- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- Konu Sahibi Fitbirbusra
canım benmm sıkı bır dıet dıyrmm ama regl oncesıdeolmaz cunku vucud zaen yenıleme sruecıne gryrr elımızden geldıgınce dıkkt edelımm sonrasındada regl bıtınce tekrar skı coskuya donelımsende dersaneye okula yakın dıetyıyebılecegınn yerles arastırr olmazmıııı yada evden bırseyler gotur cnm kız!!!!!!! annen sefer tası hazırlasın sanaa 3 ayrıkapta olmazmııı
ben dkkt etmeye calısyrmm ama elımden geldıgıncee spor zaten sımdılk yokregl olursamm tmmdır eskı tempomdaa full cunku hem bayram hemde bayramda dugun vr sıkk kıyafetler gıymekmm gerekkkkkkkkk
al benden de o kadar bayramda milleti şaşırtmak istiyorum haftada 1 kilo dedim ama onu veremedim bile çok moralimi bozuyorum bu aralar ama dur bakalım ne olacak. regl döneminde de devam edicem bırakmayacağım ki rahat rahat gitsin kilolar... sefer tası değilde evden tost yapıp götürdüm oda kurudu. dershanem merkezde ve kızılayın göbeğinde olmama rağmen bir tane bile diyet yemek çıkartan yer bulamadım birtek burgerking var karşıda orada salata çıkıyor o kadar.. başka neresi var bilmiyorum. ama artık toparlamalıyım yani.. yoksa verdiğimi geri alıcam
Ben geldim kızlar.
Uzun zamandır yazamıyordum, ya hep unutuyordum bu topiği.
Eskisi kadar az yemiyorum bu aralar malum ekim ayıyla birlikte regl dönemim de geliyor.
O yüzden canımın istediği her şeyden yiyorum. Ama abartmayacak derecede tabi.
unut sen bu topic i unut hiç yakıştıramadım cık cık cık hele hele yeme olayı. ayyy bu olay son bahar geldi diye midir nedir bilmiyorum bende böyle gördüğüm her şeyi yemek istiyorum kızlar yaa ama sıkılmadan devam etmeliyim. bu defa diğer diyetlerim gibi olmayacak uyacağım falan diyerekten gaza gelmeye çalışıyorum ama nafile... 69 ları görmeyi beklerken 71.2 yi gördüm bugün bu hafta ne yapıp edip cumaya kadar o 69 u görücem arkadaş... yoksa olmaz yani...