- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
Bana hak veren ve benim gibi düşünen biri olduğunu bilmek rahatlattı.. eşim öğretmen ama borsa işiyle ilgili oluyor bu konuşmalar.. gerçekten ben çok sabırlı yapıcı davrandım gerçekten sevdiğim için evlendim ve evet başlarda ben bunalttım benden kaynaklandı kavgalar ama sonrasında eşim bekar gibi oraya buraya sürekli böyle bir de arkadaşları var hep onları örnek gösteriyor
Açıkcası eşlerin ayrı vakit geçirmesi taraftarıyım her zaman dip dibe olmak paylaşacağımız şeyleri de azaltıyor. Eşimle 12 yıldır evliyiz 13 yıldır beraber çalışıyoruz . İkimiz de işkoliğiz çocuklar da 3 tane olunca sosyal yaşamımız da kısıtlı oluyor haliyle. Eşimin arkadaş çevresi hep iş dolayısıyladır ama pek görüşmez kimseyle . Görüşmesini isterdim lakin şu an kendimi sizin yerinize koyuyorum böyle unutulmayı da istemezdim. Üstelik bu kadar hassas kibar davranıyorsunuz o üstüne fevrilik yapıyor bir de kendini hediye sayıyor. Arkadaşımın yaşadıkları aklıma geldi belki ondan bu kadar sinirlendim. Asıl bir hediye varsa o da sizsiniz bence . Ama belli ki şu an eşiniz bunu anlayabilecek kapasitede değil. Bence ondan ayrı bir hayat kurun kendinize . Ayrı derken düşüncelerinize onu dahil etmeyin bakalım o dışlanınca nasıl davranıyor . Gittiğine geldiğine de birşey demeyin siz de onun gibi onu içermeyen planlar yapın sevdiğiniz şeyler varsa ne zamandır belki de merak ettiğiniz bir kurs vardır vs ona yazılın . Kafanızı meşgul edin yani. Bakalım o zaman ne yapacak. Cevabını bulasıya da çocuk konusunu rafa kaldırın. Bakalım düzelme olacak mı?