- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
nasılsın bakalım cnmm bnm gene aynı st de kasık agrım basladı 3 gundur ya aynı st de olurmu bu yaaaa
supermnun gene cnmm benımm ya ben kalorı spetıne uye oldum e maıl geldı ama gırıs hata veryrr nemlı not dıyr alttada fırefox fılan de bnmkı explorer net ondanmıkı acaba olmamaıyısıı
anlamadım ki galiba bi yanlışlık varsevineym mi üzüleym mi anlamadım
maşallah canım :) ama evet dediğin gibi yap nerede canın ne çekiyor biliyorsun nasılsa ona göre düzenle en güzel diyet listesini sen kendi kendine ayarlarsın diyetisyenlerle yada bir başkasının onu ye bunu ye demesiyle değil canının ne istediğiyle ilgili bir şey bu.. yanlış anlaşılmasın diyetisyene gitmeyin demiyorum :) sadece hani bir başkası senin canının hangi saatte ne çekeceğini nasıl gidereceğini bilemez bunu sadece sen bilirsin :)bi an önce toparlan :) bak ben 2 gündür asılıyorum çok faydasını gördüm :)
hoş geldin canım tekrardan :) evet evet uçucaz :)doktor kontrolü de şart elbette sağlıkla kilo vermek için yukarıda da yazdım mesela millet bir sürü para döküyor diyetisyene gidiyor 2 gün sonra aaa bi bakmışsın diyet falan kalmamış :)
niye??
öncelikle karar verilmeden gidildiği için..
verilen kararın yanlışlığından dolayı yani diyetisyene diyet yapmak için gidiyorum diyen insanların kafasında sadece zayıflamak var oysa ki sağlıklı beslenmeyi öğrenerek zayıflamak mümkündür diğer türlüsü extra kilo aldırmaktan başka bir şey değildir.
ne istediğimizi bilmemekte ayrı bir dert. kimisi var ki boyu 1 75 falan ama olmak istediği kiloyu sorsan 45 der mübareko derece zayıflık istiyorlar ( bunların sebebi şu victoria secret mankenleri değilse bende neyim)
ve son olarak vücudumuzu tanımamak.. doğru karar doğru seçeneklerle gitsek bile diyetisyen neler yersin yada ne yemek istersiniz diye bir soru sorduğunda canım gece tatlı çeker sabah kalktığımda yada kahvaltımda bal yemezsem olmaz demek ve yarın bir gün elimizde diyet listesiyle gecenin bir yarısı canım çekti amaaan canım ne olacak sanki yesem ufacık şey demekle tak diye diyeti bozuyoruz. ne yediğimizi aşağı yukarı olağan can çekişlerimizi bilmemiz gerekir :)amma çok konuştum yaaa :) sustum tamam :26::26::26::26:
SÜPERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BACIMbencede :) gerçi bende yaş pastalar çikolatalar olmasına rağmen spor saolsun yaktırmış hepsini.. sonunda 6 lı rakamlara ulaşmış bulunmaktayım :)
başlangıç kilom: 72
geçen haftaki kilom: 71
bu hafta: 69.6
fark: 1.4
toplan giden: 2.4
sabah kalktım 9 gibi ılık limonlu su 3 kayısı kahvaltıda 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 3 zeytin yedim bir kupa 9 otlu çay içmeye çalışıyorum birde 1 litre suyumda 2 bardak içtim bide bakalım aram saat 12de
diyete devam ve sana katılıyorum sana arkadaşım saçma sapan diyet yaptım hızlı verip hızlı kilo aldım önce yumurtalıklarım yağlandı ve yağ oranım çoğaldı bunu yazdım ben yandım eller yanmasınbakalım hayırlısı yarışa giren arkadaşlar yokmu
bencede :) gerçi bende yaş pastalar çikolatalar olmasına rağmen spor saolsun yaktırmış hepsini.. sonunda 6 lı rakamlara ulaşmış bulunmaktayım :)
başlangıç kilom: 72
geçen haftaki kilom: 71
bu hafta: 69.6
fark: 1.4
toplan giden: 2.4
