- 24 Nisan 2010
- 4.147
- 5.727
Dogrudur..ya belkide ben o yuzden yavaş kilo veriyorum normal bir değişim yapmadim yemeklerde.salca yag aynı sadece porsiyon kuculttum ..Şeker evet ama tuz da çok dikkat et tuz aşırı ödem yapıyor ben su orucundan sonra biraz tuz tükettim ilk su orucumda bütün vücudum şişti
Kendini henuz hazır hissetmiyorsan yapma canım bak ben hala motive olup otutturamiyorum bir anda başladım aynı motiveyi şuan saglayamiyorum napacagim bilmiyorum sürekli bahane ediyorum herşeyiDogrudur..ya belkide ben o yuzden yavaş kilo veriyorum normal bir değişim yapmadim yemeklerde.salca yag aynı sadece porsiyon kuculttum ..
Aslinda motiveyim ama bu şekilde kilo vermek istiyorum..12 yıldır diyet yapıyorum çok kilolar verdim cok da hızlı geri aldım.cunku insan istediği kilo ya geldiğinde eski düzenine dönmek istiyor..Kendini henuz hazır hissetmiyorsan yapma canım bak ben hala motive olup otutturamiyorum bir anda başladım aynı motiveyi şuan saglayamiyorum napacagim bilmiyorum sürekli bahane ediyorum herşeyi
Bende senin yaptığını yapıyorum ama beynim şuan müsade etmiyor ama pes etmiyorumAslinda motiveyim ama bu şekilde kilo vermek istiyorum..12 yıldır diyet yapıyorum çok kilolar verdim cok da hızlı geri aldım.cunku insan istediği kilo ya geldiğinde eski düzenine dönmek istiyor..
Bende porsiyon kontrolü pasta börek tatli ekmek hayatımdan çıkararak.bir düzen oluşturmak istedim kendime.evet yavaş olsada hayatımda bir sürekliliği olacak..bunu bir düşün istersen.
1.5 ayda 6 kilo ya yakin verdim bu şekilde .
Aralikli oruclarla uzun açlıklar yapip.arada omad yaparak güzel sağlıklı yağdan vereceğimiz kilolar olsun..
Etme etme sabah yediysen akşam dikkat et..akşam yediysen sabah.hic dikkat etmediyse.agzimizi kapattigimix saatlere dikkat edelimBende senin yaptığını yapıyorum ama beynim şuan müsade etmiyor ama pes etmiyorum
Napiyorsun canım nasıl gidiyor ben saat akşam 10 itibari ile oruca başladım tekrardan 3 gün yapacağım gün gün nasıl hissettiğimi yazacağım eğer devam edebilirsem zaten tekrar yazacağım ama irtibatı koparmayalim ki birbirimizden güç alalımEtme etme sabah yediysen akşam dikkat et..akşam yediysen sabah.hic dikkat etmediyse.agzimizi kapattigimix saatlere dikkat edelim
Bende yarın oruç tutacağım insaAllah..takipteyim merakla bekliyorum belki bende salıya uzatır iki günlük yaparim..Napiyorsun canım nasıl gidiyor ben saat akşam 10 itibari ile oruca başladım tekrardan 3 gün yapacağım gün gün nasıl hissettiğimi yazacağım eğer devam edebilirsem zaten tekrar yazacağım ama irtibatı koparmayalim ki birbirimizden güç alalım
Aaa çok iyi oldu şuan çok mutlu hissediyorum kendimi yaBende yarın oruç tutacağım insaAllah..takipteyim merakla bekliyorum belki bende salıya uzatır iki günlük yaparim..
Haydi bakalım dayanabildigimiz yere kadar ...Aaa çok iyi oldu şuan çok mutlu hissediyorum kendimi ya
Dayanacagiz inşallah 2 günü atlatirsan artık baş agrin da pek olmaz inşallahHaydi bakalım dayanabildigimiz yere kadar ...
InsaAllah ama.benim.genelde 2. Günden sonra başlıyor baş ağrısı bakalim ...Dayanacagiz inşallah 2 günü atlatirsan artık baş agrin da pek olmaz inşallah
Vücut değişiyor maalesef benim 4 gün başıma geliyor hep canımInsaAllah ama.benim.genelde 2. Günden sonra başlıyor baş ağrısı bakalim ...
Ama bende deneyimliyim tutabilirim
Canım ben uyuyorum yarın birbirimizi haberdar ederiz kendini motivesiz hissettiginde de bozmamak için yaz bende yazacamInsaAllah ama.benim.genelde 2. Günden sonra başlıyor baş ağrısı bakalim ...
Canım haber vermedin eğer başlarsan boy kilo hedef kg yaz kisteye almak istiyorum seni deBende yarın başlıyorum çok kilo aldım hayatimda görmediğim kilodayim şuan ve mutsuzum bu akşam yürüyüşe basliyacağim
Canım seni listedeki tabloya ekledim boy kg hedef bir daha güncel yazabilirsen kayıt edecem iyj gecelerInsaAllah ama.benim.genelde 2. Günden sonra başlıyor baş ağrısı bakalim ...
Normal.oruc tutacağım için aksam ezanına kadar bozmam mümkün degil akşam seni haberdar ederim insaAllah.Canım ben uyuyorum yarın birbirimizi haberdar ederiz kendini motivesiz hissettiginde de bozmamak için yaz bende yazacam
Allah kabul etsinNormal.oruc tutacağım için aksam ezanına kadar bozmam mümkün degil akşam seni haberdar ederim insaAllah.
Allah rahatlık versin tutarız insaAllah
İnsallah canımOrucumu şu ile açar tekrar oruca niyetlenirim insaAllah.
Carsamba sabahı bozarım.. insaAllah