Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

Off ya napıcağımı şaşırdım artık,3 ana 3 ara yapınca da çok yiyomuşum gibi hissediyorum karnım hep tok oluyo.Tokken nasıl midemiz küçülcek?

göbekten 4 cm mi???? woooowwww çok iyiymiş.. ama artıları anlamadım :) göbekten kalçaya mı kaydırıyor ki yağları :):):):):):)

Off ya napıcağımı şaşırdım artık,3 ana 3 ara yapınca da çok yiyomuşum gibi hissediyorum karnım hep tok oluyo.Tokken nasıl midemiz küçülcek?

ana ve ara öğünlerde yemen gerekenden daha az ye canım :) bak mesela benim 5 gündür durmuştu kilo vermem ve bugün 600 gr. eksi gördüm tartıda :) o yemeye rağmen gayet güzeldi bence :) bugünde kalktım sporumu yaptım nivea ile 25 dakika yaptım sonra oturdum kahvaltı yaptım 1 bardak meyve suyu (light) 1 bardak 5i bir yerde 1/2 dilim kepek ekmeği 1 kk keçi peyniri 2 zeytin domates salatalık yedim hatta salam bile yedim tavada 5 dilim :) yazınca o kadar çok geliyor ki gözüme gerçi bugün abarttım biraz sabah kahvaltısı diyerekten ama öğlen ve akşam az yiyerek dengeleyeceğim... senin yaptığın şey bir zaman sonra yediğinden aldığın enerjiye oranla harcamadığın enerji fazla olacağı içi vücudun fazlalık olarak gördüğü kaslarını eritmeye başlayacak ki buda ölüme kadar gidebilecek birşey olabiliyor. o yüzden daha dikkatli bir diyet yap :) yada yediklerim fazla geliyor gözüme acaba kilo alır mıyım diyorsan "kalorisepeti" diye bir site var üye ol günlük ne yiyip içtiysen oradan yaz kalorisini gör. üstelik site hareketlerini de düşüyor yediklerinden.. ve hedef kilonu, ulaşmak istediğin tarihi giriyorsun sana günlük alman gereken kalori miktarını söylüyor :) ben çok memnunum :) bi dene derim :)

menüm
sabah
domates
kırmızıbiber
tam buğday küçük dilim
köy peyniri
şekersiz çay 2
ara
yoğurt
yeşilçay
öğle
2 tane küçük boy dolma
yoğurt
zeytinyağlı barbunya
ekmek yemedim sayılıır
ara
yoğurt küçük dilim ekmek çay yeşilçay
akşam ne yerim bilmiyorum belki evde pırasa yaprakları var domatesle sotelerim çayla yerim bilmiyorum
spor olarak
işe yürüyerek geliyorum 10 dak
öğleyin okula gidiyorum çocuğa 10 dak
arkadaş doğum yaptı hastaneye gittim dönüşte yürüdüm 20 dak
eve gidiş 10 dak
büşracığım balıkları eşim yapıyor ama kendiminkini ayırıp denemeyi düşünüyorum teşekkürler ben sigra böreği konusunda soru sormuştum sen cevaplamıştın hatırlıyorum aşçı olduğunu öptüm

sbh-07:00
-1 kayısı
1cay kasıgı corek otu bal

09:30
-ceyrek dılım ekmek arası 3-4 parca sucuk yagı alınmıs
-1bardak sekersız cay

11:00
-1 kase mısır gevregı kucukk

12:00
-1,5 kepce lahana corbası

pazar gezmesi(2 st yurudum)
14:00
-1 yesıl elma

-16:00
-1 eksı elmanın 4 de 1

aksam-18:30
-3y.k patates kavurması az zeytın yagında
-el kadar yufka ekmegi

-2,5 lt yakın su
-2 kupa yesıl cay
-2 st yuruyuss

aksam ekmek yememın sebebı ıkı gundur ekmegı pek tukenmedıgımı farkettımm bgn aksam ıcınde buzluktan yufka cıkardım asılmenumm kızlarrrr

