- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Allah rahatlık versinGideceğim,iyi geceler demeni bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rahatlık versinGideceğim,iyi geceler demeni bekliyorum
Çok zahmetliymis kendime yazık degilmiymis mantı şu böreği zaten hazıri varmış ben neden yoruluyormusun gibi gibi gibiSana küsmeye karar verdim
Ellerine sağlık canımNeden izin vermiyor
Günaydın,sana da günaydın cimcimegfbGünaydın arkadaşlar ben dün gece sızmış kalmışım okurken kusura bakmayın
,Hiç te kıskanmadım.Hem seni düşündüğünden dememiştir,beceremiyorsun ,yapma diye demiştir,erkeklik kanununa aykırı bir söz,erkek dediğin 10 gün hamur işi yapmayınca hiç yapmıyorsun,kaç ay oldu derÇok zahmetliymis kendime yazık degilmiymis mantı şu böreği zaten hazıri varmış ben neden yoruluyormusun gibi gibi gibi
Valla benimkinin modeli farklı galiba ben de severim yiyen insanı ama bildiğin kavga çıkarıyor benimki geçen cumartesi annem yufka yaparken sac böreği gönderdi ilçeden onunlada kavga etti neden afiyet etmişim kadına diye şahane benim annen yaparsa yapar dedim en sonunda,Hiç te kıskanmadım.Hem seni düşündüğünden dememiştir,beceremiyorsun ,yapma diye demiştir,erkeklik kanununa aykırı bir söz,erkek dediğin 10 gün hamur işi yapmayınca hiç yapmıyorsun,kaç ay oldu der
Temizlik yapması da zor,temizlik yapma diyor mu?Valla benimkinin modeli farklı galiba ben de severim yiyen insanı ama bildiğin kavga çıkarıyor benimki geçen cumartesi annem yufka yaparken sac böreği gönderdi ilçeden onunlada kavga etti neden afiyet etmişim kadına diye şahane benim annen yaparsa yapar dedim en sonunda
Kız senin gönlün ne kadar da büyük, güzelÖzeli niye taşıdın kız buraya
Günaydın canım.
Ona yardım ediyor bazenTemizlik yapması da zor,temizlik yapma diyor mu?
Güzel bakan güzel görürmüş canım benimKız senin gönlün ne kadar da büyük, güzel
Rica ederim canım, hayırlı olsun-VUSLAT- çok teşekkür ederim canım.cok tatlısın
Ben bugün onu pro gördüm acaba Kazen mi hediye etti dedim.Acaba kendimi bu projeye katıldı falanVuslat söyleyince ilk aklıma o geldi
Benim aklıma gelen başkaydı,o yüzden özelde sordum
İlk aklımıza gelen oymuş, kısmet onaymış Bu bayrak ne alaka anlamasamda ekledim
Kız senin gönlün ne kadar da büyük, güzel
O zaman hep beraber "Yasasin 23 Nisan diyoruz". vuslatcim
Kuzum senin gönlünün güzelliğini ilk yazdığında gormustuk-VUSLAT- ın gönlü o kadar büyük ki,pro olduğu halde LÖSEVe bağış diye yeniden pro ücreti ödüyor,o kadar gönlü büyük ki hediye etmek istediğiniz biri var mı deyince,arkadaş ayırımı yapmıyor,yemek yarışmasına katılan biri olsun diyor,Kazen de adil bir seçim olsun diye ilk üçün proluğu var diye @melike06 'yı seçiyor,yine de uygun mudur diye soruyor,demek ki melike nin gönlü de güzel ki 4.olsa da proluk nasip oluyor.Hadi şimdi bana senin de gönlün güzelmiş 7.olsan da proluk nasip oldu yazsana