- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
çok teşekkürler İNŞ ÇOK İSİTİYORUM AMA ALMANcı misafirler vAR onlar gitsin bende hemen geleyim inşSeni de beklerim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler İNŞ ÇOK İSİTİYORUM AMA ALMANcı misafirler vAR onlar gitsin bende hemen geleyim inşSeni de beklerim canım
İnşallah canımçok teşekkürler İNŞ ÇOK İSİTİYORUM AMA ALMANcı misafirler vAR onlar gitsin bende hemen geleyim inş
BERABER BAŞLAYalım mı?5 ocakta bıraktım ailevi problemler yüzünden şuan da geri başladım başlangıç
17/01/24
12 günlük bir aram var inşallah telafi ederim
Tamamdır o zaman boy kg bildirirseniz kayıt ediyorumyarın dan itibaren başlayabilirim ben
Tamamdır yarın paylaşım yaparsın canım bende yapacağımBoy 1.57
Kilom 62
hedefim 57
tabii öğlen yemeyi planlıyorum 12 de o zaman yazarım inş 12 den önce ağzıma lokma koymayı düşünmüyorum inş başarabilirim.Tamamdır yarın paylaşım yaparsın canım bende yapacağım
Bugün omad yarın normal 16/8sen bu sefer ne yapmayı düşünüyorsun yine OMAD mı?
Sağol canım sana da başaracağız beraberMaşallahın var canım tebriklerr
Aksam yazmamissin canım sende mi omad yaptın dün bütün gün dersim vardı bugün bilgilerini gireceğim öptüm kocaman burada birbirimize destek olacagizböğle yemeğim
bol limonlu mercimek çorbası
bol yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği
yok yok yazamadım görümcem ameliyat oldu ona gittik falan telaşlıydık imkanım olmadıAksam yazmamissin canım sende mi omad yaptın dün bütün gün dersim vardı bugün bilgilerini gireceğim öptüm kocaman burada birbirimize destek olacagizb
Afiyet olsun çok geçmiş olsun canımyok yok yazamadım görümcem ameliyat oldu ona gittik falan telaşlıydık imkanım olmadı
24.01.2024 akşam yemeği
1 büyük kase yayla çorbası
1 dilim ekmek 4-5 sarma
çok teşekkürler canımAfiyet olsun çok geçmiş olsun canım