- 11 Temmuz 2008
- 5.373
- 64
- 35
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
leslie ile kurtarırmısınki akşama canım??? gerçi sen yaparsın yaaa :) bu hafta 69 u gerçekten görmem lazım yoksa kudurucam
olsun onlarda enerji harcatıyor :) bu arada teşekkür ederim yorumlarn için:) balığı illa tavada yapacaksan sana bir önerim var ancak küçük değil büyük balıklarda daha iyi oluyor. tavaya yağ koymadan balığı koy altını aç 1 suu bardağı su koy üzerine bir kapak kapat ardından o suyu çekene kadar beklet çevir arada birde.. inanılması güç gelebilir suyla balık pişirmenin ama öyle güzel kızarıyorlarki.. bir daha yağ kullanmak nedir bilmeyeceksin emin olabilirsinçıtır çıtır ye sonra ooohhh.. yanına bol limonlu bir salatayla nede güzel olur... :) canım çekti :) bu arada bu söylediklerim aşçı tavsiyesi milli aşçıyım :) herhangi bir sorunda yada mutfakla ilgili problemde danışabilirsiniz
gülincim biraz dengesiz ve az besleniyorsun gibime geliyor.. eğer böyle az yemeye devam edersen kilo bile alırsın. şöyle ki canım bünyemiz günlük enerji ihtiyacı için yediklerimizden aldığımız kalorileri harcıyor. ve sen bünyeni enerjisiz bırakıyorsun. bir müddet sonra bünyen birşey yemediğin için otomatik olarak kıtlık durumuna geçiyor ve bir şey yemeyeceğini düşünerek yediğin şeyleri yağa dönüştürüp depoluyor. kalorileri kaloriyken yakmak daha kolay ancak yağa dönüşünce problem oluyorlar oramıza buramıza toplanıp :)o yüzden öğünlerini sıklaştırmaya bak derim. 3 ana 3 ara öğün yapmak senin için çok daha iyi olacaktır canım :)
göbekten 4 cm mi????benim de yağlar gidiyo mu bilmiyorum tartılmadım daha hiçama aynaya bakınca inceldiğimi hissediyorum yani bi değişiklik var da ne kadar var bilmiyorum :) 14ünde ölçülerimi almıştım belim 1 cm fazla çıktı ama göbek 4 cm. incelmiş kalçada 1 cm artmış falan galiba yanlış ölçtüm ama hangisinde yanlışlık var bilmiyorum
Off ya napıcağımı şaşırdım artık,3 ana 3 ara yapınca da çok yiyomuşum gibi hissediyorum karnım hep tok oluyo.Tokken nasıl midemiz küçülcek?
sbh-07:00
-1 kayısı
1cay kasıgı corek otu bal
09:30
-ceyrek dılım ekmek arası 3-4 parca sucuk yagı alınmıs
-1bardak sekersız cay
11:00
-1 kase mısır gevregı kucukk
12:00
-1,5 kepce lahana corbası
pazar gezmesi(2 st yurudum)
14:00
-1 yesıl elma
-16:00
-1 eksı elmanın 4 de 1
aksam-18:30
-3y.k patates kavurması az zeytın yagında
-el kadar yufka ekmegi
-2,5 lt yakın su
-2 kupa yesıl cay
-2 st yuruyuss
aksam ekmek yememın sebebı ıkı gundur ekmegı pek tukenmedıgımı farkettımm bgn aksam ıcınde buzluktan yufka cıkardım asılmenumm kızlarrrr
menüm
sabah
domates
kırmızıbiber
tam buğday küçük dilim
köy peyniri
şekersiz çay 2
ara
yoğurt
yeşilçay
öğle
2 tane küçük boy dolma
yoğurt
zeytinyağlı barbunya
ekmek yemedim sayılıır
ara
yoğurt küçük dilim ekmek çay yeşilçay
akşam ne yerim bilmiyorum belki evde pırasa yaprakları var domatesle sotelerim çayla yerim bilmiyorum
spor olarak
işe yürüyerek geliyorum 10 dak
öğleyin okula gidiyorum çocuğa 10 dak
arkadaş doğum yaptı hastaneye gittim dönüşte yürüdüm 20 dak
eve gidiş 10 dak
büşracığım balıkları eşim yapıyor ama kendiminkini ayırıp denemeyi düşünüyorum teşekkürler ben sigra böreği konusunda soru sormuştum sen cevaplamıştın hatırlıyorum aşçı olduğunu öptüm
bugün ki menümü de yazayım buraya
sabah kalkınca
25 dakika nivea ile sabah sporu
kahvaltı:
1 bardak dimes light meyve suyu
1 bardak beşi bir yerde
1/2 dilim kepek ekmeği
15 gr. keçi peyniri
5 ince dilim tavada yağsız pişmiş salam
2 zeytin
ara:
2 kuru kayısı
öğlen:
1 porsiyon baharatlı yasız tavuk taşlığı
kocaman bir salata tabağında bol limonlu marul domates salatalıkla hazırladığım salata
spor:
leslie ile 3 mile 55 dakika spor ( pilates bandı ile yaptım kollarım kopuyor)
50 mekik
ara:
1 dondurma ( algida fruttare çilekli sadece 55 kalori)
akşam:
1 kase lahana çorbası
ara:
1 şeftali yada üzüm yerim karar veremedim henüz :)
spor:
45 dakika yürüyüş
su:1.5 lt. deyim daha ama akşama kadar 2 2.5 olur inşallah..
