Diyet günlüğüm

Ben en çok 78 saatlik yaptim başarılar dilerim.
Benim baş ağrım cok oldu en çok o yuzd3n bıraktım.lavman yaptiniz mi .3 günden sonra yapılması gerek diyenler var .süreci paylaşmak isterseniz dinlemek isterim
Lavman yaptım ilk gün ve 3 gün yarın bitirip çorba ile başlayıp sonra tekrar devam edeceğim çünkü biraz baş ağrısı çekiyorum bende

Lavman yaptım ilk gün ve 3 gün yarın bitirip çorba ile başlayıp sonra tekrar devam edeceğim çünkü biraz baş ağrısı çekiyorum bende
Toksin attığımız için diyorlar..
İlk etap ta meyve suyu ile bozuyorsun kardesim elma suyu içebilirsin havuç suyu
Ikinci gün belki sebze çorbası tuzsuz yagsiz..sonra katı gıda bilgin olsun..

Toksin attığımız için diyorlar..
İlk etap ta meyve suyu ile bozuyorsun kardesim elma suyu içebilirsin havuç suyu
Ikinci gün belki sebze çorbası tuzsuz yagsiz..sonra katı gıda bilgin olsun..
Ben bundan önce de yaptım teşekkür ederim canım benim önce portakal suyuna 4/1 portakal gerisi su Portakal suyu miktarını artırarak gun gün bozdum zaten tecrübem var yinede danışmak istersem sana emin ol sorarım sende yapmak istersen gel buyur beraber yapalim

Ben bundan önce de yaptım teşekkür ederim canım benim önce portakal suyuna 4/1 portakal gerisi su Portakal suyu miktarını artırarak gun gün bozdum zaten tecrübem var yinede danışmak istersem sana emin ol sorarım sende yapmak istersen gel buyur beraber yapalim
Kan tahlilleri mi yaptırdım şimdi yapmam uygun olmaz.tamam dir kolay gelsin

InsaAllah umdugunuz kilo yu vermissinizdir.
Yarin yeniden bismillah diyelim..
Ben 10 gündür tartilmiyorum pazartesi yi bekliycem galiba tartılmak için bugün bozduğum için pazartesi ye anca toparlarım..
Canım benim reglim 10 gün gecikti o yüzden şuan sırf vücudum ödem gebelik şüphem vardı idrar testleri hep negatife o yüzden bekliyorum bakalım regli olup tekrar başlayıp o şekilde tartilacagim

Canım benim reglim 10 gün gecikti o yüzden şuan sırf vücudum ödem gebelik şüphem vardı idrar testleri hep negatife o yüzden bekliyorum bakalım regli olup tekrar başlayıp o şekilde tartilacagim
Ooo Allah gönlünüze göre versin.nasil ne şekilde istiyorsanız o şekilde olsun..
Evet hayirlisi olsun..

Buradayım canım benim yarın basliyorum aralıklı oruca öpüyorum seni sen nasılsın devam edelim mi artık ne dersin diyete

Gayet iyi gidiyordum ama vucuda biraz şeker girince yani bir gün bile boyunca toparlaması güç oluyormuş onu gördüm..bu aralar biraz yemek atakları daha çok geliyor ama aralikli oruç yapiuorum akşam 8 sabah 12
Şeker evet ama tuz da çok dikkat et tuz aşırı ödem yapıyor ben su orucundan sonra biraz tuz tükettim ilk su orucumda bütün vücudum şişti

X