Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Kızlar çay molası verene kadar yine geldim ben.:KK45:Alıntılara sonra cevap veririm .Bugün ben ne yaptım biliyor musunuz?:KK53:Sabah oğlumu okula gönderdikten sonra geri yattım,:uykucu:genelde geri yatmazdım.Bir uyandım ki,saat 12y, geçmiş.:confused:Kendime gelene kadar KKya gireyim dedim.Kendimi profil mesajlarında buldum.Uyku sersemi bugünü cuma sandım.Cuma mesajına uygun mesaj yazdım,Allahtan sonuna hayırlı cumalar yazmadım:eek:.Daha sonra jeton düştü,sileyim ,değiştireyim mesajımı dedim,beğenmişlerdi.Kimse de sormadı ,anlamadı Allahtan.:KK70:

20160602_163400.jpg
20160602_163305.jpg

Biraz ben yağının ayarını kacirmisim onun haricinde problem yok :KK45: tadida enfessss vala :kk77:

Benim herif beğenmezse kafasına :sinirli: bunla vururum :KK47::rapci:v

-VUSLAT- -VUSLAT- ın gönlü o kadar büyük ki,pro olduğu halde LÖSEVe bağış diye yeniden pro ücreti ödüyor,:KK68:o kadar gönlü büyük ki hediye etmek istediğiniz biri var mı deyince,arkadaş ayırımı yapmıyor,yemek yarışmasına katılan biri olsun diyor:KK68:,Kazen de adil bir seçim olsun diye ilk üçün proluğu var diye @melike06 'yı seçiyor,En Büyük KKyine de uygun mudur diye soruyor,demek ki melike nin gönlü de güzel ki 4.olsa da proluk nasip oluyor.:KK68:Hadi şimdi bana senin de gönlün güzelmiş 6.olsan da proluk nasip oldu yazsana:KK45:
O senin gönlünün güzelliği canım.:KK36:

X