Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

hey maşallah yaa millet nasıl zayıflıyo arkadaş ben dün gece biraz baktım ama pek bana göre gelmedi ya dukan. yok etti yok tavukdu biraz zor yani bide öğrenci evinde nerden bulayım sürekli böyle şeyleri bazen ne bulursak yiyoruz sıkıntı yani benim için

selam canım menün çok azmış ..sofradan kalkmadan acıkıyorsundur sen. yanına domates salatalık maydanoz filan da koysaydın sporun iyiymiş lesliyi bir zamanlar hergün sabah yapıyordum şimdi yapamıyorum.ama saatler geri alınsın yapacağım şimdi 06.30 da kalkıyorum zaten karanlık gibi oluyor çocuğa kahvaltı yaptırıyorum onun beslenmesini hazırlıyorum kendime iş yeri için kahvaltılık hazırlıyorum derken 1 ssat geçiyor 07.30 da hazırlanıyorum 8 e doğru çıkıyorum sadece yeşilçaty içebiliyorum bu işleri yaparken ..saatler alınırsa yarım saat erken kalkıp yapacağım eskisi gibi inşallah.ben birde standing abs exercise 10 minute diye bir egzersiz yapıyordum o da baya güzel bir egzersizdi göbek ve kalçayı çalıştırıyordu ..

nerdesın kıs sennnnnnnnnnnnn!!!!!!!

merhablar bayanlar nasılsınızzzzzzz ben cok sukur busra ıle bu hafta 69 ları gordumm cok cokkmutluyumm dıger topıklerden buraya vakıt kalmıyor pek

hımm onada bakarım canım bu hafta sadece okulda v.s. yürüyerek geçiştireceğim çnkü egzersiz yapacak halim yok maalesef bu arada o sadece sabah kahvaltım cnaım onun akşamı öğlenide var

nerdesın kıs sennnnnnnnnnnnn!!!!!!!

merhablar bayanlar nasılsınızzzzzzz ben cok sukur busra ıle bu hafta 69 ları gordumm cok cokkmutluyumm dıger topıklerden buraya vakıt kalmıyor pek

hı hı buraya bakma zaten sen ben regl oldum msjda bitti cvp yazamıyorum sana yarın alırım knt :) sporda yapamıyorum suzannn... bu gün sadece 1 saat yürüdüm o kadar akşama iyi hissedersem kendimi eğer nivea body yaparım ama profiteroller fındıklar bademler çikolatalar allahım biri beni durdursun hasta olmaktan nefret ediyorum sabahtan beri canım çıtır paneli tavuk çekiyor ama bi kalkıp yapamadım kendime bi yanım şişecek yeminle :)

kafaya takılmazsa daha kolay gerçekleşebilecek fizyolojik durumdur.
püf noktaları:
- az az sık sık yemek
- sürekli hareketli olmak
- kiloları kafaya takmamak
- kendini sevmek
- akşam 6 dan sonra yemek yememek
- pirinç pilavı ile tavuğu asla bir arada yememek
- kola içmemek
- haftada en az 2 kere tempolu yürümek
- pasta, kek, börek tarzı unlu mamullerden uzak durmak

bende bu aralar tam tersini yapıyorum hep

kızlar dokdora gittim bana şeker tuzlu yok hamur işi yok turşu acı yok kızartma yok dedi hormonlar düzenlensin diye baklım

valla yaklaşık 2 - 3 gündür tam tersini yapmaktayım sevdiğim geldi yemek düzenim sporum falan kalmadı allahtan idmanlar falan var

bende bu aralar tam tersini yapıyorum hep

al bendende o kadar

kızlar dokdora gittim bana şeker tuzlu yok hamur işi yok turşu acı yok kızartma yok dedi hormonlar düzenlensin diye baklım

geçmiş ola canım :) inşallah tez zamanda sağlıkla istediğin kilona kavuşursun :)

kızlar ben geldim :) off kaç gündür bakamıyorum buraya dövün beni şimdide bi dert yanıp çıkmam gerekecek sevdiceğim geldi ve yoğunluktan dolayı diyetime uyamıyorum bir türlü bugün 70 i gördüm tartıda tekrardan ama yarın sıkıca başlayacağım tekrardan yoksa devamı gelir kilo falan vereemm

sen o yüzden yoksun yani kaç günlerdirr :) amann boşver sevdiceğin olsun da yanında gdince devam edersin diyetne :)

sen o yüzden yoksun yani kaç günlerdirr :) amann boşver sevdiceğin olsun da yanında gdince devam edersin diyetne :)

aynen öyle canımcım :) gidince devam yine dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar olursa artık bayramada zayıf girecektim hedefim 65 ti güya nerdeeee 68 67 ile ancak girerim bayrama ben

aynen öyle canımcım :) gidince devam yine dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar olursa artık bayramada zayıf girecektim hedefim 65 ti güya nerdeeee 68 67 ile ancak girerim bayrama ben

amann boşver sevdiceğini görmüşsün işte ne güzel 2 kilonun lafı mı olur takma kafana :) ben 7 aydır görmüyorum özledim ya 5 kilonun bile lafını yapmam yani

yaa sen bizi terkedersen 70 leri görürsün hadi hadi sevdiceğin gelmiş affettik gitti zaten şaka yapmıştım canıım görüşürüz yine öptüm

amann boşver sevdiceğini görmüşsün işte ne güzel 2 kilonun lafı mı olur takma kafana :) ben 7 aydır görmüyorum özledim ya 5 kilonun bile lafını yapmam yani

bende 1 aydan fazladır görmüyordum canım bir özlemişimki sorma yani görmüyor gözüm hiç birşeyi o geldiğinde :) ama yarından itibaren devam diyete :) ne kadar çok kilo o kadar ablamla yarışı kazanmak demek kesinlikle olmaz yani en azından bi 67 68 olarak girmem lazım bayrama
yaa sen bizi terkedersen 70 leri görürsün hadi hadi sevdiceğin gelmiş affettik gitti zaten şaka yapmıştım canıım görüşürüz yine öptüm

görüştük bile canım :) gördüm valla 70 leri bugn 70.3 çıktım sabahtan. bakalım yarın kaç çıkıcam? bugn idman yaptım biraz iyi geldi o umarım yararı olurda 69 u görürüm yine yarından itibarende sporuma diyetime geri dönüş yapıyorum bayrama görmem lazım 67 68 leri yoksa tefe koyar bizimkiler beni :)

kızlar nerdesiniz??? ben fenalardayıms evdicek bana yaramadı hiç dikkatsiz davrandım kk dan ayrı kaldım kilo aldım 71 leri gördüm şuanda sabahki kiloma göre 70.8 oldum dün tekrardan başladım dikkat etmeye :) bakalım bayrama daha bir kaç gün var fazlaca dikkat edersem belki 68 le girerim ( inşallah yani umarım sanırım galiba)

canım naptın kaçla girdin bayramaa :) ablan mı kazandı sen mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…