- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Bir daha ki sefer öyle yapayımSen bilirsin canım,ben denemeni öneririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha ki sefer öyle yapayımSen bilirsin canım,ben denemeni öneririm
Tamam canım tarifi bulamazsan istersinBir daha ki sefer öyle yapayım
Tamam NevoşumTamam canım tarifi bulamazsan istersin
Tamam canım tarifi bulamazsan istersin
Kesinlikle dene.
Benim baklava tarifimde kolay açılıyor.Aynı böyle kolay açılan baklava tarifi istiyorum
Tamam Nevoşum
Benim baklava tarifimde kolay açılıyor.
Piştikten sonra yorum ve resimleri bekliyorum
Pratik Bayan:)Benim baklava tarifimde kolay açılıyor.
Piştikten sonra yorum ve resimleri bekliyorum
O dert bende de var ev berbat ama ben bu hafta ailemin yanına gitmek istiyorum ama vicdanım el vermiyor bir yandan ne yapsam bilemedimTeşekkür ederim,başlasam kolay gelecek te,iş başlamakta
Valla bana mi kıyamıyor kilo almaktan mi korkuyor ondan pek emrin değilim ben kusmem kolay kolay lafta anlayacağın benimkiVayyy enişteye bakAman sakın yorulma kıyamayız sana
Gece uyuya kalmışsın bende bana küstün zannetmiştim
O senin gönlünün güzelliği canım.-VUSLAT- ın gönlü o kadar büyük ki,pro olduğu halde LÖSEVe bağış diye yeniden pro ücreti ödüyor,o kadar gönlü büyük ki hediye etmek istediğiniz biri var mı deyince,arkadaş ayırımı yapmıyor,yemek yarışmasına katılan biri olsun diyor,Kazen de adil bir seçim olsun diye ilk üçün proluğu var diye @melike06 'yı seçiyor,yine de uygun mudur diye soruyor,demek ki melike nin gönlü de güzel ki 4.olsa da proluk nasip oluyor.Hadi şimdi bana senin de gönlün güzelmiş 6.olsan da proluk nasip oldu yazsana
Küs bakalım ben sana neler yapıyorumValla bana mi kıyamıyor kilo almaktan mi korkuyor ondan pek emrin değilim ben kusmem kolay kolay lafta anlayacağın benimki
Offff muhteşem olmuş.Eki Görüntüle 1841404 Eki Görüntüle 1841405
Biraz ben yağının ayarını kacirmisim onun haricinde problem yok tadida enfessss vala
Benim herif beğenmezse kafasına bunla vururum v
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ev-yapimi-baklava.880197/Tamam baklavanin linkinide koyda ins malzeme alırsam yarinda ondan yapım.