- 28 Haziran 2011
- 59.412
- 149.889
Allah yardim etsin yasom hepimizeİnşallah Frida’m, geçen sene 1 kere bile balık almadım biliyor musun
Bu sene acısını çıkarırız inşallah, çeşit çok olacak çünkü. Fiyatları düşse keşke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardim etsin yasom hepimizeİnşallah Frida’m, geçen sene 1 kere bile balık almadım biliyor musun
Bu sene acısını çıkarırız inşallah, çeşit çok olacak çünkü. Fiyatları düşse keşke.
Sen iyi bilirsinnnnnnNeyyy?
Canım nevoşumUmarım kimse kaçırmaz
Ateşim yükselmiş, yine ben buradayım
Benimkiler de aynı cancağzım, herifim aramaz benim zorumla yer.Bizimkiler bayılır,ben hariç herkes balık canavarı cancağızım
Kafamda çorba zaten yasomÇorba için karakış lazım canım.
Neyi yav söylesenize?Sen iyi bilirsinnnnnn
Çok yüksek değil aşko bünye alıştı38 e yakın birazBuna şükürDüşse bari hemen ,benim vücut atesi hiç kaldıramıyor, en korktuğum
Ben ömür boyu yemesem aklıma gelmez cancağızım, hamsi tava varsa anca işteBenimkiler de aynı cancağzım, herifim aramaz benim zorumla yer.
Balıkçılık yaparken her akşam kendime balık pişiriyordum.
Yakinda tamamen bitecek o da inşallah aşkomÇok yüksek değil aşko bünye alıştı38 e yakın birazBuna şükür
İlaç saatin belli mi elticim?Çok yüksek değil aşko bünye alıştı38 e yakın birazBuna şükür
Serumu yarım saat geç taksınlarHemşirelere ,doktorlara söyleyeyim beni rahatsız etmesinler
Toplantım var rahatsiz etmeyin yazip kapıya as nevosumHemşirelere ,doktorlara söyleyeyim beni rahatsız etmesinler
Vaktiyle beni harcadığın bi şeyyyNeyi yav söylesenize?
Gece yarısı tam dalmisken karanlık odaya ışığı açıp dalarlardı, tansiyon aletiyle boğasım gelirdiHemşirelere ,doktorlara söyleyeyim beni rahatsız etmesinler
2 tane var valla ama tamamen iç güdüselJOYz cidden bir tahminin var mı
Serumlar bitti saat 10 gibi büyük sırınga ile damar yolundan ilaç verecekler. Şimdi tansiyon, ateş ölçüler. Gelmezler inşallahSerumu yarım saat geç taksınlar
Ben mi harcamışım, püüüüüü bana.Vaktiyle beni harcadığın bi şeyyy
Yine öyle geliyorlarKaç gündür 3-4 saat ancak uyuyorumGece yarısı tam dalmisken karanlık odaya ışığı açıp dalarlardı, tansiyon aletiyle boğasım gelirdi