Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O cümle bana tehlikeli. Pazartesi başlarsam o zamana kadar 2 kilo daha . Ashahsh. En iyisi ben bugün başlayayım. Reglimin 1. Günü ödemde var. dun cips cikolata çok yedim. Hazır şu an motiveyken. Benim için starthaftaya derken ilk gelen pazartesi yani önümüzdeki pazartesi haydi hep birlikte azimle başlayalım
ay maşallahh nasılda farklı sanki 10 kilo gibi tebriklerrBoy 1.60
kilo:57.03
hedef net 52.0
Valla 4 kilo var arada ama 40 yaşındayım öyle kolay gitmiyor. Ama gidince de fark ediyor.
Ornegin sağdaki eylul ayında soldaki 1 yıl önce.
Eki Görüntüle 3376229
Aynı elbise arada 4 kilo var
yok bende başladımO cümle bana tehlikeli. Pazartesi başlarsam o zamana kadar 2 kilo daha . Ashahsh. En iyisi ben bugün başlayayım. Reglimin 1. Günü ödemde var. dun cips cikolata çok yedim. Hazır şu an motiveyken. Benim için start
Ama p.tesi sizi de bekliyorum
aynen zaten erken kesmeyi ben hiç başaramıyorumYapılan bir kac araştırmayı inceledim. Akşam yememeyen bir grup, bir de saatlere hic dikkat etmeyen ama gunde az kalori alan bir grup hemen hemen aynı kilolari vermiş.
Yani vucuduna alman gereken enerji az olsun isterse gece 3 te ye" olayına geliyor bu. Ama erken kesersen kan şekeri falan düzenleniyor ya ben onu seviyorum sabah tok kalkmayı. Yoksa olay aslında az yemek her türlü. Erken kesince de az yemiş oluyoruz. Sabah da aç karnına bir yürüyüş ya da spor. Oh tadindan yenmez :)))
BENDE çok rahatsızım ondan hemen başladım ama pazartesi tam sistemli devam edeceğim inşBende yarın başlıyorum çok kilo aldım hayatimda görmediğim kilodayim şuan ve mutsuzum bu akşam yürüyüşe basliyacağim
Boyum 168 kilo 86 hedefim 65
Aslinda aralikli oruç videolarını izlerseniz amaç zayiflamaktan daha çok.saglikli metabolizmaya kavuşup sağlıklı bir bünyeye sahip olmak.20 saatlik orucun kişinin büyüme hormonunu iyilestirdigini metobolik yaşını düşürdüğü şeker kolesterol gibi bir çok hastalığa iyi geldiği söyleniyor.yani tek amaç zayıflıktan ziyade bozulmuş metobolizmamizi düzeltmek...bende aralikli oruç yapiyorum bazen 16 bazen 18 bazen 20 saatlik araliklar koyuyorum bazen omad bazen de aclik hissetmediğim sürece daha da ilerletiyorum..canım Allah yardımcın olsun birde ders anlatmakla daha zor istersen o kadar zorlama kendini
ben masabaşı çalışıyorum yine bile dün az yedim diye başıma ağrı saplandı
normal yesen 3 öğün dahi yesen kaloriye dikkat ettikçe inan çok güzel kilo veriliyor azar azar olmak şartıyla
3 öğünle ben zamanında 10 kilo verdim
bu 16/8ler falan bile hep bir sistemin dayatmaları
aslında hiç önemi yok
ben yiyerek ara öğün dahi yaparak çok kilo veriyorum
ama bu sefer canım kalori saymak istemiyor ondan bu şekil karar aldım illa bişey yapayım diye yani
iyi ki atladınız bizde öğrenmiş olduk bilgilerinizi her zaman beklerizİlk defa çok az kilo vermeme rağmen herkes ne kadar kilo vermişsin diyerek şaşırdı.demekki diyorum yağdan verdim.yani birden konu ya atladım ama 12 yıldır diyet yapan bir insan olarak en sağlıklı olani aralikli orucu buluyorum