- 8 Haziran 2013
- 56.229
- 149.286
Ekranı yenilemekten parmağım ağrıdıGelsin şu onay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekranı yenilemekten parmağım ağrıdıGelsin şu onay
Bak cevap veriyor mu çünkü neden ,çünkü tarif kapacak hınzır canomNevriye seni oylama da zor buluyorduk bakıyorum kategorileri kaçırmıyorsun hiç
Kapı arkalarına saklanıyorlar sorsan kimse yokBak cevap veriyor mu çünkü neden ,çünkü tarif kapacak hınzır canom
Ay ilk aklıma gelenlerin yazdım bakalımDunya mutfağı canım,tarif bul cabuuuk
Biz öyle yapmıyoruz hicKapı arkalarına saklanıyorlar sorsan kimse yok
Anca çene çalalımBiz öyle yapmıyoruz hic
İlk aklına gelenlerde kesin yasaklı tariflerAy ilk aklıma gelenlerin yazdım bakalım
Evet ilk 3 tanesi yasaklıydı neyseki 4.de bulabildimİlk aklına gelenlerde kesin yasaklı tarifler
Evet ilk 3 tanesi yasaklıydı neyseki 4.de bulabildim
Bence bu 1.olmamdan daha büyük bir başarı benim için dimiSen vaktinde burda oldun ya WunderLost
Adeta bir mucize ,cunku genelde etiketten 2 gün sonra hatırlayıp geliyorsunBence bu 1.olmamdan daha büyük bir başarı benim için dimi
Ay ben de şaşkınım güzelciğimm. Bu defa seni yormadim bak hemen geldimAdeta bir mucize ,cunku genelde etiketten 2 gün sonra hatırlayıp geliyorsun
Estağfurullah canım benim, hiç yorulmuyorum ki ben istediğin tarifler gidiyor geç kalınca diye üzülüyorumAy ben de şaşkınım güzelciğimm. Bu defa seni yormadim bak hemen geldim
Canımsınnn hem güzel hem zarif hem düşünceli bu nasıl bir hatun yaaEstağfurullah canım benim, hiç yorulmuyorum ki ben istediğin tarifler gidiyor geç kalınca diye üzülüyorum
Tatlı kalplim benim, teşekkür ederim, utandımCanımsınnn hem güzel hem zarif hem düşünceli bu nasıl bir hatun yaa
İyiyim ablacım sen nasılsınCanımcım nasılsın