- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.522
Tamda sütlaç geçti aklımdanSütlaç,magnolia ve baklavalar yasak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamda sütlaç geçti aklımdanSütlaç,magnolia ve baklavalar yasak :)
O yasak işteTamda sütlaç geçti aklımdan
Senin aklında domates çorbası, et güveç, şekerpare değil miValla aklımdakini alanı döverim Bitecik şey onuda bana bırakın
Ben de öyleyim bakma ,bir sürü sağlık sorunu var ama içim rahat etmiyor. Ama bebek olsa denemezdim sanki ,niyetlenmeden dene bakalım bi ,Allah kolaylık versin kuzuEsimde öyle diyorda denicem kötü olursam tutmam kuzu ,yoksa içimde kalcak .
Onlar bari hazır olsun. Yemek çıkmazsa zeytin peynir börek sarma falan koyarımGece kaybolunca anladım
Tamam hocamO yasak işte
Kolay gelsinBayağıdır pc deyim
Ellerine sağlık canım. Ben onları hallettimBen pode yapacaktım fırsat olmadı bugün bol bol bazlama var
Yok yok bırak şimdi çorbayı hepsi birbirine benziyor zaten dkdkdllfÇorbada yapsak iyi olurdu aslında
Ana yemek ,tatlı olmadan nasıl katılacaksınOnlar bari hazır olsun. Yemek çıkmazsa zeytin peynir börek sarma falan koyarım
Yok ya daha 36 dk varAy alındı mı yoksaaa
valla süt alıp sütlaç yapıcam aklımda kaç gündürTamda sütlaç geçti aklımdan
Niye yokÇorbada yapsak iyi olurdu aslında
Öyle yapayım kuzum,baktım kötü olcam tutmam sonrakine. Denemeden de direk tutmayayim diyemiyorum işte. Amin kuzum benim sende dikkat et sağlık daha önemli zorlanirsan tutmaBen de öyleyim bakma ,bir sürü sağlık sorunu var ama içim rahat etmiyor. Ama bebek olsa denemezdim sanki ,niyetlenmeden dene bakalım bi ,Allah kolaylık versin kuzu
Aşko buna zor ikna ettimNiye yok
Tamam canım benimÖyle yapayım kuzum,baktım kötü olcam tutmam sonrakine. Denemeden de direk tutmayayim diyemiyorum işte. Amin kuzum benim sende dikkat et sağlık daha önemli zorlanirsan tutma
Ohhh afiyet olsun simdidenvalla canım çekti heralde benimde aklıma sutlactan başka biaey gelmedi .yakın zamanda bende yaparımvalla süt alıp sütlaç yapıcam aklımda kaç gündür
Anladım aşkom ,benim en sevdiğim yarışma sofralar vaktim olsa yapardım ben deAşko buna zor ikna ettim