Pratik Bayan:)
Sen peşin kutlamışsın yarın kimse beklemesinKızlar çay molası verene kadar yine geldim ben.Alıntılara sonra cevap veririm .Bugün ben ne yaptım biliyor musunuz? Sabah oğlumu okula gönderdikten sonra geri yattım, genelde geri yatmazdım.Bir uyandım ki,saat 12y, geçmiş. Kendime gelene kadar KKya gireyim dedim.Kendimi profil mesajlarında buldum.Uyku sersemi bugünü cuma sandım.Cuma mesajına uygun mesaj yazdım,Allahtan sonuna hayırlı cumalar yazmadım .Daha sonra jeton düştü,sileyim ,değiştireyim mesajımı dedim,beğenmişlerdi.Kimse de sormadı ,anlamadı Allahtan.
Yorumun başını okuyunca su böreğini yaptım diyeceksin sandımKızlar çay molası verene kadar yine geldim ben.Alıntılara sonra cevap veririm .Bugün ben ne yaptım biliyor musunuz? Sabah oğlumu okula gönderdikten sonra geri yattım, genelde geri yatmazdım.Bir uyandım ki,saat 12y, geçmiş. Kendime gelene kadar KKya gireyim dedim.Kendimi profil mesajlarında buldum.Uyku sersemi bugünü cuma sandım.Cuma mesajına uygun mesaj yazdım,Allahtan sonuna hayırlı cumalar yazmadım .Daha sonra jeton düştü,sileyim ,değiştireyim mesajımı dedim,beğenmişlerdi.Kimse de sormadı ,anlamadı Allahtan.
Nefis görünüyor canımEki Görüntüle 1841404 Eki Görüntüle 1841405
Biraz ben yağının ayarını kacirmisim onun haricinde problem yoktadida enfessss vala
Benim herif beğenmezse kafasınabunla vururum v
Kızkardeşim pasta kursuna gidiyor,bugün ondan daha önce birlikte yaptığımız kuru pasta tarifini istedim.Oda pastane usulü anlattı.Dedim sen malzemeleri söyle ben kafama göre takılırım.
Ben öyle karışık anlamam
Aynı hayal kırıklığı oldu bana da NevoşumSen peşin kutlamışsın yarın kimse beklemesin
Ben ne yaptım biliyor musunuz diye cümleye başlayınca börek yaptın zannettim hayal kırıklığı yaşadım haberin olsun
Benim ölçü yok kafama göre takılıyorum.Gramı gözüm ile ayarlıyorum
Ben de tarife sadık kalmam pek, mutlaka bir şeyini değiştiriyorum
Aynı hayal kırıklığı oldu bana da NevoşumAltta resim bile bekledim
Benim ölçü yok kafama göre takılıyorum.Gramı gözüm ile ayarlıyorum
Ben de tarife sadık kalmam pek, mutlaka bir şeyini değiştiriyorum
Aynı hayal kırıklığı oldu bana da NevoşumAltta resim bile bekledim
Eki Görüntüle 1841404 Eki Görüntüle 1841405
Biraz ben yağının ayarını kacirmisim onun haricinde problem yoktadida enfessss vala
Benim herif beğenmezse kafasınabunla vururum v
Bidikimi[/QUOTvalla , Günaydın , o börek şimdi burda olsaydı , rahatlıkla 5 dilim yerdim valla , elinize sağlık çok güzel güzel görünüyo
Taşınırsak seni unutur muyuzAAA niye kimse yok başka yere mi tasindiniz yoksa
Eşin beğendi miBitti ki
Ellerine sağlık canım afiyet ile yersiniz inşaallah
Sağol NevresteciğimEllerine sağlık canım afiyet ile yersiniz inşaallah
Nasıl yaptığını öğrenebilir miyim
Ben bunu daha önce hiç duymadımSağol Nevresteciğim
Kaynayan 3-4 lt re suya, 1-2 kaşık salamur tuz atıp, demetlenmiş yapraklardan içine bırakıp,5-10 saniye 1 yüzü, yine 5-10 saniye öbür yüzü nü pişirip, kevgir ile alıp, süzgece atıp, az bastırıp suyunu süzüp, demet demet kavanoza tepip, yani sıcaklığını kaybetmeden doldurup kavanozu sıkıyorum..
Sıralayıncada üzerine örtü örtüyorum..
Yani tipik konserve mantığı
Aynı ilk günkü tazeliğini koruyor ve salamur gibi tuz arıtma derdi yok
Zaten bu son yaptığım 3 kg için tekrar 2 kg daha alayım diyorum, onuda kv ye getiririm.. Fotoğraflarım inşallah,Ben bunu daha önce hiç duymadımŞahane bir yöntem Ben geçen yıl çok fazla yapmıştım bu yıl yapmayacağım Benim yöntem ilede hiç bozulmuyor ama tuzlu oluyor Bir kaç kilo deneyebilirim.Bir sürü boş kavanozum var
Çok teşekkür ederim
Bu yöntemi konu açarak paylaşsan mutfak püf noktalarınaBelki yapmak isteyen olur