Desteğe ve objektif bakışa açısına çok ihtiyacım var:(

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz evli misiniz? Ben çok duygusal biriyim eşim beni iyi tanıyor kimle takılacağı nereye gittiği değil problem sanki ben değil o arkadaşı karısı bi gün görüşmese merak eder arar daha iki hafta önce birliktelerdi yine onunla bir yere gidiyor benimle gittiği tatile de atıfta bulundu dün mesajla gezdik tozduk beraber yeter gibisinden benim dediğim o değil ki arkadaşıyla benden daha fazla görüşmek istemesi ona olan ilgisi sevgisi
Evet evliyim 13 yillik. Ben rahatim bu konularda. 37 yasindayim kocasini cok kiskanip, elinde tutmaya calisan, dırdır yapan kadinlarin kocalarini kendilerine bagladiklarini gormedim hic. Siz ne kadar cool ve rahat olursaniz o size o kadar ilgili olur. Esime karismam benden iyisini bulursa gitsin kafasindayim.

Sen adamı neden sevmiyorsun. Eşin onunla fazla vakit gecirddigi için gıcık mi oldun
Hem ondan hem de adam kendini çok safım ben eşimle o yüzden ayrıldık eşimin ailesi beni adam yerine koymadı vs diye anlatıyor eşim de gerçekten onun çok saf biri olduğunu düşünüyor ben de onun saf biri olmadığını düşünüyorum

Siz ailenizin yanındayken arkadaşlarıyla şehir dişine çıkmasında bir problem göremedim ben ama sürekli olduğu için mi bu kadar tepki verdiniz? O arkadaşının da sırf bu lafları duymamak için arabada olduğunu söylememiştir. Siz sevmiyor olabilirsiniz ama ciddi bir problemi yoksa görüşmelerini engellemeniz doğru değil bana göre.

Öncek ki konunuzda eşinizin arkadaşlarıyla çok vakit geçirmeyi sevdiğini yazmıştınız. Sizde beklediğiniz ilgiyi alakayı göremiyorsunuz. Bunu tartışarak sağlayamazsınız. Ne eşiniz sizin düşündüğünüz gibi ev ve aile odaklı bir adam olur nede size beklediğinizi ilgiyi verir. Bu tamamen içten gelen bir durum. Ya olduğu gibi bazı şeyleri kabuk edeceksiniz yada daha fazla yıpranmamak için kendi yolunuza bakacaksınız. Yoksa bu tartışmaların sonu gelmez ki.
Kesinlikle benim beklentim böyle bir evlilik değil Bunun dışındaki gerçekten sevdiği arkadaşları bile eşime nasihatta bulunuyor eminim ama olmuyor düzelmiyor sürekli bir arkadaş peşinde

Evet evliyim 13 yillik. Ben rahatim bu konularda. 37 yasindayim kocasini cok kiskanip, elinde tutmaya calisan, dırdır yapan kadinlarin kocalarini kendilerine bagladiklarini gormedim hic. Siz ne kadar cool ve rahat olursaniz o size o kadar ilgili olur. Esime karismam benden iyisini bulursa gitsin kafasindayim.
Karışmak değil bu belki siz hiç neden benimle daha az ilgileniyor diye düşünmemişsinizdir yine bu eşinizin dengeyi kurmasından kaynaklıdır.. Benim eşimde böyle bir denge yok

Ayrica bu kadar cok arkadas düşkunu olmasi aklima baska tercihler getirdi. Esinizden emin misiniz, yoksa akliniza boyle seylerde geliyor mu?

Karışmak değil bu belki siz hiç neden benimle daha az ilgileniyor diye düşünmemişsinizdir yine bu eşinizin dengeyi kurmasından kaynaklıdır.. Benim eşimde böyle bir denge yok
Olabilir. Insanlar disardannkonusmak her zaman daha kolay gelir. Peki esinizin tercihlerinden emin misiniz? Bu arkadasina dediginiz kadar duskunse baska birseyler olabilir mi aralarinda?

