- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Kristal çiçek yapacağımO kadar Hintli bacıların tarifi dedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kristal çiçek yapacağımO kadar Hintli bacıların tarifi dedik
Hani bir dünya tarif vardı hee demek ki neymiş yok-muş neyse sayılı gün çabuk geçiyor. Dünya mutfağını da yapmadık demeyizCidden tarifim bile yok
Sen hiç söz dinleme zaten nevosAslında iyiydim ama 2-3 gündür böbreklerim ağrıyor, yine idrar yolu enfeksiyonu oldu galiba Bağışıklık düşük olunca hemen hasta oluyorum galiba
Var ama bana uygun değil Ben evde olan malzemelerle bir şeyler yapmak istiyorum, çok gösterişli olmasın istiyorum Tatlı olmasın istiyorum. Yoksa bir sürü tarif var.Hani bir dünya tarif vardı hee demek ki neymiş yok-muş neyse sayılı gün çabuk geçiyor. Dünya mutfağını da yapmadık demeyiz
Dikişlilerin sanki soğuk yediğinde idrar yollarında sıkıntı oluyordu ya da kafadan salladım.Aslında iyiydim ama 2-3 gündür böbreklerim ağrıyor, yine idrar yolu enfeksiyonu oldu galiba Bağışıklık düşük olunca hemen hasta oluyorum galiba
Evet kaşınmış olabilirimSen hiç söz dinleme zaten nevos
Ne kadar da benim tarife benziyor tarif ettiğin şeyVar ama bana uygun değil Ben evde olan malzemelerle bir şeyler yapmak istiyorum, çok gösterişli olmasın istiyorum Tatlı olmasın istiyorum. Yoksa bir sürü tarif var.
Ah nevoş ahEvet kaşınmış olabilirim
Ben dedim amaEvet kaşınmış olabilirim
Bu sıra misafirim vardı ve ben kendimi biraz yordum galiba birde cuma günü arkadaşlarla dışarıda buluştuk. Hava güzeldi ama beni çarptı galiba Neden oldu bilmiyorum. Çok neden varDikişlilerin sanki soğuk yediğinde idrar yollarında sıkıntı oluyordu ya da kafadan salladım.
D ve C vitamini ile bağışıklığını kuvvetlendirsen? Bu aralar salgınlar da fink atıyor. Toplu taşımada bugün sırayla öksürüyorduk
Şimdi uslu uslu oturuyorumBen dedim ama
Çİwçek miğKristal çiçek yapacağım
Galibalar çarpmışBu sıra misafirim vardı ve ben kendimi biraz yordum galiba birde cuma günü arkadaşlarla dışarıda buluştuk. Hava güzeldi ama beni çarptı galiba Neden oldu bilmiyorum. Çok neden var
Vitamin kullanıyorum canım
Oturma nevos, geliyoŞimdi uslu uslu oturuyorum
Aynen ya senin tarif çok kolay.Ne kadar da benim tarife benziyor tarif ettiğin şey
HakettimGalibalar çarpmış
Geçmiş olsun, tez zaman toparlarsın inşallah.
3 gündür kıpırdamadan oturuyorumOturma nevos, geliyo
Kurbağa bacağını unutma. Ana malzemesi oAynen ya senin tarif çok kolay.
Deniz yosunu, soya sosu, pirinç sirkesi evde yok olsa
Çok güzel bir şey yaÇİwçek miğ