öncelikle çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.doktorlar teşhisi koyar,tedavi için uğraşırlar..bize can veren,hayata getirilmemizi sağlayan Allahıma kalmıştır herşey..Allah öyle büyük ki ol dediği olur..Allah sizi çocuklarınıza bağışlasın..
ben 2 aylık bebekken çok hastalanmışım,birçok doktora götürmüşler hepsinin dediği hazırlıklı olun,bugün yarın,şimdiden Allah rahmet eylesin demişler..annem çok ağlamış,babam yıkılmış..çok dua etmişler anneannem Allah'tan ümit kesilmez daha can çıkmadı demiş,bana çok iyi bakmış ve ben çok şükür buradayım,hayata tutundum..ben 2 yaşındayken annem üzüntü sıkıntı yüzünden çok hastalanmış ve anneme birkaç ay ömür biçmişler..son zamanlarını iyi değerlendir demiş doktorlar.. yine anneannem Allah'tan ümit kesilmez daha can çıkmadı demiş,annemede çok iyi bakmış,şimdi çok şükür annem hayatta...Allah'tan ümit kesilmezin birkanıtı daha;bundan birkaç yıl önce televizyonda ağlayarak,umutlanarak izlediğim gerçek kişilerin hayat hikayesi vardı..orada izlemiştim..kötü bir tümör kadının tüm vücudunu sarmış maks.6 ay yaşarsın demişler..kocasıyla beraber evlerini satıp,kadının yıllardır istediği dağ evini almışlar,kadın bağla bahçeyle uğraşmaya başlamış.sebzeleriyle,meyveleriyle tek tek uğraşmış gözü gibi bakmış..bir bakmışlar ki aradan koskoca 1 yıl geçmiş ve kadın kendisini iyi hissediyor,mutlu..doktora gidiyorlar kötü tümörden hiçbir iz yok.....çocukların için eşin için ailen için ümitsizliğe yer vermeden savaş ve kazan...bundan 1 yıl sonra Allah'tan ümit kesilmezin bir kanıtını daha seninle yaşamak istiyoruz "ben kazandım" mesajlarınla buraları çoşturmanı bekliyoruz...sağlıcakla,mutlu ve hayatta kalın..sen güçlüsün ve çocukların için çok daha güçlü ol..