sana ben bişi demiyorum yaaa... şurada 1.5 lt. su içiyorum davul gibi şişiyor karnım resmen patlayacak midem sen 2.5 lt. içiyorsun :) allah bozmasın bu hafta 69 luları haftaya 68 leri diye diye böyl şık fit sımsıkı bir hatun etsin seni emi :)

hımm hatırladım canım :) o soruyu unutmuşumda ben :) :26: ara vererek yürümek yararlımı bilmiyorum canım ama imkanın yokmu ara vermeden yarım saatte olsa yürümeye falan?? çünkü vücut ısınıp kalori yakmaya 20 dakika sonra geçiyor benim bildiğim.. arkadaşının bebişi hayırlı olsun :) darısı suzanın başına inşallah :) bu arada menünde hem dolma hemde barbunyayı aynı öğünde gördüm ikisini birden tüketmeseydin keşke ama olsun akşama toparlamaya bak :)

bugün ki menümü de yazayım buraya

sabah kalkınca
25 dakika nivea ile sabah sporu

kahvaltı:
1 bardak dimes light meyve suyu
1 bardak beşi bir yerde
1/2 dilim kepek ekmeği
15 gr. keçi peyniri
5 ince dilim tavada yağsız pişmiş salam
2 zeytin

ara:
2 kuru kayısı

öğlen:
1 porsiyon baharatlı yasız tavuk taşlığı
kocaman bir salata tabağında bol limonlu marul domates salatalıkla hazırladığım salata

spor:
leslie ile 3 mile 55 dakika spor ( pilates bandı ile yaptım kollarım kopuyor)
50 mekik

ara:
1 dondurma ( algida fruttare çilekli sadece 55 kalori)

akşam:
1 kase lahana çorbası

ara:
1 şeftali yada üzüm yerim karar veremedim henüz :)

spor:
45 dakika yürüyüş

su:1.5 lt. deyim daha ama akşama kadar 2 2.5 olur inşallah..

meraba canım burada takipçinim.sende kilo fazla gitmemiş neden .daha fazla gider diye düşünmüştüm.baya şeyler yapıyosun çünkü.keşke bi diyetisyene gidebilsen.belki daha iyi olur.gerçi incelme olmuş olabilir.sürekli takip ediyorum seni hep aynı.
5 ay öncesinde bende senin gibi yaptım baya üstüne düştüm 2 ayda 2 kilo verdim.sinir olmuştum.demekki yediklerim fazlaymış diyorum.

bilemiyorum canım ankarada diyetisyen aradım ama en aşağı 200 tl den başlıyor fiyatlar. devlet hastanesinde olanlarda maşallah 2 kağıtla eve gönderiyorlar birşey anlamıyorum. ama ben erkek arkadaşımın yanına gittim geldim eve misafir geldi falan dershanem başladı düzenimi oturtamadım bir türlü birde üst üste gelince bunlar haliyle baya aşırı oldu kilo vermek bir yana kilo aldım şimdi normal seyrime döndüm :) böyle devam edicem eğer olmazsa bu ay geçtikten sonra annemi ikna edip 200 tl bayılıcam mecburen diyetisyene :)

günaydın canlarrrr... nasılsınız bakalım???

günaydın canım idareederim yani içgüveysinden halliceyim akşam dağıttım yine yediklerimi bi duysan düşer bayılırsın peynirli yumurta yoğurt 2 dilim kek 2 adet un kurabiyesi çok küçük dilim tam buğday ekmeği acil ama çok acil özüme dönmem lazım benim..kendimi tanıyamıyorum diğer topikte yazdıklarımı oku anlarsın (hem zayıflar... topiği)bu itirafı yazmak çok zor geldi..

