Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım Ama zaten proluğu ücretsiz yarışmada kazanmıştım, ilk olarak ücretli aldım:) En azından bir hastaya bile şifâ olursa ne mutlu
Ayrıca senin gönülünün güzelliğini hepimiz biliyoruz canım benim

Nevreste tarifine bayıldım ilk defa yufkayi bu ka guzel actim. Sadece 3,5 su bardağı çok civik geldi onu ben 4 yaptım. Şimdi pismede bakalim eşim ne diyecek

Ya çok ciddiyim zaten ilk evlendimde de senin tariflerinle harika yemekler yapmayı becerdim Simdi de boreklerimi. Niye senden once almadiysam tarif

Muck seni seviyorum

deynepnaz
kesinlikle dene tarifi

Su böreği mi yaptın Resim de isterizEllerine sağlık canım

Ellerine sağlık canım,beğenmene memnun oldumBen beğenmediğim tarifimi buraya eklemiyorum
Umarım eşinde beğenirAfiyet olsun

Su böreği mi yaptın Resim de isterizEllerine sağlık canım

Pismede şimdi akşam çekerim resmi Sagolasin bitanem beraber olsun

Ellerine sağlık canım,beğenmene memnun oldumBen beğenmediğim tarifimi buraya eklemiyorum
Umarım eşinde beğenirAfiyet olsun

Biliyorum nevosum . Inanki sabırsızlıkla bekliyorum tadmak için. Soklama esnasında birazcık yedim tadi dgerlerine göre farklıydı hamurun

Hamuru çok lezzetli oluyor.Benim kızlar(gurmelerim)herşeyi beğenip yemezler..Su böreği yapınca hemen bitiyor

Hamuru çok lezzetli oluyor.Benim kızlar(gurmelerim)herşeyi beğenip yemezler..Su böreği yapınca hemen bitiyor

Ooo pişmeden bile çok güzel görünüyor canım Pişmiş halini daha çok merak ettim şimdi

Evet değişikti . Bizde de hemen . Benim herif sağolsun
Ben evlendiğim ilk yıllar farklı bir tarif yapıyordum.Annemin tarifi Daha sonra 10 yıl önce falandı,bir arkadaşta bu tarifi yedim ve bayıldım.Yıllardır bu tarif ile yapıyorum.Biz beğeniyoruz.Umarım sende beğenirsin...
Dediğin gibi çok rahat açılıyor..Benim yufkalar incecik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…