Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

bilemiyorum canım :S benmde şifreme hata veriyrodu ama ben crome kullandım meğerse ben 1 rakam fazladan giriyormuşum:)

anlamadım ki galiba bi yanlışlık var sevineym mi üzüleym mi anlamadım

olsun giden gitmiştir gittiği an bitmiştir de geç :) kro oldum yaa

günaydın hayırlı cumalar bugün kilo bildirim günü pamuk eller klavyeye... bende eksi yok ama almadığıma şükredeyim keklerden kurabiyelerden sonra ..

günaydın hayırlı cumalar bugün kilo bildirim günü pamuk eller klavyeye... bende eksi yok ama almadığıma şükredeyim keklerden kurabiyelerden sonra ..

bencede :) gerçi bende yaş pastalar çikolatalar olmasına rağmen spor saolsun yaktırmış hepsini.. sonunda 6 lı rakamlara ulaşmış bulunmaktayım :)

başlangıç kilom: 72
geçen haftaki kilom: 71
bu hafta: 69.6
fark: 1.4
toplan giden: 2.4

diyete devam ve sana katılıyorum sana arkadaşım saçma sapan diyet yaptım hızlı verip hızlı kilo aldım önce yumurtalıklarım yağlandı ve yağ oranım çoğaldı bunu yazdım ben yandım eller yanmasın bakalım hayırlısı yarışa giren arkadaşlar yokmu

sabah kalktım 9 gibi ılık limonlu su 3 kayısı kahvaltıda 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 3 zeytin yedim bir kupa 9 otlu çay içmeye çalışıyorum birde 1 litre suyumda 2 bardak içtim bide bakalım aram saat 12de

SÜPERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BACIM

benimde başlangıçyani gecen hafta20.09.2012 :89 du
buhafta88.3

ben saat belirlemiyorum ki yemek saatlerim biraz düzensiz evde oluyorum olmuyorum falan koşturmacalarım çok okul dershane ev voleybol falan o yüzden yemek yiyorum zaten midemde alıştı heralde 2 saat sonra falan bi acıkma hissediyorum.. :) hemen bişiler atıştırıyorum :) badem bulundurucam yanımda artık 5 tane günde yemek iyi oluyor yada fındık alabilirim saçlarımada iyi gelir dışarıdan birşey yemem gerektiği zaman onalrı ağzıma atıp açlığımı bastırmayı denemek istiyorum :) birde dershanemin tam karşısında burgerking var artık dershane kantininden değilde oradan ton balıklı salata falan yiyeceğim bakalım nasıl olcak

aynen canım :) valla ben şuanda kendimi kilo versemde vermesemde kendimce sağlıklı beslendirdiğime inandırmış bulunmaktayım.. ilk hedefim 6 lı rakamları görmekti bugün çok şükür 69.6 geldim şimdiki hedefim 1 ay içerisinde 65 olmak... 25 ekimde yani kurbanda 65 olursam herkes çok şaşıracak üstelik uçuk bir talepte dğeil bu 27 günüm var sporumla v.s. halledeceğim yediklerimi dengelemek için
bu arada geçmiş olsun canım yeme bozukluğu mu yaptı yumurtalık yağlanması?? benmde regl sancım çok fazla her ay mutlaka doktorluk ve serumluk oluyorum.. ama gidipte baktırmadım henüz.. korkuyorumda bir yandan.. bi kere yumurtalık çatlaması sancısından dolayı okuldan hastaneye kaldırmışlardı yılbaşına hastanede girmiştim...

