- 24 Nisan 2010
- 4.147
- 5.727
Tesekkurederim tabiki ben bir giriyorum herkesi takip ediyorum tek olmadığımı hissetmek ve herkesten birseyler öğrenmek hem motivasyon sağlıyor hem kendimi iyi hissettiriyoriyi ki atladınız bizde öğrenmiş olduk bilgilerinizi her zaman bekleriz
bize katılırsanız daha iyi olur tabiiki
Tebrikler canımmEki Görüntüle 3376502 akşam yemeğim. Köfteleri ve sebzeleri yedim. Bir kaç kızartma yedim. Makarnaya dokunmadım.
Amaaan ne olacak.Bugün izin istiyorum benim oğlanın doğum günü
Ama pazar yine pür dikkat devam inş pazartesi de Omad
Kafaya koydum ama rgl olmazsam tabii günüm yaklaşıyor olursam da normal az yemeye devam ederim inş
Su orucum çok ağır geçiyor halsizim o yüzden de yazamıyorum canımiyi ki atladınız bizde öğrenmiş olduk bilgilerinizi her zaman bekleriz
bize katılırsanız daha iyi olur tabiiki
Acayip zor geçiyor Su orucu o yüzden halim kalmıyor birde derse gidiyorum maaf oluyorum beynim bittik inan ki canım ama devam ediyorum sende et herşey yolunda başaracağız sıkıntı yokhaftaya derken ilk gelen pazartesi yani önümüzdeki pazartesi haydi hep birlikte azimle başlayalım
11 yaşına bastı birde arkadaşıyla kutlamak istedi onunda doğum günü yakın diye bir yaptıkAmaaan ne olacak.Gün senin dogumgunu kutlu olsun. Kac yasina bastı
Ay canım Allah yardımcın olsunSu orucum çok ağır geçiyor halsizim o yüzden de yazamıyorum canım
AA Ok anladım Allah başarılı eylesin inşÖğretmen değilim canım maalesef dil öğrenmeye gidiyorum korkunç
Evet günaydınGunaydin kızlar. Birazdan kahvemi yapacagim. Gün baslasin