Ellerine sağlık canım mutlaka deneyeceğimZaten bu son yaptığım 3 kg için tekrar 2 kg daha alayım diyorum, onuda kv ye getiririm.. Fotoğraflarım inşallah,
Ayrıca taşınırkende rahat oluyor
Mutlaka 1-2 kg den denemeni öneririm, içinde sıcak su bırakma sakın, çünkü yapraklar yarım pişiyor, içinde pişmeye devam ediyor. Sıcak su olursa yaprak eriyor, birde çok tuz da yaprağı eritiyor. Bu yöntemde ilk sanki yaprak dalından kopmuş tazeliğini koruyor, yaprağın cinsine göre ekşiliği muhafaza oluyor, benimki İzmir yaprağı, ince damarlı, hemen oldu.. Gerçi yaprak kart olsada oluyor :)
Teşekkür ederim Nevresteciğim,Ellerine sağlık canım mutlaka deneyeceğim
İzmir yaprağıçok güzel oluyor
Detaya gerek yok bu resimle bile olurTeşekkür ederim Nevresteciğim,fırsatım olursa konu açarım, yani konu açmak mesele değil, fotoğraflamak mesele
Peki komtanımDetaya gerek yok bu resimle bile olurArayınca kolayca tarifi bulalım
Hmm öyle mi yapacakmisimTaşınırsak seni unutur muyuzDaha bize Ramazan sofrası kuracaksın
Yoksa yapmayacak mısınHmm öyle mi yapacakmisim
Valla sofra kurarsam katılabilirim canım emin değilim sadece çorba salata olacak galiba bu seneYoksa yapmayacak mısın
Hayırlısı olsun canımValla sofra kurarsam katılabilirim canım emin değilim sadece çorba salata olacak galiba bu senebi de camide iftar düşünüyoruz eşinle galiba
Afiyet olsunNevosum beğendi esimde. Begenmese biter miydi
Nevroş, salata - çorba ikilisi ramazan sofraları için yeterli değil miHayırlısı olsun canımGelirsin sohbet ederiz Sofra kurmuş kadar olursun
Yeterli canım neden olmasınNevroş, salata - çorba ikilisi ramazan sofraları için yeterli değil mi
Hayır tabi kiYeterli canım neden olmasınSen Ramazanı öyle mi geçireceksin
Katılabilirler fakat şansları olur mu bilmiyorumHayır tabi kiböyle katılmak isteyenler olur diye yazayım dedimdi, ben çorba ve salatayla doymam yemek lazım bana
Sahurda bol bol çay iç hasretini alır, yoksa bende oluyorum susuzluktan ki o zamanlar su içmeyi sevmezdimKatılabilirler fakat şansları olur mu bilmiyorum
Aynen canım sonra hasta oluruzBen açlık değilde su içmeden nasıl duracağım bilmiyorum
Burası KK kadınlara güven olmaz, iftardan sonra yaticaz hafif yemek dogru olur der ona oy verir. Bu yarışma hamsi tavayi 400 kusur oyla birinci yaptı. Hafife almaKatılabilirler fakat şansları olur mu bilmiyorum
Aynen canım sonra hasta oluruzBen açlık değilde su içmeden nasıl duracağım bilmiyorum
Aynen canım bende öyle yapıyorum.Sahurda bol bol çay iç hasretini alır, yoksa bende oluyorum susuzluktan ki o zamanlar su içmeyi sevmezdim
Sende haklısınBurası KK kadınlara güven olmaz, iftardan sonra yaticaz hafif yemek dogru olur der ona oy verir. Bu yarışma hamsi tavayi 400 kusur oyla birinci yaptı. Hafife alma
Ben hafif birşeyler yapacağım. Tipik ramazan yemeklerimSende haklısınBen 1. olacak tarifleri vereyim onları yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?