ben de saçma sapan diyetlerden sonra doğru yola girdim ama ara da sapıyorum sonra arkadaşlar tehditle:) yola getiriyorlardiyete devam ve sana katılıyorum sana arkadaşım saçma sapan diyet yaptım hızlı verip hızlı kilo aldım önce yumurtalıklarım yağlandı ve yağ oranım çoğaldı bunu yazdım ben yandım eller yanmasın bakalım hayırlısı yarışa giren arkadaşlar yokmu
menüm aşağıdan yukarıya doğru bakarsanız sırasıyla olur 1] | Yoğurt (tam yağlı) | 100 GRAM | 68 |
[2] | Meyveli Soda | 1 ADET | 46 |
[3] | Doygun Tam Buğday Ekmek | 35 GRAM | 67.55 |
[4] | Ayran | 1 ADET | 92 |
[5] | Tavuk Döner | 1 PORSİYON | 250 |
[6] | Mercimek Çorbası | 1 KASE | 270 |
[7] | Yoğurt (tam yağlı) | 100 GRAM | 68 |
[8] | Doygun Tam Buğday Ekmek | 40 GRAM | 77.2 |
[9] | Köy Peyniri | 150 GRAM | 147 |
[10] | Domates | 2 ADET | 28 |
arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır kk üyesiyim ve 1 haftadır da diyet günlüğü tutuyorum. zayıflama takımlarından birine girdim bazı gruplara üye oldum ancak benle beraber yeni başlayanlar yada diyete başlamak isteyenler, spor yapmaya üşeniyorum biri beni gaza getirsin diyenler, ayyy ben bu kiloları ne yapıcam millet incecik ne güzel bende böyle olmak istiyorum diyenle, karnımı göbeğimi belimi bacağımı inceltmek istiyorum aslında zayıfım ancak bölgesel sorunum var diyenler, ben kilo verdim sizede yardımcı olacak bilgilerim var diyenleri bekliyorum. birlikte yola çıkacağımız ve birbirimizden destek alarak zayıflayacağımız bir yer olsunki başladığımız diyetler harcadığımız emekler yarıda kalmasın.
gelelim benim hikayeme. 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim. çok kilo alıp vermişliğim oldu düzensiz beslendiğimi yeni yeni anlıyorum :)ilkokul 2. sınıftan bu yana hep bir spor geçmişim var kemik yapım iri ve sporcu olunca biraz sıkı oluyor insan olduğum kiloyu göstermiyorum nasılsa diye hep boşverdim taaki sporu bıraktıktan sonra tartıda 73 ü görene kadar. 1 haftadır yediğime içtiğime dikkat edip azimle çabalıyorum bir kaç kk bayanı ile birlikte forumlardaki yorumlarla paylaşımlarda bulunuyoruz ve destek oluyoruz birbirimize. sporuma da devam ediyorum böylece kilolarımdan kurtuluyorum. 6 lı rakamları gördüm çok şükür. hedefim 55 olmak bu yüzden yardımlaşarak ilerleyelim istiyorum. bu bölümden egzersizlerle yeme içmeyle ilgili sorum var araştıramıyorum dediğiniz konular varsa onları da paylaşın muhabbet de edelim sonuçta sadece diyet diyet diyet nereye kadar demi o yüzden buyurun bayanlar hep birlikte başaralım...
not: katılmak isteyen herkese açıktır forum. gelenlerin kendilerini ve hikayelerini yazarak yorum atmaları hedeflerini yazmaları yeterlidir :)
bravo büşra sen bizim herşeyimizsin
benim gibi ev işini spordan saysaydın benim gibi veremezdin çok kızdım kendime
ben de saçma sapan diyetlerden sonra doğru yola girdim ama ara da sapıyorum sonra arkadaşlar tehditle:) yola getiriyorlar
menüm aşağıdan yukarıya doğru bakarsanız sırasıyla olur
1]Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[2] Meyveli Soda 1 ADET 46
[3] Doygun Tam Buğday Ekmek 35 GRAM 67.55
[4] Ayran 1 ADET 92
[5] Tavuk Döner 1 PORSİYON 250
[6] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[7] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[8] Doygun Tam Buğday Ekmek 40 GRAM 77.2
[9] Köy Peyniri 150 GRAM 147
[10] Domates 2 ADET 28
benim de 1 yaşında bebeğim var ve 15 kilo fazlammm
