maşallah canım :) ama evet dediğin gibi yap nerede canın ne çekiyor biliyorsun nasılsa ona göre düzenle en güzel diyet listesini sen kendi kendine ayarlarsın diyetisyenlerle yada bir başkasının onu ye bunu ye demesiyle değil canının ne istediğiyle ilgili bir şey bu.. yanlış anlaşılmasın diyetisyene gitmeyin demiyorum :) sadece hani bir başkası senin canının hangi saatte ne çekeceğini nasıl gidereceğini bilemez bunu sadece sen bilirsin :)
bi an önce toparlan :) bak ben 2 gündür asılıyorum çok faydasını gördüm :)
hoş geldin canım tekrardan :) evet evet uçucaz :)
doktor kontrolü de şart elbette sağlıkla kilo vermek için yukarıda da yazdım mesela millet bir sürü para döküyor diyetisyene gidiyor 2 gün sonra aaa bi bakmışsın diyet falan kalmamış :)
niye??
öncelikle karar verilmeden gidildiği için..
verilen kararın yanlışlığından dolayı yani diyetisyene diyet yapmak için gidiyorum diyen insanların kafasında sadece zayıflamak var oysa ki sağlıklı beslenmeyi öğrenerek zayıflamak mümkündür diğer türlüsü extra kilo aldırmaktan başka bir şey değildir.
ne istediğimizi bilmemekte ayrı bir dert. kimisi var ki boyu 1 75 falan ama olmak istediği kiloyu sorsan 45 der mübarek
o derece zayıflık istiyorlar ( bunların sebebi şu victoria secret mankenleri değilse bende neyim)
ve son olarak vücudumuzu tanımamak.. doğru karar doğru seçeneklerle gitsek bile diyetisyen neler yersin yada ne yemek istersiniz diye bir soru sorduğunda canım gece tatlı çeker sabah kalktığımda yada kahvaltımda bal yemezsem olmaz demek ve yarın bir gün elimizde diyet listesiyle gecenin bir yarısı canım çekti amaaan canım ne olacak sanki yesem ufacık şey demekle tak diye diyeti bozuyoruz. ne yediğimizi aşağı yukarı olağan can çekişlerimizi bilmemiz gerekir :)
amma çok konuştum yaaa :) sustum tamam
:26::26::26::26: