- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
Kallavi ne canımbu arada omad yaparken bir gün önce kallavi yesem olur mu?
Kallavi bir yemek mesela mantı vb.???Kallavi ne canım
Kuzucugum 16/8 öğle yemeği yok bunu çıkar o zaman aralıklı olmaz ama yinede hafif bir günBu arada öğle yemeğim
Yine yayla çorbası 1 kase
1 dilim ekmek ince bol yeşillik
Akşam
Yayla çorbası bitene kadar devam
4-5 sarma
1 dilim ekmek
2-3 yemek kaşığı hoşaf
Evet daha tam adapte olamadım ondan inş yakın zamanda tam başlayacağımKuzucugum 16/8 öğle yemeği yok bunu çıkar o zaman aralıklı olmaz ama yinede hafif bir gün
bu arada seninki nasıl gidiyor canımCanım ben 7 gün su diyetine başlıyorum bugün itibari ile sürekli burada olacağım ama yazmaya devam ederim
Allah'ım korkunç ilk gün çok zor inan ki gece gittim helva yedim sırf yapacağım diye insan çok aç gözlü gerçekten de nefs sınamak çok zorbu arada seninki nasıl gidiyor canım
Allah yardımcın olsun senin gibi iradeli olmak istiyorum
canım Allah yardımcın olsun birde ders anlatmakla daha zor istersen o kadar zorlama kendiniAllah'ım korkunç ilk gün çok zor inan ki gece gittim helva yedim sırf yapacağım diye insan çok aç gözlü gerçekten de nefs sınamak çok zor
evet sizde gelirseniz 3 kişi oluruzSelam millet. Yazin bu günlükler ile kendimi takip ederek 60 tan 54-53 e kadar dusmustum 2 ay. Foto da paylaşmıştım .
Ama 5 ayda 3-4 kilo aldım. Acil durum benim için. Ashahfhshhs. Yine kendimi takip ederek zayiflamak istiyorum.
Bu günlükte katı kurallar yoksa ben de katılmak istiyorum.
Ama sanırsam çok az kisiyiz
ok o zaman başlayalım birlikteBaşlayalım bence. Yazin zaten kalabalik bir grupta sadece bir kaç kişi aktiftik. Ama çok iyi ilerledim.neler yaptigimi söyleyeyim.
Benim olayım yazin haftada 3 gün spor salonuydu. Ağırlık falan kaldiriyordum
Arada bir aralikli oruc yapıyordum
ve ne yediğime değil ne kadar yediğime bakıyordum. Yine boyle ilerlerim. İse başlayınca arkadaşlarımdan güzel dönutler aldim . Ama işte kilo nankör. :))) ise baskayinca spor da aksadı. bu mevsimde kilo almak da normal. Vücudun su tutması, akşamın uzun olması canımızın sıkılması vs.