şimdi okuyacağım yazdıklarını canım ama önce şöyle bir şey geldi aklıma sen aşırı bir karbonhidrat krizi geçirmişsin akşam :) 2 dilim kek le 2 tane un kurabiyesinde kepekli un kullan diyet olarak tüketirsin için rahatlar :) günde 2 taneye kadar serbest kurabiye :) ama şu bir gerçek acilen sağlıklı beslenme kilo verme programına dönmen gerekiyor dost acı söyler canımcım kusura bakma ama düzenli beslenmeye dönmezsen eğer yağ fıçısına dönüp çevrendeki herkesin tiksinerek bakacağı ıyyykkk ne hale geldi bu böyle güya diyet yapıyordu şişti balon gibi diyeceği birine dönersin... başta ben yaparım bu moral motivasyon sıfırlama işini bilgin olsun... ana sayfadaki bütün konulara girer tek tek hepsine kardelenvepapatya kendine hakim olamıyor diyet yapmak yerine obur oldu pis yağ fıçısına dönmek için çabalıyor şişkooo şişkooo diye dalga geçerim senle herkese duyururum valla bak :)

teşekkürler büşracığım zaten az önce de hem dün yediklerimin hem de bugün yediklerimin kalorisini hesapladım . şöyle bir gözümün önüne getirdim söylediklerini ben kilo almışım arkamdan 3 kişi konuşuyormuş aaaabu benim geçen gördüğümde zayıftı nolmuş buna böyle .. nolcak diyeti bıraktı homini gfırtlak yedi ..vs ayy çok kötü ya da arkadaşların çevirip aaa hamile misin demeleri..artık akşamları siyah çay yapmıycam yeşilçay ya da 7 otlu çay içeceğim siyah çay oldu mu yanında bişey yeme gereği hissediyorum ya da illa da yaparsam yanında kesinlikle karbonhidratlı şeyler yemiycem ..düşün yaz boyunca fruttareden başka dondurma yemeyen ben ki dondurmakolik birisiyimdir tututp un kurabiyesi yiyorum
şimdiye kadar yediklerim öğünler karışık oldu ama yoğurtlar ara öğün öğleden sonraki ara öğünü de yazdım
[2]Yoğurt (tam yağlı)100 GRAM68

[3]Ekmek1 DİLİM65

[4]Kepekli Ekmek1 DİLİM55

[5]Yesil Biber2 ADET24

[6]Usak Tarhanasi1 KASE65

[7]Haydari4 KAŞIK70

[8]Doygun Tam Buğday Ekmek40 GRAM77.2

[10]Beyaz Peynir (yağlı)2 DİLİM244

[11]Domates1 ADET14

Toplam :
752.2 kal.

tatlım istanbuldayım uzun zaman oldu giremedim nete coşucağiz yani hadi bakalım diyet listem işte bunlar
sabah 8 buçuk kalkış ılık su 1 tatlı kaşığı limon 3 kayısı kahvaltı 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 3 zeytin haftada 2 gün haşlanmış yumurta ilaveli ve 2 dilim ekmek

ara saat 10 da 1 meyva 1 ceviz

öğlen yemeği saat 13 de 8 yemek kaşığı sebze yemeği susuz 1 kase yoğurt 1 ince dilim ekmek 1 tabak salata yağsız

ara saat 15de 1 porsiyon meyva ayran 1 bardak

ara saat 17 de yeşilçay tarçınlı 1 bardak 1 tane ceviz

akşam yemeği saat19 da

2 köfte büyüklüğünde et balık tavuk eti 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek salata 1 tabak

ara son 1 tane

meyva yüzde 37 yağlanmam var azcık koletrol sınırda :))) genede deneyim derim ama doktor kontrolü şart derim ben

maşallah canım :) ama evet dediğin gibi yap nerede canın ne çekiyor biliyorsun nasılsa ona göre düzenle en güzel diyet listesini sen kendi kendine ayarlarsın diyetisyenlerle yada bir başkasının onu ye bunu ye demesiyle değil canının ne istediğiyle ilgili bir şey bu.. yanlış anlaşılmasın diyetisyene gitmeyin demiyorum :) sadece hani bir başkası senin canının hangi saatte ne çekeceğini nasıl gidereceğini bilemez bunu sadece sen bilirsin :) bi an önce toparlan :) bak ben 2 gündür asılıyorum çok faydasını gördüm :)

