Desteğe ve objektif bakışa açısına çok ihtiyacım var:(

Ondan ses çıkana kadar aramayın mesajda atmayın. Dönüş tarihinizide 1-2 gün erteleyin. Kocanızın totosu çok kalkmış.

Ondan ses çıkana kadar aramayın mesajda atmayın. Dönüş tarihinizide 1-2 gün erteleyin. Kocanızın totosu çok kalkmış.
Kendini bana ödül gibi görüyor zaten ne zaman konuşsak geçmişini anlattığında ben şöyleydim böyleydim vs sanki evlenince havası söndü öyle hissediyor peşinden çok koşan olmuş şimdi de benimle evlendiği için şanslı hissetmem gerektiğini düşünüyor

Anliyorum sizi.Tabii bakis acilari cok onemli evlilikte ama ne bileyim birsuru faktorler de var.Ne beklendigi onemli karsilikli,tatsiz olunca da insan evliyken yalniz hissediyor.Lezzetli olmasi gerekiyor.Beklentilerle alakali saniyorum.Benim de zaten kafam karmakarisik.Sorsaniz ne istiyordun diye aslinda herseyim vardi can yoldaşi aramistim.Biraz da benim sevdigim seylere ucunda olsa dahil olsun.Ama ne bileyim iste noluyor da boyle oluyor.Insanlar bence bencil olmiycak.yuregini sevdigi insana dogru evrilecek,degisecek biraz.kimse evlenmesin takilsin ozgur hayatinda oleyse

İşte aynı şeyi düşünüyorum gerçek sevgi olduğunda herşey kendiliğinden gelir ben de bunu istiyorum evlendiğimizde ben 28 o 34 yaşındaydı küçük değiliz ne istediğimizi bilerek evlendik sanıyordum

İnsan sevildiğini, değer gördüğünü hissetmiyorsa çok hırçınlaşıyor. Zorla ilgi göstermesini sağlamaya çalışıyor. O çok kötü bir durum, ben de yaşadım eskiden. Ama zorla sizi ne daha çok sever ne daha çok ilgi duyar ne de değer verir, içinden gelir bunlar, gelmiyorsa yapacak bir şey yok. Siz de ona odaklı yaşamayın , ona karışmayın fazla , kavga etmeyin, sorgulamayın, siz de arkadaşlarınızla çıkın, başka şeylerle meşgul olun bence. Kendi kendine düzelirse düzelir, zorla, kavgayla daha beter olur.

2.5yıl oldu 1yıldır hiçbir beklenti kurmadan yaşıyorum ama düzelmiyor kadın olarak insan olarak sevgi ihtiyacım ilgi yeterince ihtiyacım karşılanmıyor eşime bunu bir defa söyledim ben çok ilişki yaşamadığım için görgüsüz gibi olduğumu evliliğin ona göre bu olduğunu başka türlü bişey olmadığını onu bunalttığımı söyledi ben de çok kırıldım düne kadar bu konuyu konuşmadım bir daha.. Eşimde bir sınır yok karımın yeri burası ona göre hayatımı düzenleyeyim yok kafasına göre yaşamak var

Evet tam ideal yaşlar bunlar aslinda.Ya evlilik bir kurum ve ciddiyet gerektiren bir kurum.Herkesin kendinden ödünler vermesi gerekiyor.Oyle bir denge ko ne fazla ne eksik.Tam denge.

Evet tam ideal yaşlar bunlar aslinda.Ya evlilik bir kurum ve ciddiyet gerektiren bir kurum.Herkesin kendinden ödünler vermesi gerekiyor.Oyle bir denge ko ne fazla ne eksik.Tam denge.
Bizde böyle bir denge yok benim eşimin anlaşabileceği insan buraya yorum yazan ne var bunda diyen bunu gerçekten içselleştirmiş o düşüncede bir kadındır benim kafam ise artık belli bir yaşa gelmişiz birbirimizin içimizden geldiği için kıymetini bilelim yan yana olalım keyif alalım mutluluğumuzu evimizi yuvamızı herşeyin üstünde tutalımdı ama eşime göre benim aklımın başıma gelmeyeceği perçinlenmiş

Eklentiler

• 7C8A443A-32DB-4D4C-8905-E27F5A59702C.jpeg
    157,3 KB · Görüntüleme: 31

Oda sizi suçluyor işte. İçinden çıkılmaz bir hal almış. Terapi alsanız iyi gelmez mi acaba? Bu gidişle sonu yok gibi.

O zaman bu konuyu biraz ailenize de çıtlatın ve daha fazla yıpranmadan gerekeni yapın direkt boşanmak olarak demiyorum ciddiyetini ve beklentilerinizi bilmesi lazım. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsınız. Ben yuvaya sahip çıkılması gerektiğini düşünen bir kadınım ama bu durumlar ayrı, hastalık değil maddiyat değil karşılıklı çaba yok. Bazen ben de diyorum eşime narsistsin diye çünkü o da öyle ben tartışma çıkarıyormuşum o da hata yapıyormuş ama özür dileme yok neden çünkü benim yüzümden sinirleniyormuş falan filan... Az çok tahmin edebiliyorum üst seviyelerde ne olur nasıl olur. Hayat bu tabiki sıkıntılar olacak, imtihanlar olacak.. Ama bizler insanız duygusal olarak da ihtiyaçlarımız var. Ve bunu eşlerden hangisi yerine getirmezse birşeyleri yıkmayı göze alan da aslında o dur.

