Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

canım benmm sıkı bır dıet dıyrmm ama regl oncesıdeolmaz cunku vucud zaen yenıleme sruecıne gryrr elımızden geldıgınce dıkkt edelımm sonrasındada regl bıtınce tekrar skı coskuya donelımsende dersaneye okula yakın dıetyıyebılecegınn yerles arastırr olmazmıııı yada evden bırseyler gotur cnm kız!!!!!!! annen sefer tası hazırlasın sanaa 3 ayrıkapta olmazmııı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben dkkt etmeye calısyrmm ama elımden geldıgıncee spor zaten sımdılk yokregl olursamm tmmdır eskı tempomdaa full cunku hem bayram hemde bayramda dugun vr sıkk kıyafetler gıymekmm gerekkkkkkkkk

al benden de o kadar bayramda milleti şaşırtmak istiyorum :KK43: haftada 1 kilo dedim ama onu veremedim bile :KK43: çok moralimi bozuyorum bu aralar ama dur bakalım ne olacak. regl döneminde de devam edicem bırakmayacağım ki rahat rahat gitsin kilolar... sefer tası değilde evden tost yapıp götürdüm oda kurudu. dershanem merkezde ve kızılayın göbeğinde olmama rağmen bir tane bile diyet yemek çıkartan yer bulamadım :KK43: birtek burgerking var karşıda orada salata çıkıyor o kadar.. başka neresi var bilmiyorum. :KK43: ama artık toparlamalıyım yani.. yoksa verdiğimi geri alıcam :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Ben geldim kızlar.:KK3:
Uzun zamandır yazamıyordum, ya hep unutuyordum bu topiği.:KK17:
Eskisi kadar az yemiyorum bu aralar malum ekim ayıyla birlikte regl dönemim de geliyor.:KK30::KK30:
O yüzden canımın istediği her şeyden yiyorum. :KK17::KK17: Ama abartmayacak derecede tabi. :KK30::KK30:

unut sen bu topic i unut :KK43::KK19: hiç yakıştıramadım cık cık cık :KK20::KK20::KK20::KK20::KK19::KK19::KK19::KK19: hele hele yeme olayı. ayyy bu olay son bahar geldi diye midir nedir bilmiyorum bende böyle gördüğüm her şeyi yemek istiyorum kızlar yaa :KK43: ama sıkılmadan devam etmeliyim. bu defa diğer diyetlerim gibi olmayacak uyacağım falan diyerekten gaza gelmeye çalışıyorum ama nafile... :KK14::KK14::KK14: 69 ları görmeyi beklerken 71.2 yi gördüm bugün :KK43: bu hafta ne yapıp edip cumaya kadar o 69 u görücem arkadaş... yoksa olmaz yani... :KK43::KK47::KK47::KK47:

al benden de o kadar bayramda milleti şaşırtmak istiyorum :KK43: haftada 1 kilo dedim ama onu veremedim bile :KK43: çok moralimi bozuyorum bu aralar ama dur bakalım ne olacak. regl döneminde de devam edicem bırakmayacağım ki rahat rahat gitsin kilolar... sefer tası değilde evden tost yapıp götürdüm oda kurudu. dershanem merkezde ve kızılayın göbeğinde olmama rağmen bir tane bile diyet yemek çıkartan yer bulamadım :KK43: birtek burgerking var karşıda orada salata çıkıyor o kadar.. başka neresi var bilmiyorum. :KK43: ama artık toparlamalıyım yani.. yoksa verdiğimi geri alıcam :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

unut sen bu topic i unut :KK43::KK19: hiç yakıştıramadım cık cık cık :KK20::KK20::KK20::KK20::KK19::KK19::KK19::KK19: hele hele yeme olayı. ayyy bu olay son bahar geldi diye midir nedir bilmiyorum bende böyle gördüğüm her şeyi yemek istiyorum kızlar yaa :KK43: ama sıkılmadan devam etmeliyim. bu defa diğer diyetlerim gibi olmayacak uyacağım falan diyerekten gaza gelmeye çalışıyorum ama nafile... :KK14::KK14::KK14: 69 ları görmeyi beklerken 71.2 yi gördüm bugün :KK43: bu hafta ne yapıp edip cumaya kadar o 69 u görücem arkadaş... yoksa olmaz yani... :KK43::KK47::KK47::KK47:

-canım benım ınsll verecegız bu kg lerı cnm benımmm ınslll umudımızı m kesmeyecegızz:KK4:

Özür dilerim. :KK14:
Bi daha olmaz, gerçekten bak. :KK17::KK17:
Offf off yeme olayını bi halledebilsem..:KK56: Zaman geliyor yemeden içmeden kesiliyorum, sonra bi bakıyorum her şeyi hooppp ağzıma atıveriyorum :KK39: :KK30: Tutamıyorum kendimi. :KK14::KK14:
Sen yine tartılıyorsun bende o da yok. Kendi kendime kilomu bilmeden idare etcem artık. Bayrama kadar azıcık incelsem bile yeter bana. :KK55::KK55:

Son düzenleme:
hayırlı olsun busra cımmm haydı bakalımmm cossun topıgın ınsl.....:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
24 yasında,evlı,ev hanımıyımm,5,5aydır dıetteyım,yaklasıkk 12 kg verdımmm haydı bakalım hepberaber nıce kg vermelereeee canımm:KK19::KK19::KK19:

tebrık ederım suzan maasallah azmınıze hayranım.gercı benım bacım takıldı kaldı ama:KK34::KK34: ben de dogum kılolarımdan kurtulmak ısterdım ama emzırme donemı bı gecsın onu beklıyorum.hıcbır kıyafetım olmuyo:KK43::KK43:

Özür dilerim. :KK14:
Bi daha olmaz, gerçekten bak. :KK17::KK17:
Offf off yeme olayını bi halledebilsem..:KK56: Zaman geliyor yemeden içmeden kesiliyorum, sonra bi bakıyorum her şeyi hooppp ağzıma atıveriyorum :KK39: :KK30: Tutamıyorum kendimi. :KK14::KK14:
Sen yine tartılıyorsun bende o da yok. Kendi kendime kilomu bilmeden idare etcem artık. Bayrama kadar azıcık incelsem bile yeter bana. :KK55::KK55:

menünü yaz buraya böylece yazarken ne kadar çok yediğini anlıyorsun ve daha az yemeye başlıyor insan ister istemez :):KK6: bendede stressten sivilce çıktı yaa çok takıyorum kafama :KK43::18::KK17:

tebrık ederım suzan maasallah azmınıze hayranım.gercı benım bacım takıldı kaldı ama:KK34::KK34: ben de dogum kılolarımdan kurtulmak ısterdım ama emzırme donemı bı gecsın onu beklıyorum.hıcbır kıyafetım olmuyo:KK43::KK43:

sende katıl aramıza gülsüncüm :) doğum güzel anne olmak güzelde sonradan kalan kilolarla tanıdığım bütün kadınların başı belada :):KK45: bi dur de ve karar verip başla.. emininm sende suzan gibi azmedip başaracaksın...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

menünü yaz buraya böylece yazarken ne kadar çok yediğini anlıyorsun ve daha az yemeye başlıyor insan ister istemez :):KK6: bendede stressten sivilce çıktı yaa çok takıyorum kafama :KK43::18::KK17:
Tamam o zaman yarın sabah başlayım çünkü bugün çok karışık bi menüm oldu. :18::18:

bendee senı tebrık ederım cnm maasallahh oglunun methını duydummm:KK9:ee o tatlılıkda bebek yapmak daher kg lı hnmızz harcı dgl demı yanı...nurgule gelınce senn kg lı olmandan ck memnun her elbısen ona oluyrmus yanı genıs olanlar hehe cesıt lerı cogaldı nurgulumunnn ..sut ıcın bol su sart..eee kg ıcınde bol su sart..e bırazd a hareket katarsannn kısa zamanda kavusursun formlu halıne cnm nurgull tam dkkt edemesede genede tetemm benımm veryrr cnm...:KK9:gel sende buraya dkkt et genelde sut yapan seyler ye aksı hamur ısı fılann ck yeme cnm gercıbebgın daha kucucukk demı 2 ay fılan olduu sen su yonden sanslısın sezeryan olmadıgın ıcn spor yapabılırsın cnm vakıt buldukca aksı taktırde ne yersen ye sut ıcın kalmaz vucudunda ınsl...yaz gene gorusuruzzz..cnmm RABBIME EMANETSINIZ INSL...

