 ay da harika olmuş ( fil tam fil değildi bu arada yavrunun yavrusu gibi düşünün)
selam canımmaşallah canım ne güzel yürümüşsün :)
sabah:
3 tane yulaf kepekli ekmekçik ( petitbure bisküvi büyüklüğünde ve kalorisi çok düşükdukan diyetinde serbest miktarda yenile biliyor)
1 kk keçi peyniri
spor:
leslie ile 1 mile
şimdi dershaneye gitmek için hazırlanacağım :)
selam canımmenün çok azmış .. sofradan kalkmadan acıkıyorsundur sen. yanına domates salatalık maydanoz filan da koysaydın sporun iyiymiş lesliyi bir zamanlar hergün sabah yapıyordum şimdi yapamıyorum.ama saatler geri alınsın yapacağım şimdi 06.30 da kalkıyorum zaten karanlık gibi oluyor çocuğa kahvaltı yaptırıyorum onun beslenmesini hazırlıyorum kendime iş yeri için kahvaltılık hazırlıyorum derken 1 ssat geçiyor 07.30 da hazırlanıyorum 8 e doğru çıkıyorum sadece yeşilçaty içebiliyorum bu işleri yaparken ..saatler alınırsa yarım saat erken kalkıp yapacağım eskisi gibi inşallah.ben birde standing abs exercise 10 minute diye bir egzersiz yapıyordum o da baya güzel bir egzersizdi göbek ve kalçayı çalıştırıyordu ..
nerdesın kıs sennnnnnnnnnnnn!!!!!!!
merhablar bayanlar nasılsınızzzzzzz ben cok sukur busra ıle bu hafta 69 ları gordumm cok cokkmutluyumm dıger topıklerden buraya vakıt kalmıyor pek
kafaya takılmazsa daha kolay gerçekleşebilecek fizyolojik durumdur.
püf noktaları:
- az az sık sık yemek
- sürekli hareketli olmak
- kiloları kafaya takmamak
- kendini sevmek
- akşam 6 dan sonra yemek yememek
- pirinç pilavı ile tavuğu asla bir arada yememek
- kola içmemek
- haftada en az 2 kere tempolu yürümek
- pasta, kek, börek tarzı unlu mamullerden uzak durmak
kafaya takılmazsa daha kolay gerçekleşebilecek fizyolojik durumdur.
püf noktaları:
- az az sık sık yemek
- sürekli hareketli olmak
- kiloları kafaya takmamak
- kendini sevmek
- akşam 6 dan sonra yemek yememek
- pirinç pilavı ile tavuğu asla bir arada yememek
- kola içmemek
- haftada en az 2 kere tempolu yürümek
- pasta, kek, börek tarzı unlu mamullerden uzak durmak
bende bu aralar tam tersini yapıyorum hep
kızlar dokdora gittim bana şeker tuzlu yok hamur işi yok turşu acı yok kızartma yok dedi hormonlar düzenlensin diye baklım
kızlar ben geldim :) off kaç gündür bakamıyorum buraya dövün benişimdide bi dert yanıp çıkmam gerekecek sevdiceğim geldi ve yoğunluktan dolayı diyetime uyamıyorum bir türlü bugün 70 i gördüm tartıda tekrardan ama yarın sıkıca başlayacağım tekrardan yoksa devamı gelir kilo falan vereemm
sen o yüzden yoksun yani kaç günlerdirr :) amann boşver sevdiceğin olsun da yanında gdince devam edersin diyetne :)
aynen öyle canımcım :) gidince devam yine dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar olursa artıkbayramada zayıf girecektim hedefim 65 ti güya nerdeeee 68 67 ile ancak girerim bayrama ben
yaa sen bizi terkedersen 70 leri görürsünkızlar ben geldim :) off kaç gündür bakamıyorum buraya dövün benişimdide bi dert yanıp çıkmam gerekecek sevdiceğim geldi ve yoğunluktan dolayı diyetime uyamıyorum bir türlü bugün 70 i gördüm tartıda tekrardan ama yarın sıkıca başlayacağım tekrardan yoksa devamı gelir kilo falan vereemm
amann boşver sevdiceğini görmüşsün işte ne güzel 2 kilonun lafı mı olur takma kafana :) ben 7 aydır görmüyorumözledim ya 5 kilonun bile lafını yapmam yani
yaa sen bizi terkedersen 70 leri görürsünhadi hadi sevdiceğin gelmiş affettik gitti zaten şaka yapmıştım canıım görüşürüz yine öptüm
kızlar nerdesiniz??? ben fenalardayıms evdicek bana yaramadı hiçdikkatsiz davrandım kk dan ayrı kaldım kilo aldım 71 leri gördüm şuanda sabahki kiloma göre 70.8 oldum dün tekrardan başladım dikkat etmeye :) bakalım bayrama daha bir kaç gün var fazlaca dikkat edersem belki 68 le girerim ( inşallah yani umarım sanırım galiba)
canım naptın kaçla girdin bayramaa :) ablan mı kazandı sen mi