Dertli misinz? Gelin bir daha bakın....

ben size ve ailenıze rahatsızlığınız hakkında bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum
bence eşinize söyleyin ama çocuklarınıza hayır..
benım içinde kardeşımın hasta oldugunu söyledi doktorlar
her sabah gözümü açtığımda bugün kardeşim dahada kötüye gidecek , bayılacak vs. gibi bir piskolojiyle yaşıyorum.. tbi sizinkisinin yanında bu hiçbirşey degil ama sizlere tavsiyem evlatlarınız daha çok küçük ve onları bu piskolojinin içine sokmayın. ben 5 yaşındayken rüyamda annemin öldüğünü görmüştüm .. o zaman ağlayarak uyanmıştım ve şu yaşıma kadar unutamadıgım tek rüyam o.. çocuklarınız şu geçen hergünde bugün anneme bişey olacak korkusuyla yaşamasınlar..
tekrar söyluyorum allahtan ümidinizi kesmeyin iyi doktorlar bulun tümör hakkında bir bilgiye sahip değilim ama artık tıp çok ilerledi.. kendinize iyi bakın allah sizi evlatlarınıza bağışlasın..

sabah sabah yazını okuyunca bittim morelim çok bozuldu.Tek söyleyebileceğim Yüce Allahım sana şifalar versin seni minik yavrularına ve eşine bağışlasın.Sen çok güçlü bir hatunsun sakın umudunu kaybetme....

Ama son zaten belli. İçime kapanıp kalan son aylarımı da depresyonda geçirebilirm. Ama hayır ben bunu seçmiyorum,ben eşimin ve çocuklarımın hatırında iyi bir şekilde kalmak istiyorum.

sadece bu cümleniz bile ne kadar güçlü bir kadın olduğunuzu gösteriyor

sizi çok takdir ettim

Rabbim sizi en çocuklarınız başta olmak üzere tüm sevdiklerinize bağışlasın(AMİN)

umudunuzu yitirmeyin bence durumunuzu eşinizin bilmeye hakkı var

belki annen ve baban hastadır,birşey olur endişesi ile söylemek istemeyebilirsin

ama hiç olmazsa eşinizle paylaşın bu durumu size en iyi desteği de o verir

unutmayın hüzünler paylaştıkça azalır

mutluluklar ise paylaştıkça çoğalır

sağlıcakla kalın!...

gece okudum mesajını hiç aklımdan çıkmadın dua ediyorum hep sana Allah seni çocuklarına bağışlasın eşine ailene bağışlasın. ben rüyamda senin durumunda olduğumu görmüştüm gerçek gibiydi, Allah bu kadar insanın duasını inşallah duyar ve seni iyileştirir inşallah

lütfen ümidinizi,umudunuzu kaybetmeyin
allah sizi sevdiklerinize bağışlasın inşallah

Rahmetinden sual olunmayan yuce Allahim sana mucizesini gosterir insallah.yuregim ezildi burkuldu.
Bazen benimde aklima gelir.bana bisey olsa yavrumun hali ne olur diye.olumden korkmak degil asla.kazik cakacak degiliz elbet ama geride kalan yavrular..off cok zor.Allah yardimciniz olsun

