Desteğe ve objektif bakışa açısına çok ihtiyacım var:(

Bir insanın önceliği eşi olmalı. O arkadaşı evlendiğinde senin eşin yalnız kalacak
Her kadın kabul etmez böyle bişeyi

Benim şahsen tanıdığım birisi var. Eşiyle tatile gitmek istemezdi arkadaşlarıyla plan yapardı
Teker teker o arkadaşlar evlenince baktı bunu kimse çağırmıyor herkes ailesiyle takılıyor eşine mahkum oldu. Ama yine de sevgi olmayınca olmuyor şimdi başka meşgaleleri var ama eşi yine 1.planda değil.. Ondan diyorum ki sevgi dilenmeyin bırakın gitsin
Ben zaten kimseyi suçlamıyorum o arkadaşını davet eden de kendisi biliyorum bunu hem insanın eşiyle arasını iyi tutup içi rahatça hareket etmek varken neden böyle davransın seven erkek gördüm ben kendisini tamamen değiştirmesine gerek yoktu o özveriyi verse yaklaşımı değişse bambaşka olabilirdik ön plana ailesini koyamayan biri sonuç olarak ben buraya konu açtım bu günüm mahvoldu eşim ise ne aradı ne sordu yanına aldığı arkadaşlarıyla takılıp geziyor umurunda olmamış ve kaç yaşına gelmiş bu yaşantıyı çok seviyor değişmez malesef

Canım inan ben eşimi çok dahil etmek istiyorum kalmasını da istedim hatta Ama eşimde normal kadınlar gibi git ailenin yanına tek kal mantığı var ya açıkçası kafasına göre takılabilmek için benim ne zaman döneceğimi bile sormadı
Yanlışşşşş... Bak eş sesiniz eşlik durumu vardır. Sen o öyle dedi öyle yapmak zorunda değilsin. Yani kalmandaki mantığı hala çözemedim. 4 saatlik yol diyosun ne var onda çocuğunda yoksa sabah erken kalk git akşam dön. Yani büyütülecek program yapılmayacak bir durum değil. Eşinin o mantığını sen kaldıracaksın. Sensizde kalamam ki şimdi diyeceksin. Benim eşim memlekette cenazeye gitmişti benide alacaktı ama 15 günlük bebeğim vardı. Mecburen geride bıraktı. Bende annemlere gittim ama 1 güne geri döndüm. Eşimede yok yok ben sana alışmışım sensiz bir yerde kalamam dedim ağladım hatta. Ama sizde bu kadar bağ yok. Yani sen bunu en başta becerememişsin sanki canım benim. Geç olmadan hallet şu bağ işini.

Evlenmeden öncesinde böyle üzüleceğimi bilsem evlenir miydim 😞

Yanlışşşşş... Bak eş sesiniz eşlik durumu vardır. Sen o öyle dedi öyle yapmak zorunda değilsin. Yani kalmandaki mantığı hala çözemedim. 4 saatlik yol diyosun ne var onda çocuğunda yoksa sabah erken kalk git akşam dön. Yani büyütülecek program yapılmayacak bir durum değil. Eşinin o mantığını sen kaldıracaksın. Sensizde kalamam ki şimdi diyeceksin. Benim eşim memlekette cenazeye gitmişti benide alacaktı ama 15 günlük bebeğim vardı. Mecburen geride bıraktı. Bende annemlere gittim ama 1 güne geri döndüm. Eşimede yok yok ben sana alışmışım sensiz bir yerde kalamam dedim ağladım hatta. Ama sizde bu kadar bağ yok. Yani sen bunu en başta becerememişsin sanki canım benim. Geç olmadan hallet şu bağ işini.
Anlamıyor etrafındaki evli kadınları örnek veriyor bağ olarak değil ayak bağı olarak görüyor ben de epeydir kendimi çektim ta ki bağır çağır kavga edip eteğimizdeki taşları dökene kadar.. Sonra tatile gittik ve geçen haftadan bu güne değişimi yazdım tek tek.. Kabul etmem gereken bir şey var ki eşim bensiz daha mutlu veya daha mutlu olacağını düşünüyor.. Ben eğer alıştım sana deyip ağlasam eşim dalga geçip biraz olgun ol bak şuna bak buna diye dırdır konuşurdu..

