Diyet günlüğüm

Şeker evet ama tuz da çok dikkat et tuz aşırı ödem yapıyor ben su orucundan sonra biraz tuz tükettim ilk su orucumda bütün vücudum şişti
Dogrudur..ya belkide ben o yuzden yavaş kilo veriyorum normal bir değişim yapmadim yemeklerde.salca yag aynı sadece porsiyon kuculttum ..

Dogrudur..ya belkide ben o yuzden yavaş kilo veriyorum normal bir değişim yapmadim yemeklerde.salca yag aynı sadece porsiyon kuculttum ..
Kendini henuz hazır hissetmiyorsan yapma canım bak ben hala motive olup otutturamiyorum bir anda başladım aynı motiveyi şuan saglayamiyorum napacagim bilmiyorum sürekli bahane ediyorum herşeyi

Kendini henuz hazır hissetmiyorsan yapma canım bak ben hala motive olup otutturamiyorum bir anda başladım aynı motiveyi şuan saglayamiyorum napacagim bilmiyorum sürekli bahane ediyorum herşeyi
Aslinda motiveyim ama bu şekilde kilo vermek istiyorum..12 yıldır diyet yapıyorum çok kilolar verdim cok da hızlı geri aldım.cunku insan istediği kilo ya geldiğinde eski düzenine dönmek istiyor..
Bende porsiyon kontrolü pasta börek tatli ekmek hayatımdan çıkararak.bir düzen oluşturmak istedim kendime.evet yavaş olsada hayatımda bir sürekliliği olacak..bunu bir düşün istersen.
1.5 ayda 6 kilo ya yakin verdim bu şekilde .
Aralikli oruclarla uzun açlıklar yapip.arada omad yaparak güzel sağlıklı yağdan vereceğimiz kilolar olsun..

Bende senin yaptığını yapıyorum ama beynim şuan müsade etmiyor ama pes etmiyorum

Etme etme sabah yediysen akşam dikkat et..akşam yediysen sabah.hic dikkat etmediyse.agzimizi kapattigimix saatlere dikkat edelim
Napiyorsun canım nasıl gidiyor ben saat akşam 10 itibari ile oruca başladım tekrardan 3 gün yapacağım gün gün nasıl hissettiğimi yazacağım eğer devam edebilirsem zaten tekrar yazacağım ama irtibatı koparmayalim ki birbirimizden güç alalım

Bende yarın oruç tutacağım insaAllah..takipteyim merakla bekliyorum belki bende salıya uzatır iki günlük yaparim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…