öncelikle çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.doktorlar teşhisi koyar,tedavi için uğraşırlar..bize can veren,hayata getirilmemizi sağlayan Allahıma kalmıştır herşey..Allah öyle büyük ki ol dediği olur..Allah sizi çocuklarınıza bağışlasın..
ben 2 aylık bebekken çok hastalanmışım,birçok doktora götürmüşler hepsinin dediği hazırlıklı olun,bugün yarın,şimdiden Allah rahmet eylesin demişler..annem çok ağlamış,babam yıkılmış..çok dua etmişler anneannem Allah'tan ümit kesilmez daha can çıkmadı demiş,bana çok iyi bakmış ve ben çok şükür buradayım,hayata tutundum..ben 2 yaşındayken annem üzüntü sıkıntı yüzünden çok hastalanmış ve anneme birkaç ay ömür biçmişler..son zamanlarını iyi değerlendir demiş doktorlar.. yine anneannem Allah'tan ümit kesilmez daha can çıkmadı demiş,annemede çok iyi bakmış,şimdi çok şükür annem hayatta...Allah'tan ümit kesilmezin birkanıtı daha;bundan birkaç yıl önce televizyonda ağlayarak,umutlanarak izlediğim gerçek kişilerin hayat hikayesi vardı..orada izlemiştim..kötü bir tümör kadının tüm vücudunu sarmış maks.6 ay yaşarsın demişler..kocasıyla beraber evlerini satıp,kadının yıllardır istediği dağ evini almışlar,kadın bağla bahçeyle uğraşmaya başlamış.sebzeleriyle,meyveleriyle tek tek uğraşmış gözü gibi bakmış..bir bakmışlar ki aradan koskoca 1 yıl geçmiş ve kadın kendisini iyi hissediyor,mutlu..doktora gidiyorlar kötü tümörden hiçbir iz yok.....çocukların için eşin için ailen için ümitsizliğe yer vermeden savaş ve kazan...bundan 1 yıl sonra Allah'tan ümit kesilmezin bir kanıtını daha seninle yaşamak istiyoruz "ben kazandım" mesajlarınla buraları çoşturmanı bekliyoruz...sağlıcakla,mutlu ve hayatta kalın..sen güçlüsün ve çocukların için çok daha güçlü ol..

ağlayarak okudum yazdıklarınızı. Rabbim bu mübarek günlerin hatrına sizi ailenize çocuklarınıza sevdiklerinize bağışlasın. ben de anneyim. bazen oğluma sarılırken bir gün bensiz kalırsa kim böyle şefkatle sarılır diye düşünüyorum. can bambaşka birşeymiş. dualarımda olacaksınız...

allah yardımcın olsun acil şifalar diliyorum ümidini kaybetme asla, dualarımız sizinle olsun şu mubarek günlerde

Göz yaslari icinde okudum yazinizi..Pozitif olmaniz gerektigini sakin unutmayin, ben hastaliklarin mutlulukla yenilebilecegi inancindayim. Benim de cok sevdigim bir akrabam kanser yaklasik alti aydir savas veriyor. Onun icin arastirmalar yaparken bu konunun önemini daha cok anladim.

Tesadüfen bir prof un yazisini gördüm bir hastasindan bahsediyordu. Adam cok kötü durumdayken tedaviye baslamis, ameliyat olmus, sonra doktor az bir ömrü var diye onu fazla SIKMAK istemediginden eve göndermis ama arada gel ilac yazayim demis, bu adam ama o kadar güleryüzlü ve neseli bir insanmis ki, hastaligi ile bile dalga geciyormus. Cok fazla alkol kullaniyormus, doktor en son uyarmis ama adam su cevabi vermis: fakat doktor, eger ben icmezsem o zaman hic bir arkadasim benim yanima gelmez o zaman da yalniz kalirim, bosverin siz beni ben iyiyim demis.
Gel zaman git zaman doktor artik son günlerinin yaklastigini düsünürken adami zorla kontrole getirtmis. Adam hala neseli sakalar yapiyormus...Neyse, sonuc doktorun eline ulastiginda cok sasirmis cünkü tamamen iyiymis.
Doktor o günden sonra bakic acisinin degistigini bu hastalikla mucizeler yasanabilecegini ve en önemli seyin : mutlulugu elden birakmamak oldugunu söylemis.

Ümidinizi sakin yitirmeyin...

Ve herkese büyük mesajlar cikiyor yazinizdan size tesekkür ederim. Ben de aslinda herseye aglayabilen bir insanim, bazen gereksiz yere gereksiz seyler icin kendimi üzerim, söylediklerinizi aklimda tutmaya calisacagim...

çok çok üzüldüm...
allah şifa versin....
bellimi olur mucizeler var hayatta her zaman...

