Desteğe ve objektif bakışa açısına çok ihtiyacım var:(

Eşiniz bencil ve kaba bir adam. Kadın olarak değil insan olarak sevilmek, merak edilmek, özlenmek, ilgi beklemek en büyük hakkınız. Bunun için kadın ya da erkek olmanız gerekmez. Benim eşim için de arkadaşlarına karşı zaafı vardır. Yani zaaf değil aslında aman ayıp olmasın aman şu olmasın bu olmasın. Sabahtan akşama gruplarda boş boş konuşurlar rahatsız olurum. Bazen şikayet ederim, bazen üzülürüm, bazen kavga ederim.ama bu lafları etse burnundan getiririm. Tek taraflı toparlayamazsınız bu durumu nasıl ki sizin şikayet ettiğiniz yanlarınızı o istemiyorsa sizin de istemediğiniz şeyler var ve bu dengeyi kurabilmelisiniz.Yerinizde olsam önce sonucun ne olması gerektiğine karar verirdim yaktım gemileri derseniz ne olacaksa olsun derseniz perşembe dönmeyin keyfinize bakın ne zaman döneceğinizi de söylemeyin. Döndüğünüz zaman da kavga etmeyin bırakın biraz ne yapmak istiyorsa yapsın tabii siz de öyle. Ama yok bunları yaparsam çıkmaza gireriz ben yapamam deyip verici olacaksanız o zaman biraz sakince bekleyin evinize gidin. Hiçbişey yokmuş gibi ama ona da muhtaç değilmişsiniz gibi devam edip duruma göre yön verin

sehir disina niye gidiyor anlamadim ben.
sizi bilerek mi annenize birakmis oluyor bu durumda?
Şehir dışına üniversitesinden 13yıllık diplomasını almak amacıyla gidiyorlar ama evet ne kadar kalacaksın bile demedi

Şehir dışına üniversitesinden 13yıllık diplomasını almak amacıyla gidiyorlar ama evet ne kadar kalacaksın bile demedi
Eşiniz evli kalıp bekar gibi yaşamak isteyen biri sanırım.
Andropoza girmiş gibi davranıyor.
Ya eşinizi özgür bırakıp kendi kendinize bu evliliği yaşayacaksınız ya da yolları ayıracaksınız.

Açıkçası eşim beni her konuda suçluyor bütün bunların bile suçlusu benim onun gözünde narsitmiş diye bir başlık var ya neredeyse onun gibi.. Açıkçası çok yoruldum sıkıldım ben sürekli evliliğim için ödün verdim attık bunu yapmak istemiyorum

Yani şehir dışına da çıksak bişey demez sanmıyorum özgür ilişki buysa

Annende neden kaldın? Ben evlendiğim günden beridir anneme zor gidiyorum. Sen nasıl onca vakit annende kalabiliyosun? Eşinle neden aynı ortamda bulunamıyorsun? Neden o bir yere gideceğini öğrenince tamam bitanem bende geleyim beraber geri döneriz arkadaşlarına selamlar diyemiyorsun? Bak ben böyle bir tartışmayı evlenmeden önce yaşamıştım. Kayınbabama söylemiştim. Hatta söylemek zorunda kalmıştım yakmıştım gemileri yüzüğü atacak dereceye gelmiştim. Kayınbabam bana eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma dedi. Kızım idare et ki değerin bilinsin dedi. Haklıydı da. Eşim bana deli oluyordu. Kıskançlıklarım yüzünden aramız limonileşip duruyor hiç yapmadığı hareketleri yapıveriyordu. Sen kendini eşinin yanına eklemeyi uslubunla onu etkilemeyi öğrenmelisin. Bi an evvel de eşinin yanına git. Erkek o kadar boş bırakılmaz! Annen nası seni göndermiyor anlayamadım. Ben 1 saat fazla kalsam kızım noldu bişi mi var der annem. Ben genelde anneme eşim boksa gittiğinde giderim ki farklı boş zamanında bende boş kalayım. Bilmem anlatabildim mi

Eşiniz evli kalıp bekar gibi yaşamak isteyen biri sanırım.
Andropoza girmiş gibi davranıyor.
Ya eşinizi özgür bırakıp kendi kendinize bu evliliği yaşayacaksınız ya da yolları ayıracaksınız.
Bir de benim isteklerim beklentilerim anormal geliyor kendisine

Ailemle bizim eşimle yaşadığımız yer arası 4saat mesafe tatillerde doğal olarak geliyorum bir haftalığına geldim kıskançlık krizi yapmıyorum ki gerçekten üzüldüğüm bişey bu evliliğe değer vermemesi bana ilgi göstermesi

siz ailenize yakın yaşça büyük birinden destek isteyin abiniz babanız amcaız gibi bir da sizi bu sekilde 2.plana atarak kendi hayatına bekarmış gbi devam etmemesi bunun evlilik adına asla kabul edilir olmayacagı konusunda uyarsın..adamsa anca adam lafını dinler eşin.dinlemşyorsa ya bu sekılde çekeceksiniz yada ondan gercekten uzaklasarak ekndi basınıza bır hayat kurmanın planlarını yapın bence..kabul edilir bırsey değil bunlar