dunden berı lahana corbasına basladımtadı fena dgll bol baharatlaa tammdır heheh sbhda ıctım 1,5 kepce v e yanında yrm dlm cvdr ekmegı,y.k.k. byz peynır,3 syh zeytın ılee sonrasındada yesıl cay hehehe nasılcnm buhafta ınslll 69 gorecegımmmm

aksam mesajımı aldın sen sanırımmm muckkk:KK54:

sende katıl aramıza gülsüncüm :) doğum güzel anne olmak güzelde sonradan kalan kilolarla tanıdığım bütün kadınların başı belada :):KK45: bi dur de ve karar verip başla.. emininm sende suzan gibi azmedip başaracaksın...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
canım daha bebişimin kırkı cıkmadı cok kucuk bır 6ay emzıreyımde ondan sonra ek gıdalara gecınce bende aranıza katılacagım.16kılo aldım hamılelıgımde dogumda 9kılo gıttı kaldı 7kılo.emzırme donemınde almazsam cok ıyı olacak hadı sızlere kolay gelsın :KK34::KK34:
bendee senı tebrık ederım cnm maasallahh oglunun methını duydummm:KK9:ee o tatlılıkda bebek yapmak daher kg lı hnmızz harcı dgl demı yanı...nurgule gelınce senn kg lı olmandan ck memnun her elbısen ona oluyrmus yanı genıs olanlar hehe cesıt lerı cogaldı nurgulumunnn ..sut ıcın bol su sart..eee kg ıcınde bol su sart..e bırazd a hareket katarsannn kısa zamanda kavusursun formlu halıne cnm nurgull tam dkkt edemesede genede tetemm benımm veryrr cnm...:KK9:gel sende buraya dkkt et genelde sut yapan seyler ye aksı hamur ısı fılann ck yeme cnm gercıbebgın daha kucucukk demı 2 ay fılan olduu sen su yonden sanslısın sezeryan olmadıgın ıcn spor yapabılırsın cnm vakıt buldukca aksı taktırde ne yersen ye sut ıcın kalmaz vucudunda ınsl...yaz gene gorusuruzzz..cnmm RABBIME EMANETSINIZ INSL...

sagol canım benım allah razı olsunnnn...rbbım sanada bacımada tez vakıtte saglıklı hayrlı evlatlar nasıp etsın.ugrastrmadan bekletmeden kavustursun sızlerı de bebişlerinize:emir_bebek::emir_bebek:beslenmem pek ıyı degıl ya cogu zaman wc ye bıle gıdecek vaktım olmuyo.ayak ustu hızlı hızlı atıstryorum.yarın 40ımız cıkacak belkı bırazdaha uslu cocuk olur oglusum:KK55:neyse kolay gelsın sızlere hosca kallll:KK54::KK54:

hımm öğrenci dediğin alçaktan sürünür misali yani :) nerede öğrencisin canım???:KK52:

canım biberiye yağı portakal yağı ısırgan tohumu yağı karıştırıyorum yakıyor ama 3. uygulamam henüz bir faydasını görmedim sağ olsun aktara yatırıyorum bütün paramı :KK43: :26:

aynenn :)) kocaelideyim ben sende öğrencisin herhalde?

bende lahana yağı almıştım hergün kullanamıyorm bide aktar gnde 2kez sür demişti onu da yapamıyorum bende pek faydasını gördm diyemicem ama iyi terletiyo :KK70:

dunden berı lahana corbasına basladımtadı fena dgll bol baharatlaa tammdır heheh sbhda ıctım 1,5 kepce v e yanında yrm dlm cvdr ekmegı,y.k.k. byz peynır,3 syh zeytın ılee sonrasındada yesıl cay hehehe nasılcnm buhafta ınslll 69 gorecegımmmm

aksam mesajımı aldın sen sanırımmm muckkk:KK54:

aldım canım benim mesajını almasına da geri yazamadım uyuya kalmışım.. konuşmadım bir şey demedim zaten senin dediklerini demiştim. bu defada sen ne yapıp edip kendi dediğini yapıyorsun öyle böyle izin kopartıyorsun diyor ki sadece izin isterim çok çok çok istersem birşeyi ısrar ederim olmaz dediğini yapmadığım halde böyle dedi çk kırıldım bende ona :KK43: lahana iyi güzel hoş olmuş inşallah görürsün u hafta canımcım :) bende istiyorumda valla tartımı bozuk benim bünyemi bozuldu anlamıyorum sürekli 71.2 çıkıyorum :KK43: :KK50::KK14::KK14::KK14::KK14: 69 u görmem imkansız sanırım bu hafta :KK43:

