- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Ya da çıkıp bir şeyler bulacağımKurbağa bacağını unutma. Ana malzemesi o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya da çıkıp bir şeyler bulacağımKurbağa bacağını unutma. Ana malzemesi o
Te allam ya,hareket etme nevos3 gündür kıpırdamadan oturuyorum
Galibalar vs Nevreste
İki güne geçerTe allam ya,hareket etme nevos
Çekirge sizin orda çoktur kapıp gel. Şiş yaparız Afrika mutfağıYa da çıkıp bir şeyler bulacağım
Yaza olsaydı kolay bulurdumÇekirge sizin orda çoktur kapıp gel. Şiş yaparız Afrika mutfağı
İlk defa görüyorum. Yemekmiş İçindekilere bakmadım. Ahtapot dizi, böcek sakalı falan vardır belkiKristal çiçek yapacağım
Yaz mevsimlik kategoriymişBirdahaki sefere aklımızda bulunsunYaza olsaydı kolay bulurdum
Yok ya havuç, kabak varİlk defa görüyorum. Yemekmiş İçindekilere bakmadım. Ahtapot dizi, böcek sakalı falan vardır belki
Dikkat etmiyorsun nevos etmiyorsun inş geçerİki güne geçer
Bizim bahçede cırcır çok oluyor. Bahçede kazan ile pişiririmYaz mevsimlik kategoriymişBirdahaki sefere aklımızda bulunsun
#direncircirBizim bahçede cırcır çok oluyor. Bahçede kazan ile pişiririm
İnşallah canım benimDikkat etmiyorsun nevos etmiyorsun inş geçer
Bana boş 20 kiloluk yağ tenekesi lazımUluslararası sokak lezzetleri de olsun. Çok eğleniriz
(Ayın 22'si: Eğlenemedik)
Geliyor Hindistan Sokak LezzetleriBana boş 20 kiloluk yağ tenekesi lazım
En alasından yaparımGeliyor Hindistan Sokak Lezzetleri
Geçen yıl Malatya dan geçtik ya Ay Çiçeği tarlasına denk geldik. Korkuma içine girip foto çekemedim. Öyle böyle değil uzaktan çektimBizim bahçede cırcır çok oluyor. Bahçede kazan ile pişiririm
Şu performansı bekliyoruzGeçen yıl Malatya dan geçtik ya Ay Çiçeği tarlasına denk geldik. Korkuma içine girip foto çekemedim. Öyle böyle değil uzaktan çektimEki Görüntüle 3505954