Olabilir. Insanlar disardannkonusmak her zaman daha kolay gelir. Peki esinizin tercihlerinden emin misiniz? Bu arkadasina dediginiz kadar duskunse baska birseyler olabilir mi aralarinda?
🤦🏻‍♀️ olamaz
İşte eşimin arkadaş sevgisi o kadar anormal ki beni sevmediğini düşünmekte haksız mıyım

Evlilik sorumluluğunu kaldırabilecek olgunlukta değil gibi görünüyor o zaman, anlattığınız kadarıyla.

eşiniz yaşıda var aslında ama siz biraz küçüksünüz gibi hisettim ondan..evlilik sorumluluğunu tam almamış eşiniz gibi geldi bu kdr rahat olunmaz benım eşim evlılıkten once boylwydı her arkadasına zaman para harcaması sınırsız cebındeki neyse sonuna kdr biz evlendik,evlendikten sonra merkezi ben oldum benımde merkezim o oldu..evet arkdslarına tabıkı zaman ayırıyor ama eskisi kdr değil, etrafındaki herkes evlendi bununda etkisi büyük artık eeşli bulusuluyor bekar bı tne abimiz var onuda cok severız onlada mesela benleyken bulusuyoruz yda o kız kardesını alıyor oyle buulusuyruz dörtlü..yanı evlılıkte bunu bu çizgiyi önemseyin bekar bı yaptıgı aktıvıte iş gereği seyahatleri ondada 1 ya da 2 geceden fazla kalmamıstır ayrıca,arkadaslarıyla futbol maçı o yani onun dısında eşli yda evlerde yada dışarıda yemeklerde bulusulur bizde

🤦🏻‍♀️ olamaz
İşte eşimin arkadaş sevgisi o kadar anormal ki beni sevmediğini düşünmekte haksız mıyım
Esinizide aranizdaki kavgalardan dolayi size karsi bi yılgınlık hissediyorum ben. Sevip sevmedigini bile dusunmuyor bence. Bu saatten sonra kendinizi çekin, karismayin, siz de kendi planlarinizi yapin. Fevri davranmayin. Seviyorsa zaten size ilgisi artacaktir. Sevmiyorsa da yapacak birsey yok.

Kesinlikle benim beklentim böyle bir evlilik değil Bunun dışındaki gerçekten sevdiği arkadaşları bile eşime nasihatta bulunuyor eminim ama olmuyor düzelmiyor sürekli bir arkadaş peşinde
Dediğim gibi bunun konuşularak çözülecek bir problem olduğunu düşünmüyorum. Üstelik bu konuşmalar da suçlu çoğunlukla siz çıkacaksınız. Eşini baskılayan kişi olacaksınız. İki farklı kişi var ortada.

Ancak ikininizde ortak bir noktada buluşma derdinde olursanız bir çözüm bulunur. Eşiniz muhtemelen bir sorun olduğunu da düşünmüyor. Burada tatmin olmayan, istediği evliliği yaşamayan sizsiniz. Ya beklentinizi düsürüp merkeze esinizi koymayıp kendi planlarızı yapıp eşinize de karisamayacaksınız yada kendi yolunuza bakacaksınız.

Arkadaşını çok tanımıyorum ama sevmediğim yanı eşime de bekar gibi davranması gece yarısı arıyor konuşuyor mesela gün içinde sürekli mesajlaşıyorlar işle ilgili ama geçen hafta biz zaten iki günlük bir yere gitmişiz adam sürekli arıyor :/
Güvensizlik var tabi eşimin bişey gizlemesinden kaynaklı mesela diyor ki şu arkadaşım şunu yapalım dedi aslında bunu diye kendisiymiş..
Eğitim iş dışı bir konuyla ilgiliydi bu yüzden rahatça git demedim istemedim hatta ordayken çok nadir konuştuk kızdım gittiği için o ise ordayken bu arkdaşıyla akşam şurası senin burası benim gezip durdu...
Ya gerçekten kimse onun gibi rahat değil çevremizde Ben yetmemesinden yoruldum:KK43: İstiyorum ki ilgisi artık bana yönelsin

Eşiniz öğretmen değil mi, ne olıyor gece konuşacakları kadar? Ben eşinizi çok kaba buldum ama siz de inanılmaz sakin ve yapıcısınız. Sanırım ben aynı durumda olsam kendime ait bir dünya şekillendirirdim ve eşimi de zerre umursamazdım. Çünkü çok kusurq bakmayın ama eşiniz işe yaramaz birisi bence. Aldatma işi olmasa bile evli bi adam sağa sola bu kadar gider mi? Bana çok garip geldi şehir dışına çıkması mesela. Şehir içi gece gündüz yetmemiş bir de dışarı atmışlar kendilerini. Bir de bir taraftan aldığı ilgiyi diğer tarafa vermiş o da garip. Öğretmen bir arkadaşım vardı eşi de bu tarz bir garipti bir de kendini hediye gibi görüyordu arkadaşım çok seviyordu ama sonra vazgeçti. Adam çok geri dönmesini istedi ama arkadaşım işin bitmişti herşey. İnsanları bu raddeye getirmeden birşeyler yapmak gerek. Eşiniz düzelmez kendini nimetten saymaya her bulduğu fırsatta sizsiz hayatına devam edecek. Bir de bence çocuk yapma fikrini bir süre rafa kaldırın . Gerçekten kendinize yazık edersiniz.