meyva yüzde 37 yağlanmam var azcık koletrol sınırda :))) genede deneyim derim ama doktor kontrolü şart derim ben

hoş geldin canım tekrardan :) evet evet uçucaz :) doktor kontrolü de şart elbette sağlıkla kilo vermek için yukarıda da yazdım mesela millet bir sürü para döküyor diyetisyene gidiyor 2 gün sonra aaa bi bakmışsın diyet falan kalmamış :)
niye??
öncelikle karar verilmeden gidildiği için..
verilen kararın yanlışlığından dolayı yani diyetisyene diyet yapmak için gidiyorum diyen insanların kafasında sadece zayıflamak var oysa ki sağlıklı beslenmeyi öğrenerek zayıflamak mümkündür diğer türlüsü extra kilo aldırmaktan başka bir şey değildir.
ne istediğimizi bilmemekte ayrı bir dert. kimisi var ki boyu 1 75 falan ama olmak istediği kiloyu sorsan 45 der mübarek o derece zayıflık istiyorlar ( bunların sebebi şu victoria secret mankenleri değilse bende neyim)
ve son olarak vücudumuzu tanımamak.. doğru karar doğru seçeneklerle gitsek bile diyetisyen neler yersin yada ne yemek istersiniz diye bir soru sorduğunda canım gece tatlı çeker sabah kalktığımda yada kahvaltımda bal yemezsem olmaz demek ve yarın bir gün elimizde diyet listesiyle gecenin bir yarısı canım çekti amaaan canım ne olacak sanki yesem ufacık şey demekle tak diye diyeti bozuyoruz. ne yediğimizi aşağı yukarı olağan can çekişlerimizi bilmemiz gerekir :) amma çok konuştum yaaa :) sustum tamam :26::26::26::26:

kızlar bugünki menümü paylaşayım kalori kalori :)

sabah kalkar kalkmaz:
3 kuru kayısı (54 kalori)

sabah sporum:
nivea ile dinamik sabahlar 25 dakika (165 kalori)

kahvaltım:
3 siyah zeytin (24 kalori)
1 dilim untad kepek ekmeği (52 kalori)
15 gr. keçi peyniri (29 kalori)

1 saat market yürüyüşü (301 kalori)

ara:
5 badem (28 kalori)

öğlen:
100 gr. palamut balığı (168 kalori)

ara:
1 dilim yaş pasta (150 kalori)

spor:
55 dakika 3 mile leslie ile yürüyüş (331 kalori)
50 mekik (21 kalori)

akşam:
yaş pastadan dolayı yemeyeceğim meyveyle geçiştiririm

spor:
1 saat ebru şallı ile plates (henüz yapmadım ama yapıcam inşallah indiriyorum şuanda) (251 kalori)

su: 1.5 litre yapıcam yatana kadar :)
2 bardak beşi bir arada çay

aglamak ıstıyorum spor yapmıyorum yapamıyorum cunkuuu kasık agrım var

sabah 07:00
-1 kuru kayısı
-1 cay kasıgı corek otu bal
kahvaltı 0000007:15
-esımden kalan ceyrek tost(sucuklu peynırlı)
-1 brdk cay sekersız

ara:yok hastanedeydım

ögle
11:00
-ıcı bol yesılılıklı tavuk durum(enn sevdıgımden)

ıkındı arası 30
-1 yesıl elma
-ceyregın ceyregı sbhkı kalan tost

aksam18:30
-2 y.k kıymalı ıspanak
-2 y.k yogurt

*2kupa yesıl cay
*2,5 lt yakın su
*30 dk yuruyus o kaaaa

:18::18::18:

nasılsın bakalım cnmm bnm gene aynı st de kasık agrım basladı 3 gundur ya aynı st de olurmu bu yaaaa

supermnun gene cnmm benımm ya ben kalorı spetıne uye oldum e maıl geldı ama gırıs hata veryrr nemlı not dıyr alttada fırefox fılan de bnmkı explorer net ondanmıkı acaba olmamaıyısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…