kızlar bugün ki menümü yazayım:

sabah:
1 bardak 5i1yerde çay
1.5 dilim kepek ekmeği
1kk keçi peyniri
2 zeytin
domates salatalık

ara:
5 adet kuru kayısı

öğlen:
ızgara köfte 3 adet
közde patlıcan ve kırmızı biber

ara:
1 kase lahana çorbası

akşam:
1 kase lahana çorbası

ara:
1 bardak dimes light karışık meyve suyu

spor:
30 dakika zumba fitness
30 dakika leslie sansone ile walk at home 2 mile
45 dakika koşu bandında yürüme 5 hızında 15 eğimle

su:
hnüz 1.5 litredeyim akşama kadar 2.5 i bulmak istiyorum bu gün inşallah :):KK8::KK9::KK9::KK9:

aynenn :)) kocaelideyim ben sende öğrencisin herhalde?

bende lahana yağı almıştım hergün kullanamıyorm bide aktar gnde 2kez sür demişti onu da yapamıyorum bende pek faydasını gördm diyemicem ama iyi terletiyo :KK70:

en azın dan terliyorsun benimki kaşıntı yapıyor bende etki ediyor falan sanıyordum yok anacım ne gezer :):KK50: sabah kalkıp kalkıp ölçüyorum yok... olmadı.. durup duruyor yağlar şimdi öylece.. bende öğrenciyim bu arada ankarada öğrenciyim bende :) bölümün ne canım?

canım daha bebişimin kırkı cıkmadı cok kucuk bır 6ay emzıreyımde ondan sonra ek gıdalara gecınce bende aranıza katılacagım.16kılo aldım hamılelıgımde dogumda 9kılo gıttı kaldı 7kılo.emzırme donemınde almazsam cok ıyı olacak hadı sızlere kolay gelsın :KK34::KK34:

sagol canım benım allah razı olsunnnn...rbbım sanada bacımada tez vakıtte saglıklı hayrlı evlatlar nasıp etsın.ugrastrmadan bekletmeden kavustursun sızlerı de bebişlerinize:emir_bebek::emir_bebek:beslenmem pek ıyı degıl ya cogu zaman wc ye bıle gıdecek vaktım olmuyo.ayak ustu hızlı hızlı atıstryorum.yarın 40ımız cıkacak belkı bırazdaha uslu cocuk olur oglusum:KK55:neyse kolay gelsın sızlere hosca kallll:KK54::KK54:
ınsl hayılrı 40 larınız olsunnn canım benımm mazarat mı oglusnn demekkk?? sen toparlanda verırısın ınsl..kısa zamandaaa nede olsa mazarat bır bebek annesınınn hehe gorusuruzz gulsum cumm:KK54:

aldım canım benim mesajını almasına da geri yazamadım uyuya kalmışım.. konuşmadım bir şey demedim zaten senin dediklerini demiştim. bu defada sen ne yapıp edip kendi dediğini yapıyorsun öyle böyle izin kopartıyorsun diyor ki sadece izin isterim çok çok çok istersem birşeyi ısrar ederim olmaz dediğini yapmadığım halde böyle dedi çk kırıldım bende ona :KK43: lahana iyi güzel hoş olmuş inşallah görürsün u hafta canımcım :) bende istiyorumda valla tartımı bozuk benim bünyemi bozuldu anlamıyorum sürekli 71.2 çıkıyorum :KK43: :KK50::KK14::KK14::KK14::KK14: 69 u görmem imkansız sanırım bu hafta :KK43:

sabah:
1 bardak 5i1yerde çay
1.5 dilim kepek ekmeği
1kk keçi peyniri
2 zeytin
domates salatalık

ara:
5 adet kuru kayısı

öğlen:
ızgara köfte 3 adet

ara:
1 kase lahana çorbası

akşam:
1 kase lahana çorbası

ara:

