Aaaaahhhhhh ahhh,sorma ,çok kötü bağımlılk yaptı banaAllah guzellikler versin canimKk bagimlilik yapiyor degil mi
Ehh bir dua edersiniz artıkEv ahalisi sayende bayram edecek
Ancak pazar yapabilirim
Özeli niye taşıdın kız burayaNe
Ne dedin duyamadım, @melike06 ya proluk mu hediye ettin,Allahtan özelde sordum,kimse duymadı.
Nihayet sıra bana geldiNe yapayım işte,ev işi,çocuk,KK ,yuvarlanıp gidiyorum.
Benim aklıma gelen başkaydı,o yüzden özelde sordumBenim aklımada o gelmişti
Her zaman dualarımdasınEhh bir dua edersiniz artık
Özeli niye taşıdın kız buraya
Yoksa şikayet mi edeceksin,mapısa mı tıktıracaksın beniEhh bir dua edersiniz artık
Özeli niye taşıdın kız buraya
Ben bugün onu pro gördüm acaba Kazen mi hediye etti dedim.Acaba kendimi bu projeye katıldı falanBenim aklıma gelen başkaydı,o yüzden özelde sordum
İyi geceler canımGozlerimi kurdan ile acik tutmaktayimNur ruya alemine gecis yapar ,Hayirli heceler olsun canlar
Hayırlı geceler canımGozlerimi kurdan ile acik tutmaktayimNur ruya alemine gecis yapar ,Hayirli heceler olsun canlar
Hayırlı geceler canımGozlerimi kurdan ile acik tutmaktayimNur ruya alemine gecis yapar ,Hayirli heceler olsun canlar
Hadi yine iyisiniz, aklınıza düşürdümSayemde su böreği yapıp yiyeceksiniz
İlk aklımıza gelen oymuş, kısmet onaymışBen bugün onu pro gördüm acaba Kazen mi hediye etti dedim.Acaba kendimi bu projeye katıldı falanVuslat söyleyince ilk aklıma o geldi
Yaparsın senBakalım,yaptığım şey su böreğine benzeyecek mi,o da var,ilk deneyimim olacak
İyi geceler canımBen de ağırdan ağırdan kaçayımİyi geceler size
Tadı güzel olsun gerisi önemli değilBakalım,yaptığım şey su böreğine benzeyecek mi,o da var,ilk deneyimim olacak
Hayırlı olsunİlk aklımıza gelen oymuş, kısmet onaymışBu bayrak ne alaka anlamasamda ekledim
Gideceğim,iyi geceler demeni bekliyorumTadı güzel olsun gerisi önemli değil
İyi geceler canımBen de ağırdan ağırdan kaçayımİyi geceler size