- 22 Temmuz 2011
- 799
- 94
- Konu Sahibi Fitbirbusra
öğlen den sonraki ilk aram 1 porsiyon meyvem 1 bardak ayranım var daha sonraki arada tarçınlı yeşilçayım ve 1 adet cevizim var sonrası Allah kerim kocamla buluşcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım gerçek kilon sabah tuvalete ilk çıktıktan sonraki ve çamaşırlarınla tartıldığın kilondur yemekden sonra ve kıyafetlerle 1.90 civarı fazla çıkması normal bence sen eve bi tartı al yağını kilonu su aranı falan ölçenden ben öle yaptım yoksa eczane eczane çekilmiyo valla
aldım rahatladım
bence ihmaal etme genede bi baktır canın yanmıyo kabız olma bide mesanen dolu olmasın doktor kontrolünde işte ozaman canın yanıyo bu göz önünde bulundur yağlanmadan yumurtlamam azaldı
bende evde 1 saat oynuyorum öyle bi cd yaptım kendime roman tut ankara havasına kadar öyle aptal saptal zıplaya zıplaya kndimce coşarcasına afedersin g. ice terleyene kadar ben fatihde oturuyorum bugünde taksime kadar yüricem yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım ne dicek şu anki tok halim 88,3 bi çıkma yok çok şükür açken 87 küsür olurum herhalde
kızlar kızlarr okul başladı ben çok zorlanıyorum yaa okulda diyetlik bişey bulamıyorumm napıcam ben
aynen öyle insan yoruluyo eczane eczane gezmekten aslında evde varda ben başka bi şehirde okuyorum diye almadım evdekini getiririm olmadı kullanan yok zaten bu aradaaaa 2 gün önce tartıldım vee 61.2 çıktım insallah 50li kiloları görürüm bayramdan önce :)
bende zorlanıyorum canım ebnim o yüzden dukana başladım okulda ekmek arası köfte falan satıyorlar en azından köftelerini ayıklar yerim diyerekten yada shinitsel yerim yani bilmiyorum :S öbür türlü yapınca bulunmuyor yiyecek birşey okulda.. iki gündür okula gitmiyorum o yüzden :S sıkılıyorum acıkıyorum öğün atlamak zorunda kalıyorum :S okul yüzünden 500 gr. almışım bu hafta
inşallah canım veririsin ama dikkat et hızlı verilen kilo hızlı alınır haftada 1kilo normal bayrama kadarda 58 falan olursun sana güveniyorum bende 87.1 olmuşum diyetisyen kontrolüm vardı 2 haftada 2 kilo kilo vermişim 3 haftalık diyetim daha oldu baklım benim hedef 73
valla ben geçen gün tartılmıştım 61.2 çıkmıştım inşallah almamışımdır dün stajımn da ilk günüydü acele çıkmam gerekti kahvaltıyı poğaçayla geçiştirdim öğlen yiyemedim 6 gibi 2 tane kır pidesi yedim akşam bişey yemedim okul olayı mahvediyor insanı artık ayarlicaz bişeyler vericez bu kiloları büşraaa :))
çok iyi vermişsin canım haftada 1 kilo çok iyiymiş maşallah darısı başımaa :) şu 2 haftada 2-3 kilo da ben versem on numara olucak yaa :) sağlıklaa vericez bu kiloları inşallahhh :)
eveeettt başka yolu yok. bugün ru'sheym marka yulaf kepeği aldım 9 u bir yerde çay aldım bakalım sonumuz ne olacak akşmada dizimi izlerken sauna eşofmanlarımı giyip koşu bandında yürürüm :) 2 saat rahat inat ettim bayrama 65 i görmem lazım işin ucunda hediyeler var
ben hala beyaz ekmekle besleniyorum yahu :26:neyse alayım bari bende bi fırsat bulunca daha doğrusu aklıma gelince o çaylar beni mahvetti ya inşallah sana faydası ollur :) ne hediyesi varr? kim alcak hediyeyii :) bana da birileri hediye versin yahu
yılbaşına kadar hedefine ulaşırsan adresine bedenine göreşık bir hediye göndericem canım söz veriyorum :) annem ayakkabı ablamda eşofman yada istediğim herhangi birşeyi alacak :) bu arada yulaf kepeğiyle ekmekcik yaptım atak evresinde yiyebiliyormuşum ben ondan :) ama harika atadı oldu yani diyeti geçtim normal zamanlarda bile yapılabilinir tadı enfes :) sporum bitsin dönünce tarifini yazarım 5 dakikada hazırladım yağsız üstelik çok yararlı tok tutucu. dukan diyeti için bana çok yardımcı olacak eminim :)
iyi akşamlar nasılsınız
ayy canım benim teşekkür ederimm yaz yaz hemen tarifini bende yapayım :) adet oldum sürekli bişeyler yiyesim geliyo bu akşam sporda yapamadım bel ağrısından
eh işte uyukluyorumiyi akşamlar canım sen nasılsın??
1 yumurta 3 yemek kaşığı yulaf kepeği 2 yemek kaşığı süt birazda peynir :) karıştır hepsini ve kızgın tavaya peçeteyle zeytin yağı sür :) kaşık yardımıyla tavaya koy ufak ufak ama :) altı ilk başta yapışıyor ama kıvamı tutunca kendi kendine ayrılıyor 5 dakika sürmez tarife göre yapımın çok harika
iyi akşamlar canım sen nasılsın??
1 yumurta 3 yemek kaşığı yulaf kepeği 2 yemek kaşığı süt birazda peynir :) karıştır hepsini ve kızgın tavaya peçeteyle zeytin yağı sür :) kaşık yardımıyla tavaya koy ufak ufak ama :) altı ilk başta yapışıyor ama kıvamı tutunca kendi kendine ayrılıyor 5 dakika sürmez tarife göre yapımın çok harika
eh işte uyukluyorum
yulaf kepeğini nerden alabilirim ki? birdee bu kaç kaloridr ki
uyuklama kız ya uyu ya uyuma
canım 50 gram ru-sheim marka yulaf kepeği 36 kalori :) ben daha önce bi aktardan almıştım böyle talaş gibiydi ama bu defa ru-sheim marka aldım 7 tl ye 500 gram aldım aktarlarda var. internettede var ama ben özellikle aktardan aldım yine öyle talaş gibi çıkar diyerekten korktum :S çünkü o talaşlar bağırsak yırtılmasına dahi sebep oluyor. sana özelden bir adres göndereyim oradan bakarsın şekline şemaline ondan alırsın. ben şuankinden çok memnunum tatlısından tuzlusuna herşeyde kullanılıyor. bugün dukan diyetimin 2. günü ben diyeti delmeme rağmen 200 gram vermişim bakalım yarın ne olacak bugün patates kızartması bile yedim cuma tartı günüm diye ödül veriyorum kendime
ohh 200 gramda gitmiş darısı başıma dukan diyeti sağlıklı mı? sanki sağlıklı değil gibisinden bişeyler duymuştum ama hiç arştırmadım bi araştırmam lazım benim onu nasıl olduğunu bile bilmiyorum daha ben dondurma yemeyi özledim yaa bayadır yemiyorum önceden her gün yerdim sırf bu yüzden zayıflamam lazm aslında benim
canım ya ben msj atamadım sana 100 msja ulaşmamışım daha ama bakıyorum şimdi gönderdiğin adrese
günaydın sabah 5.5 km yürüdüm yeşilçay içtim kahvaltım da 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla yapılmış menemen dom sal. peynir yoğurt maydanoa tam buğday ekmeği şekertsiz çay ...