bravo büşra sen bizim herşeyimizsin
benim gibi ev işini spordan saysaydın benim gibi veremezdin çok kızdım kendime

ben de saçma sapan diyetlerden sonra doğru yola girdim ama ara da sapıyorum sonra arkadaşlar tehditle:) yola getiriyorlar

benim de 1 yaşında bebeğim var ve 15 kilo fazlammm

amacımız sağlıklı beslenerek kalıcı kilo vermek zaten canım benim :) inşallah olacak oda :) bugün bana kızın biri hamilemisin dedi çöktüm resmen o kadar canım sıkıldı ki

canım benim menün çok güzel :) bende bugün biraz saldım ıspanaklı börek yedim ( yağsız ) ve popeyes e gitmek zorunda kaldım dışarıdaydım ve çok acıktım bi anda güneştende başım dnünce :26:

o halde aramıza hoşgeldin canım :) burda birlikte kilo veriyoruz asıyoruz sohbette ediyoruz zaman zaman paylaşımlarda bulunuyoruz :) diyetini listeni içtiğini yediğini bizimle paylaşır mısın canım??

kızlarr ben geldim ve moralman çöktüm bugün. 14 eylülde 61.8 olan kilom bugün bi tartıldım saçma sapan çıktı ecz.nin birinde 61.9 çıktım kadın 2 kilo fazla tartıyo dedi keşke 59.9m diye sevinip gtmeyeydim. emin olayım diye başka ecz.ye girdim orda da 61.7 çıktım ordan çıkınca dengeszlik var diye 2 yere daha girdim ve 62.3 çıktım ikisinde de aynı çıkınca emin oldum 500 gr. almışım o kadar diyet spor falan gitti boşa en azından almayaydım vermeyeydim yani moralim çok bozuldu beraber başladığım arkadaşım 1kg vermiş ben neden aldım anlamadım

akşam akşam pek bir güldüm yaa kaç eczane gezdin ?? :) o 500 gr. mı da vermişsindir eczane eczane gezerken yarın ebnde senle aynı durma gelirim merak etme :) suzan bugün izin verdi bana bende iyice savsakladım :) yarında dershaneye gidicem oradanda kilo almadan dönersem dershane ev düzenini oturtmuş bulunuyorum :) darısı okula inşallah ayrıcana sıkmak yok o canını :) elbet verirsin.. bende 1 hafta veremedim hatta üstüne 1 kg aldım bugün tartıda 69.6 yı gördüm :) 1.4 kg az mı

4 eczane gezdim bide utandım yani o kadar :d inşallah dediğin gibi vermişimdir ya moralım bozuldu gerçekten dedim bırak sporu diyeti sanki 15 gündür uğraşıyorum bi değişim var da.. gerçi sıkılaştım sanırım inceldim ama bde kilolar gidip tamamen incelmeye başlasam çok iyi olacak. bu okul dersane bütün olayı mahvediyor bende bugün o kadar dengesiz beslendim ki çok kötüydü :S

günaydın belki seni motive eder diye söylüyorum benim bu işe başladığımda 18,5 kilo fazlam vardı 11-12 kilo verdim 6-7 kilo kaldı ben diyetisyene gittim listeye birebir uymadım ama yap yapma dediklerini uyguladım günde 2 fincan yeşilçay 2 litre su içtim ara öğünlerde yoğurt yedim

günaydın büşracığım menüm iyiydi akşam misafir gelecekti akşamyemeği yemedim misafirlerle ikram yemek zorunda kaldım çünkü eşim hiç yemiyor ikimizde yemesek ayıp olurdu sadece 1.5 dilim kekle 1 adet tuzlu kurabiye yedim 2 adette kahvenin yan ında küçük lokumlar vardı onlardan yedim
ama onlar gittikten sonra mutfağı toparladım geç yattım
bugün sabahta zeytinyağlı menemen kırmızı biber salatalık peynitr 2 küçük dilim tam buğday ekmeği yedim 2 çatal da kek yedim malum döneme girmek üzereyim tatlı krizini bastırmak için yedim ama arkası olmayacak kalan hamur işlerini eşim nöbete giderken vercem götürsün evden ..

al bendende o kadar hyaır kantin avr etrafta bir sürü restoran var ve şans güldü karşıda burgerking var gider onun dyet salatalarından yerim diyordumki bugün ürün yokmuş :S tadilata girmişler iyi mi ama inat ettim öyle yada böyle sağlıklı bir şeklde mezuniyete kadar vakit verdim kendime elbet zayıflayacağım

