Popüler Konu Dünya Mutfağı Tarifleri

Hani bir dünya tarif vardı hee 🤪😒 demek ki neymiş yok-muş 🤪 neyse sayılı gün çabuk geçiyor. Dünya mutfağını da yapmadık demeyiz 🤣
Var ama bana uygun değil 😁Ben evde olan malzemelerle bir şeyler yapmak istiyorum, çok gösterişli olmasın istiyorum 🤪Tatlı olmasın istiyorum. Yoksa bir sürü tarif var.

Aslında iyiydim ama 2-3 gündür böbreklerim ağrıyor, yine idrar yolu enfeksiyonu oldu galiba 😒Bağışıklık düşük olunca hemen hasta oluyorum galiba 🤷
Dikişlilerin sanki soğuk yediğinde idrar yollarında sıkıntı oluyordu ya da kafadan salladım.

D ve C vitamini ile bağışıklığını kuvvetlendirsen? Bu aralar salgınlar da fink atıyor. Toplu taşımada bugün sırayla öksürüyorduk 😆

Dikişlilerin sanki soğuk yediğinde idrar yollarında sıkıntı oluyordu ya da kafadan salladım.

D ve C vitamini ile bağışıklığını kuvvetlendirsen? Bu aralar salgınlar da fink atıyor. Toplu taşımada bugün sırayla öksürüyorduk 😆
Bu sıra misafirim vardı ve ben kendimi biraz yordum galiba birde cuma günü arkadaşlarla dışarıda buluştuk. Hava güzeldi ama beni çarptı galiba 😒Neden oldu bilmiyorum. Çok neden var🤣
Vitamin kullanıyorum canım 🥰

Bu sıra misafirim vardı ve ben kendimi biraz yordum galiba birde cuma günü arkadaşlarla dışarıda buluştuk. Hava güzeldi ama beni çarptı galiba 😒Neden oldu bilmiyorum. Çok neden var🤣
Vitamin kullanıyorum canım 🥰
Galibalar çarpmış 🤣
Geçmiş olsun, tez zaman toparlarsın inşallah.

X