- 24 Eylül 2018
- 97.277
- 292.635
Eve gelip zili çalacaktım nerdeyse canım neyse ,geç de olsa hosgeldinAhh jennaamm ben taşınma aşamasındaydım ondan uğrayamadım buralara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve gelip zili çalacaktım nerdeyse canım neyse ,geç de olsa hosgeldinAhh jennaamm ben taşınma aşamasındaydım ondan uğrayamadım buralara
Yaa çok teşekkür ediyorum güzelciğimm çocukla taşınma hengamesi işte aklıma da geldi geçenlerde yeni evde şurada sunumlar yaparım burada tarifler çekerim falan diye ama siteye giremedim şimdi yazayım bakalım sultanıma belki tarif kaldıysa elinde temsili olarak katilayim.Eve gelip zili çalacaktım nerdeyse canım neyse ,geç de olsa hosgeldin
Merhaba, acaba hiç hazır kesim üçgen yufka denediniz mi ? Yeni bir paket aldım tamköy diye bir markanın buldum, normal yufkaları keserken çok beceremediğim için deneyim diyorum ama kötüyse eğer önemli misafirlerim gelecek onlara yapmayım ne diyorsunuz :') ?Ahh jennaamm ben taşınma aşamasındaydım ondan uğrayamadım buralara
Yeni evinizde huzurla oturun inşallah canım vardır mutlaka ,hemen yazYaa çok teşekkür ediyorum güzelciğimm çocukla taşınma hengamesi işte aklıma da geldi geçenlerde yeni evde şurada sunumlar yaparım burada tarifler çekerim falan diye ama siteye giremedim şimdi yazayım bakalım sultanıma belki tarif kaldıysa elinde temsili olarak katilayim.
Merhaba bim a101 tarzı yerlerden alıp denemişliğim var markalarını hatırlamıyorum, sizi yanlış yönlendirmek istemem ama normal yufkalara göre bir tık kuru gelmişlerdi bana açıkçasıMerhaba, acaba hiç hazır kesim üçgen yufka denediniz mi ? Yeni bir paket aldım tamköy diye bir markanın buldum, normal yufkaları keserken çok beceremediğim için deneyim diyorum ama kötüyse eğer önemli misafirlerim gelecek onlara yapmayım ne diyorsunuz :') ?
Aminn güzelciğimm çok teşekkür ederim inşallah yazdım bakalımYeni evinizde huzurla oturun inşallah canım vardır mutlaka ,hemen yaz
Teşekkür ederim kusura bakmayın sizi online görünce direkt yazdımMerhaba bim a101 tarzı yerlerden alıp denemişliğim var markalarını hatırlamıyorum, sizi yanlış yönlendirmek istemem ama normal yufkalara göre bir tık kuru gelmişlerdi bana açıkçası
Rica ederim tatlımAminn güzelciğimm çok teşekkür ederim inşallah yazdım bakalım
Sağol miniğim aminnnOy maşallah Allah hayırlı güzel ömür versin hayırlı evlat olsun inşallah
Amin canım inşallahAllah Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Estağfirullah ne kusuruTeşekkür ederim kusura bakmayın sizi online görünce direkt yazdım
Günaydın nevoşcum güle güle sağılacakla oturun yeni evinizde herşey gönlünüzce olsunHanımlar merhaba nasılsınız Ben iyiyim yeni evime taşındım, yerleştim sayılır
Uzun bir aradan sonra yeniden yarışmalarımıza başlıyoruz.
Kolay bir kategori olacak
1 Eylül Pazar Akşamı saat 20.00-21.00 arasında hepinizi yeni kategorimize bekliyorum. Umarım kimseyi unutmadımSadece yarışmaya katılmak için değil sohbetleriniz konumuza dahil olabilirsiniz
Jenna16
@Kukrim
@yasminsay
@C A N O
@Margaret Hale
@ASSOSyal
@JOYz
Blue_Peri
@Oriana
@pearlshine
@ordinary
@Jou
@sweetgirlcandy
@Eslinna
@Nane Limon Kabugu
@MssPARE
@Hksu
WunderLost
@Bllossom
@sedagaziantep27
@yenGEnC
@tolin
@Minnosprenses
@deynepnaz
@Zekta1
@Begonya2
@Dahliadivin
@Hayalkuran
@Tenceresiz kaldim anne
@FusRam
@RedGirl
@Honkiponkitorino
@Oydar
@Hemsirecik
@AriaBlue
@mybiglove
@alsem
HanimKelesimiGetir
@HAbibte
@Bal0ncuk
@60kiloyum
Sağ ol ablacımGünaydın nevoşcum güle güle sağılacakla oturun yeni evinizde herşey gönlünüzce olsun
Sende sağol canımcımSağ ol ablacım