meraba canım burada takipçinim.sende kilo fazla gitmemiş neden .daha fazla gider diye düşünmüştüm.baya şeyler yapıyosun çünkü.keşke bi diyetisyene gidebilsen.belki daha iyi olur.gerçi incelme olmuş olabilir.sürekli takip ediyorum seni hep aynı.
5 ay öncesinde bende senin gibi yaptım baya üstüne düştüm 2 ayda 2 kilo verdim.sinir olmuştum.demekki yediklerim fazlaymış diyorum.
günaydın canlarrrr... nasılsınız bakalım???
günaydın canım idareederim yani içgüveysinden halliceyim akşam dağıttım yine yediklerimi bi duysan düşer bayılırsın peynirli yumurta yoğurt 2 dilim kek 2 adet un kurabiyesi çok küçük dilim tam buğday ekmeği acil ama çok acil özüme dönmem lazım benim..kendimi tanıyamıyorum diğer topikte yazdıklarımı oku anlarsın (hem zayıflar... topiği)bu itirafı yazmak çok zor geldi..
teşekkürler büşracığım zaten az önce de hem dün yediklerimin hem de bugün yediklerimin kalorisini hesapladım . şöyle bir gözümün önüne getirdim söylediklerini ben kilo almışım arkamdan 3 kişi konuşuyormuş aaaabu benim geçen gördüğümde zayıftı nolmuş buna böyle .. nolcak diyeti bıraktı homini gfırtlak yedi ..vs ayy çok kötü ya da arkadaşların çevirip aaa hamile misin demeleri..artık akşamları siyah çay yapmıycam yeşilçay ya da 7 otlu çay içeceğim siyah çay oldu mu yanında bişey yeme gereği hissediyorum ya da illa da yaparsam yanında kesinlikle karbonhidratlı şeyler yemiycem ..düşün yaz boyunca fruttareden başka dondurma yemeyen ben ki dondurmakolik birisiyimdir tututp un kurabiyesi yiyorumşimdi okuyacağım yazdıklarını canım ama önce şöyle bir şey geldi aklıma sen aşırı bir karbonhidrat krizi geçirmişsin akşam :) 2 dilim kek le 2 tane un kurabiyesinde kepekli un kullan diyet olarak tüketirsin için rahatlar :) günde 2 taneye kadar serbest kurabiye :) ama şu bir gerçek acilen sağlıklı beslenme kilo verme programına dönmen gerekiyor dost acı söyler canımcım kusura bakmaama düzenli beslenmeye dönmezsen eğer yağ fıçısına dönüp çevrendeki herkesin tiksinerek bakacağı ıyyykkk ne hale geldi bu böyle güya diyet yapıyordu şişti balon gibi diyeceği birine dönersin... başta ben yaparım bu moral motivasyon sıfırlama işini bilgin olsun... ana sayfadaki bütün konulara girer tek tek hepsine kardelenvepapatya kendine hakim olamıyor diyet yapmak yerine obur oldu pis yağ fıçısına dönmek için çabalıyor şişkooo şişkooo diye dalga geçerim senle herkese duyururum valla bak :)
] | Yoğurt (tam yağlı) | 100 GRAM | 68 |
[2] | Yoğurt (tam yağlı) | 100 GRAM | 68 |
[3] | Ekmek | 1 DİLİM | 65 |
[4] | Kepekli Ekmek | 1 DİLİM | 55 |
[5] | Yesil Biber | 2 ADET | 24 |
[6] | Usak Tarhanasi | 1 KASE | 65 |
[7] | Haydari | 4 KAŞIK | 70 |
[8] | Doygun Tam Buğday Ekmek | 40 GRAM | 77.2 |
[9] | çay (şekersiz) (250ml) | 2 bardak | 2 |
[10] | Beyaz Peynir (yağlı) | 2 DİLİM | 244 |
[11] | Domates | 1 ADET | 14 |
Toplam : | 752.2 kal. |
hoş geldin canım :)kilo tablosu oluşturmak için önce bi bildrim düzeni sağlamak lazım bu aralar çoğu takım arkadaşlarımız netle ilgili sıkıntı yaşıyorlar ama tablodan ziyade menülerimiz ve yediklerimizle kilo cetvelinden takip ediyoruz :) sende neler yediğini diyet listeni paylaşırsan çok sevinirim :) ve neredensin??
