Diyet günlüğüm

Boy 1.60
kilo:57.03
hedef net 52.0

Valla 4 kilo var arada ama 40 yaşındayım öyle kolay gitmiyor. Ama gidince de fark ediyor.
Ornegin sağdaki eylul ayında soldaki 1 yıl önce.

Aynı elbise arada 4 kilo var

haftaya derken ilk gelen pazartesi yani önümüzdeki pazartesi haydi hep birlikte azimle başlayalım
O cümle bana tehlikeli. Pazartesi başlarsam o zamana kadar 2 kilo daha . Ashahsh. En iyisi ben bugün başlayayım. Reglimin 1. Günü ödemde var. dun cips cikolata çok yedim. Hazır şu an motiveyken. Benim için start
Ama p.tesi sizi de bekliyorum

yok bende başladım
yediklerimi de yazıyorum
az yemeye dikkat ediyorum
ama hani pazartesi tam 16/8 falan başlıyorum onu demek istedim
dün az yemekten başım bile ağrıdı
bende 43 yaşındayım bu arada

Ben de yanlış hesap yapmisim. 5 kilo var vermem gereken. 4 demişim. Ay 1 kilo bile izdirap bizim yaşlarda. Sadece istikrarlı olursak gidiyor. Yavaş ama istikrarlı diyelim. Kasmadan. 16/8 faydalı olmuştu bana da. Otofaji falan oluyormuş :)

Aslında hakikaten herşey akşam yememekte veya az yemekte yatıyor
onu bir kesebilsek başka hiç bir şeye gerek yok kilo verebiliriz

Yapılan bir kac araştırmayı inceledim. Akşam yememeyen bir grup, bir de saatlere hic dikkat etmeyen ama gunde az kalori alan bir grup hemen hemen aynı kilolari vermiş.
Yani vucuduna alman gereken enerji az olsun isterse gece 3 te ye" olayına geliyor bu. Ama erken kesersen kan şekeri falan düzenleniyor ya ben onu seviyorum sabah tok kalkmayı. Yoksa olay aslında az yemek her türlü. Erken kesince de az yemiş oluyoruz. Sabah da aç karnına bir yürüyüş ya da spor. Oh tadindan yenmez :)))

aynen zaten erken kesmeyi ben hiç başaramıyorum
o yüzden genelde ona yönelmiyorum
hep kalori takibiyle kilo veriyorum
öyle güzel gidiyorki kilolarım bir site var özelden yazarım
çok memnunun onunla nerdeyse 10 kilo verdim zamanında
ama her yediğimi yazmaya üşeniyorum ondan böyle bir deneyim dedim
o paylaştığım kağıt varya biraz öyle gideyim diyorum pazartesiden itibaren

sabah kahvaltım
kızım çok istedi pastanede yaptık en masumu sandoviçti onu yedim 8.30 da
bir daha birşey yemeyeceğim 18.30 da evde yiyeceğim inş

Aslinda aralikli oruç videolarını izlerseniz amaç zayiflamaktan daha çok.saglikli metabolizmaya kavuşup sağlıklı bir bünyeye sahip olmak.20 saatlik orucun kişinin büyüme hormonunu iyilestirdigini metobolik yaşını düşürdüğü şeker kolesterol gibi bir çok hastalığa iyi geldiği söyleniyor.yani tek amaç zayıflıktan ziyade bozulmuş metobolizmamizi düzeltmek...bende aralikli oruç yapiyorum bazen 16 bazen 18 bazen 20 saatlik araliklar koyuyorum bazen omad bazen de aclik hissetmediğim sürece daha da ilerletiyorum..
Otofaji yi arastirirsanjz daha geniş bilgi alabilirsiniz...

İlk defa çok az kilo vermeme rağmen herkes ne kadar kilo vermişsin diyerek şaşırdı.demekki diyorum yağdan verdim.yani birden konu ya atladım ama 12 yıldır diyet yapan bir insan olarak en sağlıklı olani aralikli orucu buluyorum

iyi ki atladınız bizde öğrenmiş olduk bilgilerinizi her zaman bekleriz
bize katılırsanız daha iyi olur tabiiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…