öncelikle o avatarındaki kitap var ya hani çırak... heh işte o kitap beni benden alan final sınavları dönemi olmasına rağmen bütün gece ekonomi sınavına çalışmak yerine 1 gecede okuyarak bitirdiğim nadir kitapların başını çekmekte... :)arkadaş nedir o öyle yaa... dizisinide izlemelisin derdim ama kitapları kadar sarmadı :) çıraktan başlatmışlar diziyi ve çırak kitabını tek bölümde vermişler normal bir polisiye dizi olmuş ama yinede tess benim en sevdiğim yazardır. kitaplığım hatunun kitaplarıyla dolu hatta şuanda elimde asla arkana bakma kitabı var :)

gelelim asıl konumuza şeker yemek insülini depolamak için birebir diyorlar her ne kadar günde 1 tablet çikolata yemeden edemesemde katılıyorum şöyleki sen o yediklerini spor yaparak eritmediğin sürece normalde sahip olduğun potansiyelin çok daha altında kilo vermiş olacaksın.. ayrıca vücudunda oluşacak olan sarkmalar çatlaklarda cabası yani :) kilo alıp vermek çatlaklara ve sarkmalara neden olur sakın unutma.. yarın birgün incecik dal gibi fiziğin olduğunda çatlakların olsun istemezsin demi??? bi daha görmeyeyim öyle kek kurabiye falan.. eğer yiyeceksende kepekli un al onla yap kendin ve günde max. 2 tane olsun yediğin miktar :)

günaydın büşracığım nasılsın önce bir halini hatırını sorayım dedim.sana çok teşekkür ederim canım senin bu uyarı tarzındaki sözlerinin çok faydası oluyor canım benim fırın yok da ev yapımı yapan yerlerden alıyorum misafir geleceği zaman biz yeni ev aldık da eski fırını sattık yenisini de daha almadım ama bundan sonra yok zaten kalan giden ne varsa akşam eşim nöbete giderken paketleyip verdim eline ...
menüme gelince
domates kırmızı biber yeşil biber sarımsak pişrdim zeytinyağıyla baharatlı olarak
yumurtr
peynir
yoğurt
maydanoz
yeşil biber
kırmızı biber
salatalık domates
1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz çay

avatarıma okumakta olduğum kitapların resmini koyuyorum sizinle de paylaşmış oluyorum
dizisi olsuğunu bilmiyordum ben severim polisiyeleri
haa unutmadan sabah 1,5 saate yakın yürüyüş yaptım parkurda ..5000 metre belki geçmiştir gelince de yeşilçay içtim kahvaltıdan önce

ayy hadi inşallah bende şu kurbana kadar iyice bi incelsem çok memnun olucam da birılikte inat edelim yaa bırakma beni olur mu hee bu arada yazmayı unuttum ben dün jilian michaels ti sanırım o ablamın videosunu açıp yaptım ama varya yok böyle bi ter atmak ya afedersiniz burnumdan bile ter aktı başka yerleri saymıyorum bile artık leslienin yanında bide jilian ablamı da yapcam çok iyi ter attırıyo

maşallah maşallah ne kadar güzel :) ayy hep böyle devam et canım benim çok iyi bu menün kahvaltı için ideal :) ve sporunada bayıldım :) tebrik ediyorum snei :)

aynen öyle birlikte inat edelim :) zaten amacımız o inatla ve sağlıkla zayıflamak :) tuttum seni bırakmam :) ifadede on numara oturdu kaçamaklar da yada diyeti bozmada direk saçından tutar böyle sürüklerim bak :) hiç acımam

ayy cuk oturmuş hakkaten o zaman ben aynen diyetime devam edeym şu sevimli smileyleri bile ne hale sokmuşsun banada acımazsın:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…