Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Çok zahmetliymis kendime yazık degilmiymis mantı şu böreği zaten hazıri varmış ben neden yoruluyormusun gibi gibi gibi :işsiz::işsiz:
:63: :63:,Hiç te kıskanmadım.Hem seni düşündüğünden dememiştir,beceremiyorsun ,yapma diye demiştir,erkeklik kanununa aykırı bir söz,erkek dediğin 10 gün hamur işi yapmayınca hiç yapmıyorsun,kaç ay oldu der:KK53:

:63: :63:,Hiç te kıskanmadım.Hem seni düşündüğünden dememiştir,beceremiyorsun ,yapma diye demiştir,erkeklik kanununa aykırı bir söz,erkek dediğin 10 gün hamur işi yapmayınca hiç yapmıyorsun,kaç ay oldu der:KK53:
Valla benimkinin modeli farklı galiba ben de severim yiyen insanı ama bildiğin kavga çıkarıyor benimki :KK70: geçen cumartesi annem yufka yaparken sac böreği gönderdi ilçeden onunlada kavga etti neden afiyet etmişim kadına diye :işsiz: şahane benim annen yaparsa yapar dedim en sonunda

Valla benimkinin modeli farklı galiba ben de severim yiyen insanı ama bildiğin kavga çıkarıyor benimki :KK70: geçen cumartesi annem yufka yaparken sac böreği gönderdi ilçeden onunlada kavga etti neden afiyet etmişim kadına diye :işsiz: şahane benim annen yaparsa yapar dedim en sonunda
Temizlik yapması da zor,temizlik yapma diyor mu?:KK45:

Kız senin gönlün ne kadar da büyük, güzel :KK36::KK74::KK74:

-VUSLAT- -VUSLAT- ın gönlü o kadar büyük ki,pro olduğu halde LÖSEVe bağış diye yeniden pro ücreti ödüyor,:KK68:o kadar gönlü büyük ki hediye etmek istediğiniz biri var mı deyince,arkadaş ayırımı yapmıyor,yemek yarışmasına katılan biri olsun diyor:KK68:,Kazen de adil bir seçim olsun diye ilk üçün proluğu var diye @melike06 'yı seçiyor,En Büyük KKyine de uygun mudur diye soruyor,demek ki melike nin gönlü de güzel ki 4.olsa da proluk nasip oluyor.:KK68:Hadi şimdi bana senin de gönlün güzelmiş 6.olsan da proluk nasip oldu yazsana:KK45:

-VUSLAT- -VUSLAT- ın gönlü o kadar büyük ki,pro olduğu halde LÖSEVe bağış diye yeniden pro ücreti ödüyor,:KK68:o kadar gönlü büyük ki hediye etmek istediğiniz biri var mı deyince,arkadaş ayırımı yapmıyor,yemek yarışmasına katılan biri olsun diyor:KK68:,Kazen de adil bir seçim olsun diye ilk üçün proluğu var diye @melike06 'yı seçiyor,En Büyük KKyine de uygun mudur diye soruyor,demek ki melike nin gönlü de güzel ki 4.olsa da proluk nasip oluyor.:KK68:Hadi şimdi bana senin de gönlün güzelmiş 7.olsan da proluk nasip oldu yazsana:KK45:
Kuzum senin gönlünün güzelliğini ilk yazdığında gormustuk :KK37:

X