çok geçmiş olsun canım allah seni çocuklarına ve eşine bağışlasın.nutkum tutldu bişey diyemiyorum bi anne için en acı şşey olsa gerek .

yazdıklarınız tuglerım dıken dıken okudum .cok uzuldum cok duygulandım emınım bu mubarek ayda allh ınsallh mucızesını gosterır sızı sevdıklerınıze bagıslar.cok guclu bı kadınsınız takdır edıyorum sızı bolede devam edın moral cok onemlı...ayy dıyecek pek bısey bulamıyorum
butun kalbımle dualarım senınle...

sana bi kaç tavsiyem olacak ben en başta Allah rızası için dene
en başta Allahtan ümit kesilmez hep bu ümitle yaşamanı istiyorum. ömrümüzü ondan başkası bilmez doktorların yaşamaz ölür dedikleri babam 40 günlük komanın ardından yeniden yaşama döndü ve tıpkı eskisi gibi oldu şimdi maşallah...
sonra artık dünyayı bırak çocuklarınla eşinle stressiz yaşa. bi profosor vardı bayan belki duymuşsun kadın kanser ve onada doktorlar a bi ömür biçmişlerdi. onu duyunca herşeyi bırakıp kaz dağlarının oradki bir köye yerleşiyor. köy hayatı yaşıyor herşeyi bırakıyor ve ümidini hiç kaybetmemiş. ve sonuç inanılmaz bir şekilde iyleşmiş. sende bu şekilde yaşa.
hep dualrımda olacaksın Allahım inş şifanı verir e seni evlatlarına bağışlar

okurken ne kadar üzülügümü anlatamam allah acil şifalar versin..canım ya ne zaman öleceğimizi allah bilir belki de rabbim seni sınıyordur.. allah inşallah seni yavrularına bağışlar. allahım inşallah sizlerin çok mutlu olmanızı sağlar..
benim aklıma bir fikir geldi sağlıgınız için bu konuyu her okuyan bildiği duayı okusun mu?
ben okudum bile herkesin istegine bağlı arkadaslar isteyen okusun ve okudgunu da yazsın inşallah bu kadar kişinin bu güzel aylarda bu güzel günlerde dilekleri kabul olur..
rabbim dualarımızı kabul etsin..

Allah sifanizi versin cok duygulandim.

Halamiza da doktorlar 1 sene yasamaz demislerdi. 10 senedir yasiyor ve gayet iyi tatil yapiyor hatta su an.

Allahtan umit kesilmez ve omrumuz konusunda kimse kesin konusamaz.

Tez zamanda mucizenizi duyarsiniz insallah.

Merhaba , durumunuza çok üzüldüm.. Özellikle çocuklar hususunda..

Ama ne bileyim bence o 1 yıl lafına pek takılmayın , geleceği yalnız Allah bilir..

Tamam hasta olabilirsiniz ciddi olduğunu da söyleyebilir doktorlar ama o kadar.. Süre veremezler..

Kader denilen bir şey var ecel vakti kaderde yazılmıştır çoktan , belki de senden önce biz göçeceğiz.. Orasını ne doktor ne bir başkası bilemez..

Ümidinizi yitirmeyin maneviyata yönelin.. Kaybetmekten korktuğumuz herşeyi ' evlat, eş, anne - baba, huzur ' herşeyi veren O değil miydi zaten..

Yalnız O'ndan dileyin.. Ol demesi kafi değil mi ?..

' Görelim mevlam neyler , neylerse güzel eyler '

Allah seni yavrularına ve ailene bağışlasın şifa versin rabbim.

yazdıklarınızı aglayarak okudum ve ilk aklıma gelen ne oldu biliyormusunuz sizinde takip ettiginiz gibi bir çok kişi derdini yazmış aman kızlıgım gitti bilmem sevgilim şunu dedi ..
hayat ne kadar boş bu cahil insanlar için...
rabbim yar ve yardımcınız olsun ......
umudunuzu kaybetdr bilemezki neyin ne zaman olacagını en iisini rabbim bilir....
her zaman gönlümde olacaksınız siz ve evladlarınız .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…