Anlamıyor etrafındaki evli kadınları örnek veriyor bağ olarak değil ayak bağı olarak görüyor ben de epeydir kendimi çektim ta ki bağır çağır kavga edip eteğimizdeki taşları dökene kadar.. Sonra tatile gittik ve geçen haftadan bu güne değişimi yazdım tek tek.. Kabul etmem gereken bir şey var ki eşim bensiz daha mutlu veya daha mutlu olacağını düşünüyor.. Ben eğer alıştım sana deyip ağlasam eşim dalga geçip biraz olgun ol bak şuna bak buna diye dırdır konuşurdu..
Siz daha ne kadarlık evlisiniz? Ben evlendiğim ilk zamanlar eşim arkadaşlarıyla sabahlara kadar dışarda otururdu. Bense uyumadan onu beklerdim. Çok üzülürdüm hatta ağlardım. Ama arkadaşları tanıdık diye müsade etmeye hatta umursamamaya başladım. Neden sormuyorsun nereye gittiğimi dedi birgün napim dedim her seferinde seni mi beklicem? Hamileydim de. O yüzden pek agresif takılmamaya özen gösterdim. Sonra ne oldu biliyor musun bir daha dışarı çıkmadı. İnşaAllah sende bu günleri atlatırsın. Sabrın ve sevgin çok önemli. Hala aynı kalırsa o zaman başka..

Aynısını söyledim gerçekten yaza doğru gideriz dedim ama adam birden ben gidiyorum dedi ben yalnız bırakmadığımda bunalıyor normal kadınlar gibi ailenin yanına git demeseydi bu tatilde gitmeyecektim ama kırıldım bir de bensiz zamanını nasıl geçiriyor bakayım istedim ve gösterdi sağolsun
Yazık eşiniz olacak birde. Hoşlanmadığım arkadaşı dediğiniz kadın mı?

Siz daha ne kadarlık evlisiniz? Ben evlendiğim ilk zamanlar eşim arkadaşlarıyla sabahlara kadar dışarda otururdu. Bense uyumadan onu beklerdim. Çok üzülürdüm hatta ağlardım. Ama arkadaşları tanıdık diye müsade etmeye hatta umursamamaya başladım. Neden sormuyorsun nereye gittiğimi dedi birgün napim dedim her seferinde seni mi beklicem? Hamileydim de. O yüzden pek agresif takılmamaya özen gösterdim. Sonra ne oldu biliyor musun bir daha dışarı çıkmadı. İnşaAllah sende bu günleri atlatırsın. Sabrın ve sevgin çok önemli. Hala aynı kalırsa o zaman başka..
Biz 2.5yıllık evliyiz ve başında ben de tanıdığım arkadaşları olmasına rağmen çıkmasın gitmesin istiyordum sevgime ne karşılık buldum ne bişey agresif davranmamayı beceremedim ama zamanla ona uyum sağladım fakat eşim doyumsuz dün telefonda iki yıldır hiçbir yeri gezmemiştim iyi oldu diyor gezmediğin bir yer yok dedim daha iki hafta önce istanbula gittin bi istanbula gittim de ben başka ne yaptım da vs vs Ya inanın sevmesem evlenmezdim 27-28 yaşındaydım evlilik basit bir şey değil ben bıktım ikinci sırada gelmekten :KK43: bu ne bencillik ben anlayış gösterdikçe daha fazla anlayış istiyor tartışınca da ne yaparsan yap oluyor ben de sevgimin kıymetinin bilinmesini istiyorum benle arası bozulmasın isteyen biri gibi özverili davransın istiyorum