Oda sizi suçluyor işte. İçinden çıkılmaz bir hal almış. Terapi alsanız iyi gelmez mi acaba? Bu gidişle sonu yok gibi.
Terapiye gitmek istemiyor daha önce teklif ettim kendinde hiçbir sorun görmüyor çünkü hatalı hep benim konuştuğumuzda insan kocasını tanır ona göre davranır diyor karısını tanıyıp düşüncelerini önemsemeyen bir adam olarak

Hic yabanci degil bu mesaj tarzi bana.Olgunlasmamis bir tarz bu.onun ozgurlugu evliliginden daha agir basiyor.

Herkesin evlilik,iliski dinamigi farklidir.Ben o esinin normal kadinlar gibi dedigi kadinlardanim.Ikimiz de ogretmeniz.Daha evlendigimizin 2.ayinda beraber yaptigimiz yaz tatilinden sonra esim arkadaslariyla tekne gezisine cikti 2 gunluk ben de ev arkadaslarimla h.sonu takildim ya da bebeklerim su anda cok kucukler o yuzden somestrde gidemiyorum ama yazin ben bebeklerimle gidicem annemlere.Esim 1 hafta kalir sonra doner.Sizin probleminiz esinizden goremediginiz ilgi,sevgi,sevkat açlığı.Yoksa guven olduktan sonra varsin gitsin dunyanin bir ucuna..

Aynen bu şekilde ciddiyetimin de farkında ama sahiden sadece bir yere gittiği için ona sorun çıkardığımı düşünmek onu rahatlatıyor gerçekten bunu bilsem bile yine de durumu açıkladım her zamanki gibi benim suçlu olduğumu düşünüyor normal olan bu ona göre bence bu normal değil en azından benim kafamdaki evlilik bu değil, aileme açıklamak istiyorum ama üzmek istemiyorum beni hiçe sayıp davranmasını ben sindiremedim ailem kimbilir ne kadar üzülecek biraz güçlü olmam lazım.. inanın psikolojik olarak çok yıprandım

Evet inanın ben boğucu davranmıyorum biz de yaşadık benzer şeyleri ama bu kadarı da fazla son haftalarda zaten epey ayrı takıldık kah 5gün istanbuldaydı son 1haftadır zaten ben ailemleyim o istediği gibi çıkıyor geziyor arkadaşlarıyla ama bir durması gereken yeri de bilmeli sorun sevgi,ilgi,değer gerçekten her tartışmada da bunu açığa çıkaracak bir şey yapıyor hiçbir kaybetme korkusu yok olsa idi böyle davranmazdı ben çok net ve yapıcı konuşurken o kırıcı uzak ve suçlayıcı

Çok haklısınız ailenize karşı net olun bence çıktı gezdi değil de hissettiklerinizi anlatın mutlu olmadığınızı anlatın dürüst olun eşinize ailenize herkese karşı. Güçlü olmaya çalışın belki daha güzel günler göreceksiniz belki eşiniz farkına varacak belki de sonralarda yaşayacağınız büyük sıkıntıları yaşamaktan kurtulacaksınız. Eşinize terapiye gitmeyi de teklif edebilirsiniz

Eşimde yapıcı bir hal yok olsaydı böyle yaşanmazdı bişeyler huzurunun bozulacağını bile bile böyle yapan biri mutlaka vazgeçmiştir

Bu adama vaktinizi sabrınızı harcamayın. Hayat kısa.. Sizi aşağılayan adamın yanında olmayın. Elinizden geleni yapmışsınız
Yol verin gitsin

Bir insanın önceliği eşi olmalı. O arkadaşı evlendiğinde senin eşin yalnız kalacak
Her kadın kabul etmez böyle bişeyi

Benim şahsen tanıdığım birisi var. Eşiyle tatile gitmek istemezdi arkadaşlarıyla plan yapardı
Teker teker o arkadaşlar evlenince baktı bunu kimse çağırmıyor herkes ailesiyle takılıyor eşine mahkum oldu. Ama yine de sevgi olmayınca olmuyor şimdi başka meşgaleleri var ama eşi yine 1.planda değil.. Ondan diyorum ki sevgi dilenmeyin bırakın gitsin

Bu adama vaktinizi sabrınızı harcamayın. Hayat kısa.. Sizi aşağılayan adamın yanında olmayın. Elinizden geleni yapmışsınız
Yol verin gitsin
Malesef kabullenmek istemesem de ben her şeyi yaptım düşünüyorum fazla bile olmuş yaptıklarım kıymetim hiç olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…