teşekkürler büşracığım zaten az önce de hem dün yediklerimin hem de bugün yediklerimin kalorisini hesapladım . şöyle bir gözümün önüne getirdim söylediklerini ben kilo almışım arkamdan 3 kişi konuşuyormuş aaaabu benim geçen gördüğümde zayıftı nolmuş buna böyle .. nolcak diyeti bıraktı homini gfırtlak yedi ..vs ayy çok kötü ya da arkadaşların çevirip aaa hamile misin demeleri..artık akşamları siyah çay yapmıycam yeşilçay ya da 7 otlu çay içeceğim siyah çay oldu mu yanında bişey yeme gereği hissediyorum ya da illa da yaparsam yanında kesinlikle karbonhidratlı şeyler yemiycem ..düşün yaz boyunca fruttareden başka dondurma yemeyen ben ki dondurmakolik birisiyimdir tututp un kurabiyesi yiyorum
şimdiye kadar yediklerim öğünler karışık oldu ama yoğurtlar ara öğün öğleden sonraki ara öğünü de yazdım
] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[2] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[5] Yesil Biber 2 ADET 24
[6] Usak Tarhanasi 1 KASE 65
[7] Haydari 4 KAŞIK 70
[8] Doygun Tam Buğday Ekmek 40 GRAM 77.2
[9] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[10] Beyaz Peynir (yağlı) 2 DİLİM 244
[11] Domates 1 ADET 14
Toplam :752.2 kal.
tatlım istanbuldayım uzun zaman oldu giremedim nete coşucağiz yani hadi bakalım diyet listem işte bunlar
sabah 8 buçuk kalkış ılık su 1 tatlı kaşığı limon 3 kayısı kahvaltı 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 3 zeytin haftada 2 gün haşlanmış yumurta ilaveli ve 2 dilim ekmek
ara saat 10 da 1 meyva 1 ceviz
öğlen yemeği saat 13 de 8 yemek kaşığı sebze yemeği susuz 1 kase yoğurt 1 ince dilim ekmek 1 tabak salata yağsız
ara saat 15de 1 porsiyon meyva ayran 1 bardak
ara saat 17 de yeşilçay tarçınlı 1 bardak 1 tane ceviz
akşam yemeği saat19 da
2 köfte büyüklüğünde et balık tavuk eti 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek salata 1 tabak
ara son 1 tane
meyva yüzde 37 yağlanmam var azcık koletrol sınırda :))) genede deneyim derim ama doktor kontrolü şart derim ben
kızlar bugünki menümü paylaşayım kalori kalori :)
sabah kalkar kalkmaz:
3 kuru kayısı (54 kalori)
sabah sporum:
nivea ile dinamik sabahlar 25 dakika (165 kalori)
kahvaltım:
3 siyah zeytin (24 kalori)
1 dilim untad kepek ekmeği (52 kalori)
15 gr. keçi peyniri (29 kalori)
1 saat market yürüyüşü (301 kalori)
ara:
5 badem (28 kalori)
öğlen:
100 gr. palamut balığı (168 kalori)
ara:
1 dilim yaş pasta(150 kalori)
spor:
55 dakika 3 mile leslie ile yürüyüş (331 kalori)
50 mekik (21 kalori)
akşam:
yaş pastadan dolayı yemeyeceğim meyveyle geçiştiririm
spor:
1 saat ebru şallı ile plates (henüz yapmadım ama yapıcam inşallah indiriyorum şuanda) (251 kalori)
su: 1.5 litre yapıcam yatana kadar :)
2 bardak beşi bir arada çay
göbekten 4 cm mi????woooowwww çok iyiymiş.. ama artıları anlamadım :) göbekten kalçaya mı kaydırıyor ki yağları :):):):):):)