spor:
30 dakika zumba fitness

su:
hnüz 1.5 litredeyim akşama kadar 2.5 i bulmak istiyorum bu gün inşallah :):KK8::KK9::KK9::KK9:
69 goruruzz cnm ben hıc spor yapmadım o ne olacak pekııı :KK43:regl beklıyorum sporaıcınn ancak kocısle yuruyuzz o kdaarr

menunde guelmıss seker...nısnalında artık alttından gır ustunden gır dınlet lafını kıss basıbos bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK53::KK53::KK53:

menum:
sbh/07:00
-1 kuru kayısı
-1 cy ks.corek otu ballı

kahvaltım/09:30
-1,5 kepçe bharatlı lahana corbası
-2sıyah zeytın
-y.k.k. peynır
-yrm dlm cavdar ekmegi

ara/12:30
-4 petıbos bıskuvı ıle 2 beyazsade lokum(regll beklentısı)

ögle/14:45
-1kase patates salatsı

ara/16:00
-mısır geveregı yada 1 elma

aksam/18::45

-1 kase lahana corbası
-3 y.k. yogurt (olur sanırsam)

*spor:30 dk yuruyus baskada yok:KK43:
*y.cay:2 kupa
*su:en az 2 lt

nasıl kızlar

sabah:
1 bardak 5i1yerde çay
1.5 dilim kepek ekmeği
1kk keçi peyniri
2 zeytin
domates salatalık

ara:
5 adet kuru kayısı

öğlen:
ızgara köfte 3 adet

ara:
1 kase lahana çorbası

akşam:
1 kase lahana çorbası

ara:

spor:
30 dakika zumba fitness

su:
özellikle öğlen menüne çok özendim ben közlewnmiş patlıcan ve biberi çok severim bir vde yaptığın sporlara hayran kaldım benim sporum ev işleri ve işe gidiş geliş yürümeleri menüm
sabah
domates
kırmızı biber
peynir köy peyniri
1 dilimn tam buğday ekmeği 75 gr
2 bardak şekersiz açık çay
ara
pul biberli yoğutr yeşilçay
öğle
pul biberli yoğurt şekersiz çay veli toplantısı olduğu için yemekhaneye gidemedim
ara
yeşilçay
bu ara da gün boyu 2 bardak şekersiz çay

2 bardak yeşil çay
akşam
balık olacak tavada salata tam buğday ekmeği
balığın mümkün olduğunca yağın ulaşmadığı iç kısımlarından yemeye çalışıyorum
akşam sporuda 2 saat mutfak temizliği olur herhalde ha bir de çok az ütüm var onu yapacağım

Ya ben hakkaten az yiyorum galba,sizlerin yazdıklarını görünce şaşırıyorum.Benim bugünkü menüm;

Sabah:Activia kahvaltı zamanı (ilk defa yedim bugün ama baya tok tutuo)

Öğlen:1 simit ve ayran

Ara:5 tane badem yedim

Bugün başkada bişey yemedim ama bu kadar az yiyip nasıl zayıflayamıyorum ben o zaman nerde yanlış yapıorum ya :KK50:

ınsl hayılrı 40 larınız olsunnn canım benımm mazarat mı oglusnn demekkk?? sen toparlanda verırısın ınsl..kısa zamandaaa nede olsa mazarat bır bebek annesınınn hehe gorusuruzz gulsum cumm:KK54:

69 goruruzz cnm ben hıc spor yapmadım o ne olacak pekııı :KK43:regl beklıyorum sporaıcınn ancak kocısle yuruyuzz o kdaarr

menunde guelmıss seker...nısnalında artık alttından gır ustunden gır dınlet lafını kıss basıbos bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK53::KK53::KK53:

menum:
sbh/07:00
-1 kuru kayısı
-1 cy ks.corek otu ballı

kahvaltım/09:30
-1,5 kepçe bharatlı lahana corbası
-2sıyah zeytın
-y.k.k. peynır
-yrm dlm cavdar ekmegi

ara/12:30
-4 petıbos bıskuvı ıle 2 beyazsade lokum(regll beklentısı)

ögle/14:45
-1kase patates salatsı

ara/16:00
-mısır geveregı yada 1 elma

aksam/18::45

-1 kase lahana corbası
-3 y.k. yogurt (olur sanırsam)

