Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Çok zahmetliymis kendime yazık degilmiymis mantı şu böreği zaten hazıri varmış ben neden yoruluyormusun gibi gibi gibi
,Hiç te kıskanmadım.Hem seni düşündüğünden dememiştir,beceremiyorsun ,yapma diye demiştir,erkeklik kanununa aykırı bir söz,erkek dediğin 10 gün hamur işi yapmayınca hiç yapmıyorsun,kaç ay oldu der

Valla benimkinin modeli farklı galiba ben de severim yiyen insanı ama bildiğin kavga çıkarıyor benimki geçen cumartesi annem yufka yaparken sac böreği gönderdi ilçeden onunlada kavga etti neden afiyet etmişim kadına diye şahane benim annen yaparsa yapar dedim en sonunda

Temizlik yapması da zor,temizlik yapma diyor mu?

Kız senin gönlün ne kadar da büyük, güzel

-VUSLAT- ın gönlü o kadar büyük ki,pro olduğu halde LÖSEVe bağış diye yeniden pro ücreti ödüyor,o kadar gönlü büyük ki hediye etmek istediğiniz biri var mı deyince,arkadaş ayırımı yapmıyor,yemek yarışmasına katılan biri olsun diyor,Kazen de adil bir seçim olsun diye ilk üçün proluğu var diye @melike06 'yı seçiyor,yine de uygun mudur diye soruyor,demek ki melike nin gönlü de güzel ki 4.olsa da proluk nasip oluyor.Hadi şimdi bana senin de gönlün güzelmiş 6.olsan da proluk nasip oldu yazsana

Kuzum senin gönlünün güzelliğini ilk yazdığında gormustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…