Yani şehir dışına da çıksak bişey demez sanmıyorum özgür ilişki buysa

O zaman ciddiyim sizde aynısını yapın.
Bazı insanlar böyledir.
Arkadaşları ile bol bol vakit geçirmek, doyasıya nefes almak aşkının kollarında da huzur bulmak ister.
Bana çok tuhaf gelmedi eşinizin duygu hali ben de öyleydim çünkü. Ama benim eşim kendi de özgür taKılmaz bana da izin vermez.
Bu sebepten ben ona uymak zorunda kaldım.
Çünkü evlilik ruhuna benim isteğim aykırı bunu biliyorum:)

Eğer gerçekten seviyorsanız eşinizi bir de öyle deneyin belki sizin de hosunuza gidecek.

Ben de sizin eşiniz gibiyim o zaman neden evlendim ki sevgili olarak da aynı şekilde olabiliyoruz

Bayağıdır gidecekti şimdi gitti
Demeye çalıştığım şey yokluğunuzu fırsat bileceğini bile bile sizin onu yalnız bırakmanız. Diyeceğiniz şey tatil sonrası şuydu yaa bak ne dicem diplomanın alman bahanesiyle falanca şehre gidip birde orda kahve içsek mi ne güzel olur demi? Azıcık kur kur kur kurrrrr.. Dışarıdaki aç midesiz kadınlar beklerler sizde sunmayın lütfen

Bu kalman için bahane değil. Eşinle gider görürsün haftasonu. Sen eşini dahil etmezsen kusura bakma oda seni dahil etmez.
Canım inan ben eşimi çok dahil etmek istiyorum kalmasını da istedim hatta Ama eşimde normal kadınlar gibi git ailenin yanına tek kal mantığı var ya açıkçası kafasına göre takılabilmek için benim ne zaman döneceğimi bile sormadı

Aynısını söyledim gerçekten yaza doğru gideriz dedim ama adam birden ben gidiyorum dedi ben yalnız bırakmadığımda bunalıyor normal kadınlar gibi ailenin yanına git demeseydi bu tatilde gitmeyecektim ama kırıldım bir de bensiz zamanını nasıl geçiriyor bakayım istedim ve gösterdi sağolsun

Ben de sizin eşiniz gibiyim o zaman neden evlendim ki sevgili olarak da aynı şekilde olabiliyoruz

Böyle düsünmeyin. Sizinle tatile gitmeyip onlarla gitse haklısınız.
Ama size de arkadaşlarına da yetiyorsa bunun nesi kötü?
Bu zamanları siz de ailenize arkadaşlarına ayırarak ruhunuzu yenileyin.
Bakin ben boğucu karı koca ilişkilerine karşıyım. Evlilik hep dip dibe olmak değil benim için. Ben de öğretmenim. 15 günlüğüne eşimi bırakıp ailemin yanına geldim son güne kadar da dönmeyeceğim. O çalışıyor. Yazları da onunla 1 hafta tatil yapıp kalanını ailemle arkadaslarimla geçiriyorum. Izni olsa gelsin yanıma. Ama o da ailesi ile geçirsin diyorum ben birbirimizi özgür bırakmak da iyi geliyor çünkü. Herkesin ihtiyacı var bence buna.
Gerçi benim bakış açım çoğu kişiye uymuyor :)

benim eşim çok aşırı istekli olmasa da ,yazları bizim yazlgımıza gelir annem ben babam eşim kalırız..o ayrı ben ayrı kalmadım hiç ya..mantıklı değil söylediğiniz git annende kal ben 1 hafta takılayım..ayrı takılmak ıstıyor eşiniz besbelli
bende buna uyarım ya annemlerle olurum nolcak banada iyi geliyor derseniz sorun yok ama içten içe demez iseniz..fikir çatışması yasıyorsunuz demektır

Sizi üzmek istemem ama bu ilişki düzelmez. Eşinizle çok farklı karakterdesiniz burdan bile belli oluyor. Eşiniz dışa dönük, aşırı sosyal birisi. Üstelik tekin bir tip de değil belli ki. Eşiniz gibi birisiyle asla evli kalamazdım.
Sizin hassaslığınız burda kurduğunuz cümlelerden bile anlaşılıyor, duygusal birisiniz. Ön planda olmak istiyorsunuz, iki yılı geçen evlilikte eşinize karşı kurduğunuz ‘ seninle flört etmeye çalışıyorum ‘ cümlesi özür dileyerek söylüyorum ama eşiniz gibi hanzo biri tarafından sadece sıkıcı ve basit hatta çocukça algılanır. Siz böyle söyledikçe kendinizi daha iyi ifade ettiğinizi düşünüyorsunuz ama ona göre insanı sürekli boğan, ben ben ben diyen birine dönüşüyorsunuz, sizi büyük ihtimalle itici buluyor.
Onun bu tavırları, kırıcı üslubu sizin gibi hassas birini asla mutlu edemez. İki gün rol yapar ama üçüncü gün özüne döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…