kızlarr ben geldim ve moralman çöktüm bugün. 14 eylülde 61.8 olan kilom bugün bi tartıldım saçma sapan çıktı ecz.nin birinde 61.9 çıktım kadın 2 kilo fazla tartıyo dedi keşke 59.9m diye sevinip gtmeyeydim. emin olayım diye başka ecz.ye girdim orda da 61.7 çıktım ordan çıkınca dengeszlik var diye 2 yere daha girdim ve 62.3 çıktım ikisinde de aynı çıkınca emin oldum 500 gr. almışım o kadar diyet spor falan gitti boşa en azından almayaydım vermeyeydim yani moralim çok bozuldu beraber başladığım arkadaşım 1kg vermiş ben neden aldım anlamadım
akşam akşam pek bir güldüm yaakaç eczane gezdin ?? :) o 500 gr. mı da vermişsindir eczane eczane gezerken yarın ebnde senle aynı durma gelirim merak etme :) suzan bugün izin verdi bana bende iyice savsakladım :) yarında dershaneye gidicem oradanda kilo almadan dönersem dershane ev düzenini oturtmuş bulunuyorum :) darısı okula inşallah ayrıcana sıkmak yok o canını :) elbet verirsin.. bende 1 hafta veremedim hatta üstüne 1 kg aldım bugün tartıda 69.6 yı gördüm :) 1.4 kg az mı
günaydın belki seni motive eder diye söylüyorum benim bu işe başladığımda 18,5 kilo fazlam vardı 11-12 kilo verdim 6-7 kilo kaldı ben diyetisyene gittim listeye birebir uymadım ama yap yapma dediklerini uyguladım günde 2 fincan yeşilçay 2 litre su içtim ara öğünlerde yoğurt yedimbenim de 1 yaşında bebeğim var ve 15 kilo fazlammm
günaydın büşracığım menüm iyiydi akşam misafir gelecekti akşamyemeği yemedim misafirlerle ikram yemek zorunda kaldım çünkü eşim hiç yemiyor ikimizde yemesek ayıp olurdu sadece 1.5 dilim kekle 1 adet tuzlu kurabiye yedim 2 adette kahvenin yan ında küçük lokumlar vardı onlardan yedimamacımız sağlıklı beslenerek kalıcı kilo vermek zaten canım benim :) inşallah olacak oda :) bugün bana kızın biri hamilemisin dedi çöktüm resmen o kadar canım sıkıldı ki
canım benim menün çok güzel :) bende bugün biraz saldımıspanaklı börek yedim ( yağsız ) ve popeyes e gitmek zorunda kaldım dışarıdaydım ve çok acıktım bi anda güneştende başım dnünce :26:
o halde aramıza hoşgeldin canım :)burda birlikte kilo veriyoruz asıyoruz sohbette ediyoruz zaman zaman paylaşımlarda bulunuyoruz :) diyetini listeni içtiğini yediğini bizimle paylaşır mısın canım??
4 eczane gezdim bide utandım yani o kadar :d inşallah dediğin gibi vermişimdir yamoralım bozuldu gerçekten dedim bırak sporu diyeti sanki 15 gündür uğraşıyorum bi değişim var da.. gerçi sıkılaştım sanırım inceldim ama bde kilolar gidip tamamen incelmeye başlasam çok iyi olacak. bu okul dersane bütün olayı mahvediyor bende bugün o kadar dengesiz beslendim ki çok kötüydü :S
günaydın belki seni motive eder diye söylüyorum benim bu işe başladığımda 18,5 kilo fazlam vardı 11-12 kilo verdim 6-7 kilo kaldı ben diyetisyene gittim listeye birebir uymadım ama yap yapma dediklerini uyguladım günde 2 fincan yeşilçay 2 litre su içtim ara öğünlerde yoğurt yedim
günaydın büşracığım menüm iyiydi akşam misafir gelecekti akşamyemeği yemedim misafirlerle ikram yemek zorunda kaldım çünkü eşim hiç yemiyor ikimizde yemesek ayıp olurdu sadece 1.5 dilim kekle 1 adet tuzlu kurabiye yedim 2 adette kahvenin yan ında küçük lokumlar vardı onlardan yedim
ama onlar gittikten sonra mutfağı toparladım geç yattım
bugün sabahta zeytinyağlı menemen kırmızı biber salatalık peynitr 2 küçük dilim tam buğday ekmeği yedim 2 çatal da kek yedim malum döneme girmek üzereyim tatlı krizini bastırmak için yedim ama arkası olmayacak kalan hamur işlerini eşim nöbete giderken vercem götürsün evden ..
