OMAD lar bitti heralde Kefir ayrı saatte içilmiş diye diyorum yani18/12
14:00
1 bardak kefir
19:00
Yarım tabak makarna salçalı
2 dilim pizza
Salata
Normal öğüne de geçtim çok şükür bugün itibari ile katı beslenebiliyorum
Yarın 16/8 Aralıklı oruçla yoluma devam bu ürünleri bünyem kaldıracak mi midemde problem olacak mı diye yemiş bulundum şuan çok iyiyim
Omadlar bitti şu orucu yaptım şuan da aralıklı yapıyorum çünkü su orucundan sonra biraz vücudun yemeğe alışması lazımOMAD lar bitti heralde Kefir ayrı saatte içilmiş diye diyorum yani
yazmışsın zaten ok süpersin maşallahh tebriklerr
su orucu kaç gün yaptın görmemişim yazdıysan da ?Omadlar bitti şu orucu yaptım şuan da aralıklı yapıyorum çünkü su orucundan sonra biraz vücudun yemeğe alışması lazım
mAŞALLAH YAAA ÇOK AZİMLİSİN TEBRİKLER DArısı başıma inş canımYazdım evet 13 ünde başladım 17 sinde bitirdim ilk bitirdiğim gün portakal suyuyla beslendim sonra biraz daha katı sonra tam katı şuan da 18/6 ile devam ediyorum
İnşallah canım teşekkür ederim darısı başına umarım hedefine ulaşırsınmAŞALLAH YAAA ÇOK AZİMLİSİN TEBRİKLER DArısı başıma inş canım
Hayır devam ediyorum canım normalde yediklerimi yazmayi düşünmüyordum ama yinede ara da bir paylasiyorumEpeydir yazmamışsın cnm bıraktın mı yoksa?
Teşekkür ederim canımTebrikler harikasiniz
Tebrikler canım azimle devam ediyorsun bende takipteyim bravoo02/01/24
2 gündür sigarayı bırakmış bulunuyorum ve sağlıklı beslenmeye devam
11:00
1 kase yoğurtlu Yulaf
Seni de beklerim canımTebrikler canım azimle devam ediyorsun bende takipteyim bravoo