Diyet günlüğüm

Akşam yemeğim
Yoğurtlu makarna
Balık salata
Kalan yemekler olunca karışık oldu bitsin diye
Üstüne oğlunun doğum günü pastası ama az
Biraz dikkat edemedim evde yemeklere yazık olmasın diye
Bi de OMAD başlattım yemekten sonra 17.15 de başladı inş yarın 17.15e kadar
Ağzıma lokma girmeyecek...
Çay kahve maden suyu hariç
İnş dayanabilirim
Tavsiyeleriniz varsa onları da alabilirim

Guzel bir kahvalti yaptim 12 30 da
7 de akşam yemeği yedim
Mercimek corbasi
Karnıyarık iki kasik plav
Salata yedim yaninda bol bol

Gerekmedikçe şu yu da az iç..

Bu Ahmet apa diyeti hakkında bilginiz var mı bildiğin açlık orucu değil mi bu?
Ne farkı var anlamadım
Merhaba ben bu diyeti 5-6 yıl önce yaptım. Hatırladığım kadariyla anlatabilirim. 3 ila 10 günlük açlıklara bir anda baslamamak icin, aşamalı bir programi vardi.
Ilk asamada saat 12de kahvaltı, aksam yemeği en son saat 7'de. Şekerli, unlu, kavrulmuş ürünler yasak, meyve de dahil. Ilk asama 40 gün eger bozarsan 1günden başlıyorsun. Onemli olan yemeklerde az yemek degil tok tutacak sekilde yemek.

Ben bu şekilde 10 kilo rahat verdim. Diğer aşamaları yapmadım, bazi sekerli gidalari da ekledim ama uzun süre bu şekilde beslenmeye devam ederek ideal kilomu korudum.
Ilk 2 gün kahvaltiyi saat 12de yapmak beni zorladı. Fakat bu diyetten sonra kahvaltıyı 12'de yapiyorum, artik hiç zorlamiyor. Bu diyet beni açlığa dirençli hale getirdi. Önceden elimde hep atıştırmalık birşeyler olurdu. Sonraki zamanlarda zorlanmadan 36 saatlik açlık bile yaptım.

Ay maşallah verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler

Ben hep oldum olası kalori diyeti yaptım
ama onunla da çok güzel kilolar verdim bu sefer kalori saymayım dedim ondan
OMAD 16/8 5/2 falan onlara yöneldim
bugün Bismillaah dedim başladım bakalım yapabilecek miyim?
dün akşam 17.15 de son lokmamı attım ağzıma inş dayanabilirim canlar

Bu arada rgl oldum canlar ben gruptan ayrılıyorum
hoşçakalın biraz daha aktif bir gruba giriyorum sizlere başarılar
K keklk sende hoşaçakal canım herşey gönlünce olsun

Hangi grup aktif. Ben yarışma ve kuralların sert olmadığı ama aktif bir grup ariyorum

bende daha yazmadım onlara gerçi de
ama takip ettim baya başarılılar aktifler ve esnekler
tam bana da göre

Evet. Benim de yorumum var orda

Ben daha önce gruplara katıldım söyle bir durum söz konusu benim için ne zaman esnek davransam başarı elde edemiyorum ama herkesin sonuçta iradesi farklı sizin için birşey diyemem başarılar canım sana da
Aclik tan sonra kan tahlili vermeni tavsiye ederim..başlamadan önce verseydin cok daha iyi olur du.Allah sifalandirsin aynı zaman da kiloları da verirsin umarım..
Ben bugun klasik kahvalti yaptim
1 dilim tam buğday ekmegi
Iki yumurta kaşar peynir zeytin fistk ezmesi
Oglen kabak çekirdeği cikledim
Aksam kuru fasulye ile et sote yedim bukadar

Afiyet olsun teşekkür ediyorum amin inşallah tahlillerim şuan için iyi yaptırdım bir problemim yok çok şükür eger kendimi kötü hissedersem bırakacağım canım

Afiyet olsun teşekkür ediyorum amin inşallah tahlillerim şuan için iyi yaptırdım bir problemim yok çok şükür eger kendimi kötü hissedersem bırakacağım canım
Ben en çok 78 saatlik yaptim başarılar dilerim.
Benim baş ağrım cok oldu en çok o yuzd3n bıraktım.lavman yaptiniz mi .3 günden sonra yapılması gerek diyenler var .süreci paylaşmak isterseniz dinlemek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…