Diyet günlüğüm

ama bende kafaya koydum OMAD'ı 1 gün olsun yapacam deneyecem inş kendimi hazır hissettiğim zaman istersen senin yaptığın bir gün aynı gün yaparız inş o zaman daha iyi tutarım kendimi ama hafta içi yapabilirim ben

Canım ben 7 gün su diyetine başlıyorum bugün itibari ile sürekli burada olacağım ama yazmaya devam ederim 🥰

Bu arada öğle yemeğim
Yine yayla çorbası 1 kase
1 dilim ekmek ince bol yeşillik
Akşam
Yayla çorbası bitene kadar devam
4-5 sarma
1 dilim ekmek
2-3 yemek kaşığı hoşaf

Kuzucugum 16/8 öğle yemeği yok bunu çıkar o zaman aralıklı olmaz ama yinede hafif bir gün
Evet daha tam adapte olamadım ondan inş yakın zamanda tam başlayacağım
Çünkü diyetlik malzemeler de yoktu evde sarmalar vesaire ondan onları alınca tam girecem inş

bu arada haftanın 2 günü 16/8
2 günü 5/2 (500 er kaloriyi geçmemek)
2 günü de OMAD planlıyorum
1 günü tatil
çünkü biraz uzun yapabileyim istiyorum yoksa devamını getiremiyorum
çok ağır geliyor böyle olunca yapabilirim diye düşünüyorum hayırlısı
sana hangi gün ne yapıyorsam onu da yazacağım inş
ondada tutarlı devam edeceğim bi ayarlayım
mesela pazartesi salı bu, çarş perş kesin belli olacak yani yoksa oda zor olur ve karışır

Son düzenleme:
Allah'ım korkunç ilk gün çok zor inan ki gece gittim helva yedim sırf yapacağım diye insan çok aç gözlü gerçekten de nefs sınamak çok zor
canım Allah yardımcın olsun birde ders anlatmakla daha zor istersen o kadar zorlama kendini
ben masabaşı çalışıyorum yine bile dün az yedim diye başıma ağrı saplandı
normal yesen 3 öğün dahi yesen kaloriye dikkat ettikçe inan çok güzel kilo veriliyor azar azar olmak şartıyla
3 öğünle ben zamanında 10 kilo verdim
bu 16/8ler falan bile hep bir sistemin dayatmaları
aslında hiç önemi yok
ben yiyerek ara öğün dahi yaparak çok kilo veriyorum
ama bu sefer canım kalori saymak istemiyor ondan bu şekil karar aldım illa bişey yapayım diye yani

Son düzenleme:
Böyle yaptım planımı inş başlayabilirim haftaya pazartesi şimdi sadece az yiyerek devam edecem
O kadar

Eklentiler

• 20240126_092829.jpg
    20240126_092829.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 31
Selam millet. Yazin bu günlükler ile kendimi takip ederek 60 tan 54-53 e kadar dusmustum 2 ay. Foto da paylaşmıştım .
Ama 5 ayda 3-4 kilo aldım. Acil durum benim için. Ashahfhshhs. Yine kendimi takip ederek zayiflamak istiyorum.
Bu günlükte katı kurallar yoksa ben de katılmak istiyorum.
Ama sanırsam çok az kisiyiz

Selam millet. Yazin bu günlükler ile kendimi takip ederek 60 tan 54-53 e kadar dusmustum 2 ay. Foto da paylaşmıştım .
Ama 5 ayda 3-4 kilo aldım. Acil durum benim için. Ashahfhshhs. Yine kendimi takip ederek zayiflamak istiyorum.
Bu günlükte katı kurallar yoksa ben de katılmak istiyorum.
Ama sanırsam çok az kisiyiz
evet sizde gelirseniz 3 kişi oluruz
ama daha iyi yoksa bazıları uymuyor bir sürü sıkıntı çıkıyor motive bozuluyor 3 kararlı kişi çok şey halledebiliriz
bence sende gel

Başlayalım bence. Yazin zaten kalabalik bir grupta sadece bir kaç kişi aktiftik. Ama çok iyi ilerledim.neler yaptigimi söyleyeyim.
Benim olayım yazin haftada 3 gün spor salonuydu. Ağırlık falan kaldiriyordum
Arada bir aralikli oruc yapıyordum
ve ne yediğime değil ne kadar yediğime bakıyordum. Yine boyle ilerlerim. İse başlayınca arkadaşlarımdan güzel dönutler aldim . Ama işte kilo nankör. :))) ise baskayinca spor da aksadı. bu mevsimde kilo almak da normal. Vücudun su tutması, akşamın uzun olması canımızın sıkılması vs.

Başlayalım bence. Yazin zaten kalabalik bir grupta sadece bir kaç kişi aktiftik. Ama çok iyi ilerledim.neler yaptigimi söyleyeyim.
Benim olayım yazin haftada 3 gün spor salonuydu. Ağırlık falan kaldiriyordum
Arada bir aralikli oruc yapıyordum
ve ne yediğime değil ne kadar yediğime bakıyordum. Yine boyle ilerlerim. İse başlayınca arkadaşlarımdan güzel dönutler aldim . Ama işte kilo nankör. :))) ise baskayinca spor da aksadı. bu mevsimde kilo almak da normal. Vücudun su tutması, akşamın uzun olması canımızın sıkılması vs.
ok o zaman başlayalım birlikte
K keklk gelince senide ekler
boyunu kilonu hedef kilonu yazarsan iyi olur
haftaya pazartesi tam başlayacağım bende

haftaya derken ilk gelen pazartesi yani önümüzdeki pazartesi haydi hep birlikte azimle başlayalım

X