Biz 2.5yıllık evliyiz ve başında ben de tanıdığım arkadaşları olmasına rağmen çıkmasın gitmesin istiyordum sevgime ne karşılık buldum ne bişey agresif davranmamayı beceremedim ama zamanla ona uyum sağladım fakat eşim doyumsuz dün telefonda iki yıldır hiçbir yeri gezmemiştim iyi oldu diyor gezmediğin bir yer yok dedim daha iki hafta önce istanbula gittin bi istanbula gittim de ben başka ne yaptım da vs vs Ya inanın sevmesem evlenmezdim 27-28 yaşındaydım evlilik basit bir şey değil ben bıktım ikinci sırada gelmekten :KK43: bu ne bencillik ben anlayış gösterdikçe daha fazla anlayış istiyor tartışınca da ne yaparsan yap oluyor ben de sevgimin köylerinin bilinmesini istiyorum benle arası bozulmasın isteyen biri gibi özverili davransın istiyorum
Hasta numarası yap. Hatta hastaneye git durumunda paylaş. Bir şekilde göster ona. Hâlâ aramazsa üzgünüm sevgisi yok demektir.
Hayır erkek.. Arkadaşlarıyla zaman geçirmek onun için çok kıymetli
Kız sende bırak ne var onda. 😂 Sesli güldüm. Benim eşim sabahlara kadar takılırdı yeni evlendiğimiz ilk günlerden hemde. Sıkılıyorlar ama senin dillendirmemen lazım. 1 yada 2 aya birşey sorma tamam de geçsin gitsin. Bak sonra nasıl neden sormuyorsun diye sana gelecek

Kız sende bırak ne var onda. 😂 Sesli güldüm. Benim eşim sabahlara kadar takılırdı yeni evlendiğimiz ilk günlerden hemde. Sıkılıyorlar ama senin dillendirmemen lazım. 1 yada 2 aya birşey sorma tamam de geçsin gitsin. Bak sonra nasıl neden sormuyorsun diye sana gelecek
Gitmesin o arkadaşından çok etkileniyor evli olduğunun farkına varsın hayatında karısının ağırlığını hissettirsin ben de diyeyim ki beni önemsiyor onlar sadece arkadaşı vs ama yok tek hissettiğim önemsenmediğim ikinci plana atıldığım ve arkadaşlarıyla olmaktan çok zevk alması çok mutsuz hissettiriyor bana yok sayılmak

Son düzenleme:
Sizi anlıyorum. Acaba birlikteyken çok mu bunaltıyorsunuz. Sizin yanınızda kendini cendereye sıkışmış gibi hissediyor olabilir. Arkadaşlarının yanında kendini daha rahat hissediyor ve o ortamı tercih ediyor muhtemelen. Siz de bir süre üstüne düşmeyin. Bırakın ne istiyorsa yapsın. Baktınız ki düzelen bir şey yok o zaman geleceğe yönelik başka kararlar alırsınız.

Sizi anlıyorum. Acaba birlikteyken çok mu bunaltıyorsunuz. Sizin yanınızda kendini cendereye sıkışmış gibi hissediyor olabilir. Arkadaşlarının yanında kendini daha rahat hissediyor ve o ortamı tercih ediyor muhtemelen. Siz de bir süre üstüne düşmeyin. Bırakın ne istiyorsa yapsın. Baktınız ki düzelen bir şey yok o zaman geleceğe yönelik başka kararlar alırsınız.
Hayır bunaltmıyorum aksine rahatça konuşuyoruz ama yok eski yaşantısını anlatmayı çok seviyor ki özlediğini hissediyorum bekar gibi yaşamak istiyor sanırım evlilik bu olamaz ben ilgilenilmekten hoşlanıyorum herkesin yeri ayrı eşin arkadaşın ailenin.. ben ondan beklemeyeceksem erkekçe sevilmeyi sayılmayı ilgilenilmeyi başka kimden bekleyecem?

Eşimde yapıcı bir hal yok olsaydı böyle yaşanmazdı bişeyler huzurunun bozulacağını bile bile böyle yapan biri mutlaka vazgeçmiştir
Öyle görünüyor sevmek sevilmek mutlu olmak herkesin hakkı bence vaktinizi heba etmeyin kendinizi yıpratarak da heba etmeyin size yazık çocuğunuz da yok sanırım

X