*spor:30 dk yuruyus baskada yok:KK43:
*y.cay:2 kupa
*su:en az 2 lt

nasıl kızlar

leslie ile kurtarırmısınki akşama canım??? gerçi sen yaparsın yaaa :) bu hafta 69 u gerçekten görmem lazım yoksa kudurucam :KK70::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

özellikle öğlen menüne çok özendim ben közlewnmiş patlıcan ve biberi çok severim bir vde yaptığın sporlara hayran kaldım benim sporum ev işleri ve işe gidiş geliş yürümeleri menüm
sabah
domates
kırmızı biber
peynir köy peyniri
2 bardak şekersiz açık çay
ara
pul biberli yoğutr yeşilçay
öğle
pul biberli yoğurt şekersiz çay veli toplantısı olduğu için yemekhaneye gidemedim
ara
yeşilçay
bu ara da gün boyu 2 bardak şekersiz çay

2 bardak yeşil çay
akşam
balık olacak tavada salata tam buğday ekmeği
balığın mümkün olduğunca yağın ulaşmadığı iç kısımlarından yemeye çalışıyorum
akşam sporuda 2 saat mutfak temizliği olur herhalde ha bir de çok az ütüm var onu yapacağım

olsun onlarda enerji harcatıyor :) bu arada teşekkür ederim yorumlarn için:) balığı illa tavada yapacaksan sana bir önerim var ancak küçük değil büyük balıklarda daha iyi oluyor. tavaya yağ koymadan balığı koy altını aç 1 suu bardağı su koy üzerine bir kapak kapat ardından o suyu çekene kadar beklet çevir arada birde.. inanılması güç gelebilir suyla balık pişirmenin ama öyle güzel kızarıyorlarki.. bir daha yağ kullanmak nedir bilmeyeceksin emin olabilirsin :KK70: çıtır çıtır ye sonra ooohhh.. yanına bol limonlu bir salatayla nede güzel olur... :) canım çekti :) bu arada bu söylediklerim aşçı tavsiyesi :KK70: milli aşçıyım :) herhangi bir sorunda yada mutfakla ilgili problemde danışabilirsiniz :KK34:

Ya ben hakkaten az yiyorum galba,sizlerin yazdıklarını görünce şaşırıyorum.Benim bugünkü menüm;

Sabah:Activia kahvaltı zamanı (ilk defa yedim bugün ama baya tok tutuo)

Öğlen:1 simit ve ayran

Ara:5 tane badem yedim

Bugün başkada bişey yemedim ama bu kadar az yiyip nasıl zayıflayamıyorum ben o zaman nerde yanlış yapıorum ya :KK50:

gülincim biraz dengesiz ve az besleniyorsun gibime geliyor.. eğer böyle az yemeye devam edersen kilo bile alırsın. şöyle ki canım bünyemiz günlük enerji ihtiyacı için yediklerimizden aldığımız kalorileri harcıyor. ve sen bünyeni enerjisiz bırakıyorsun. bir müddet sonra bünyen birşey yemediğin için otomatik olarak kıtlık durumuna geçiyor ve bir şey yemeyeceğini düşünerek yediğin şeyleri yağa dönüştürüp depoluyor. kalorileri kaloriyken yakmak daha kolay ancak yağa dönüşünce problem oluyorlar oramıza buramıza toplanıp :):KK9: o yüzden öğünlerini sıklaştırmaya bak derim. 3 ana 3 ara öğün yapmak senin için çok daha iyi olacaktır canım :):KK9:

en azın dan terliyorsun benimki kaşıntı yapıyor bende etki ediyor falan sanıyordum yok anacım ne gezer :):KK50: sabah kalkıp kalkıp ölçüyorum yok... olmadı.. durup duruyor yağlar şimdi öylece.. bende öğrenciyim bu arada ankarada öğrenciyim bende :) bölümün ne canım?

benim de yağlar gidiyo mu bilmiyorum tartılmadım daha hiç :KK14: ama aynaya bakınca inceldiğimi hissediyorum yani bi değişiklik var da ne kadar var bilmiyorum :) 14ünde ölçülerimi almıştım belim 1 cm fazla çıktı ama göbek 4 cm. incelmiş kalçada 1 cm artmış falan galiba yanlış ölçtüm ama hangisinde yanlışlık var bilmiyorum :KK70::KK1:

X