Ben şunu merak ettim.
Eşiniz siz böyle yaşasanız nasıl tepki verir?
Arkadaşlarınızı ön planda tutup şehir dışına gezme planları yapıp ona en son söyleseniz, istemiyorum dedigi halde bunun için kavga etseniz?
O gönderir beni boğmaz. Karsilikli özgür olalım istiyor derseniz inanın eşinizi anlayacağım. Öyle yaşayın birbirinizi sikmadiginiz bir evliliğe alışın diyeceğim.
Çünkü ben biraz eşiniz gibi biriyim. Eşim de öyle olsaydı kesinlikle izin verirdim bu ilişkiye:)
Peki ya o?
Yapabilir mi?

Yoksa hayır sen yapamazsın ben yaparım diyen öküzlerden mi?

eşiniz yaşıda var aslında ama siz biraz küçüksünüz gibi hisettim ondan..evlilik sorumluluğunu tam almamış eşiniz gibi geldi bu kdr rahat olunmaz benım eşim evlılıkten once boylwydı her arkadasına zaman para harcaması sınırsız cebındeki neyse sonuna kdr biz evlendik,evlendikten sonra merkezi ben oldum benımde merkezim o oldu..evet arkdslarına tabıkı zaman ayırıyor ama eskisi kdr değil, etrafındaki herkes evlendi bununda etkisi büyük artık eeşli bulusuluyor bekar bı tne abimiz var onuda cok severız onlada mesela benleyken bulusuyoruz yda o kız kardesını alıyor oyle buulusuyruz dörtlü..yanı evlılıkte bunu bu çizgiyi önemseyin bekar bı yaptıgı aktıvıte iş gereği seyahatleri ondada 1 ya da 2 geceden fazla kalmamıstır ayrıca,arkadaslarıyla futbol maçı o yani onun dısında eşli yda evlerde yada dışarıda yemeklerde bulusulur bizde
Ben de 30 yaşındayım evlilik sorumluluğunu aynen benim üzerimde en son kavgamızda attık yeter etti ben gidicem dedim bu sefer suçlu ben oldum:KK43:

sehir disina niye gidiyor anlamadim ben.
sizi bilerek mi annenize birakmis oluyor bu durumda?

Eşiniz öğretmen değil mi, ne olıyor gece konuşacakları kadar? Ben eşinizi çok kaba buldum ama siz de inanılmaz sakin ve yapıcısınız. Sanırım ben aynı durumda olsam kendime ait bir dünya şekillendirirdim ve eşimi de zerre umursamazdım. Çünkü çok kusurq bakmayın ama eşiniz işe yaramaz birisi bence. Aldatma işi olmasa bile evli bi adam sağa sola bu kadar gider mi? Bana çok garip geldi şehir dışına çıkması mesela. Şehir içi gece gündüz yetmemiş bir de dışarı atmışlar kendilerini. Bir de bir taraftan aldığı ilgiyi diğer tarafa vermiş o da garip. Öğretmen bir arkadaşım vardı eşi de bu tarz bir garipti bir de kendini hediye gibi görüyordu arkadaşım çok seviyordu ama sonra vazgeçti. Adam çok geri dönmesini istedi ama arkadaşım işin bitmişti herşey. İnsanları bu raddeye getirmeden birşeyler yapmak gerek. Eşiniz düzelmez kendini nimetten saymaya her bulduğu fırsatta sizsiz hayatına devam edecek. Bir de bence çocuk yapma fikrini bir süre rafa kaldırın . Gerçekten kendinize yazık edersiniz.
Bana hak veren ve benim gibi düşünen biri olduğunu bilmek rahatlattı.. eşim öğretmen ama borsa işiyle ilgili oluyor bu konuşmalar.. gerçekten ben çok sabırlı yapıcı davrandım gerçekten sevdiğim için evlendim ve evet başlarda ben bunalttım benden kaynaklandı kavgalar ama sonrasında eşim bekar gibi oraya buraya sürekli böyle bir de arkadaşları var hep onları örnek gösteriyor

X