günaydın büşracığım nasılsın önce bir halini hatırını sorayım dedim.sana çok teşekkür ederim canım senin bu uyarı tarzındaki sözlerinin çok faydası oluyor canım benim fırın yok da ev yapımı yapan yerlerden alıyorum misafir geleceği zaman biz yeni ev aldık da eski fırını sattık yenisini de daha almadım ama bundan sonra yok zaten kalan giden ne varsa akşam eşim nöbete giderken paketleyip verdim eline ...al bendende o kadarhyaır kantin avr etrafta bir sürü restoran var ve şans güldü karşıda burgerking var gider onun dyet salatalarından yerim diyordumki bugün ürün yokmuş :S tadilata girmişler iyi mi ama inat ettim öyle yada böyle sağlıklı bir şeklde mezuniyete kadar vakit verdim kendime elbet zayıflayacağım
öncelikle o avatarındaki kitap var ya hani çırak... heh işte o kitap beni benden alan final sınavları dönemi olmasına rağmen bütün gece ekonomi sınavına çalışmak yerine 1 gecede okuyarak bitirdiğim nadir kitapların başını çekmekte... :)arkadaş nedir o öyle yaa... dizisinide izlemelisin derdim ama kitapları kadar sarmadı :) çıraktan başlatmışlar diziyi ve çırak kitabını tek bölümde vermişler normal bir polisiye dizi olmuşama yinede tess benim en sevdiğim yazardır. kitaplığım hatunun kitaplarıyla dolu hatta şuanda elimde asla arkana bakma kitabı var :)
gelelim asıl konumuzaşeker yemek insülini depolamak için birebir diyorlar her ne kadar günde 1 tablet çikolata yemeden edemesemde katılıyorum şöyleki sen o yediklerini spor yaparak eritmediğin sürece normalde sahip olduğun potansiyelin çok daha altında kilo vermiş olacaksın.. ayrıca vücudunda oluşacak olan sarkmalar çatlaklarda cabası yani :) kilo alıp vermek çatlaklara ve sarkmalara neden olur sakın unutma.. yarın birgün incecik dal gibi fiziğin olduğunda çatlakların olsun istemezsin demi??? bi daha görmeyeyim öyle kek kurabiye falan.. eğer yiyeceksende kepekli un al onla yap kendin ve günde max. 2 tane olsun yediğin miktar :)
al bendende o kadarhyaır kantin avr etrafta bir sürü restoran var ve şans güldü karşıda burgerking var gider onun dyet salatalarından yerim diyordumki bugün ürün yokmuş :S tadilata girmişler iyi mi ama inat ettim öyle yada böyle sağlıklı bir şeklde mezuniyete kadar vakit verdim kendime elbet zayıflayacağım
günaydın büşracığım nasılsın önce bir halini hatırını sorayım dedim.sana çok teşekkür ederim canım senin bu uyarı tarzındaki sözlerinin çok faydası oluyor canım benim fırın yok da ev yapımı yapan yerlerden alıyorum misafir geleceği zaman biz yeni ev aldık da eski fırını sattık yenisini de daha almadım ama bundan sonra yok zaten kalan giden ne varsa akşam eşim nöbete giderken paketleyip verdim eline ...
menüme gelince
domates kırmızı biber yeşil biber sarımsak pişrdim zeytinyağıyla baharatlı olarak
yumurtr
peynir
yoğurt
maydanoz
yeşil biber
kırmızı biber
salatalık domates
1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz çay
avatarıma okumakta olduğum kitapların resmini koyuyorum sizinle de paylaşmış oluyorum
dizisi olsuğunu bilmiyordum ben severim polisiyeleri
haa unutmadan sabah 1,5 saate yakın yürüyüş yaptım parkurda ..5000 metre belki geçmiştir gelince de yeşilçay içtim kahvaltıdan önce
ayy hadi inşallah bende şu kurbana kadar iyice bi incelsem çok memnun olucam dabirılikte inat edelim yaa bırakma beni olur mu hee bu arada yazmayı unuttum ben dün jilian michaels ti sanırım o ablamın videosunu açıp yaptım ama varya yok böyle bi ter atmak ya afedersiniz burnumdan bile ter aktı başka yerleri saymıyorum bile artık leslienin yanında bide jilian ablamı da yapcam çok iyi ter attırıyo
aynen öyle birlikte inat edelim :) zaten amacımız o inatla ve sağlıkla zayıflamak :) tuttum seni bırakmam :)ifadede on numara oturdu kaçamaklar da yada diyeti bozmada direk saçından tutar böyle sürüklerim bak :) hiç acımam