• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertli misinz? Gelin bir daha bakın....

şu an o kadar kötü oldum ki...kendimden utandımneden mi?çüünkü kafamı öyle saçma şeylere takıyorum ki,öyle saçma sapan "dertelere"üzülüyorum ki....güülünç...
senin derdinin yanında gülünç...
amaa beni kendime getirdin...
bir daha kafamı takmıcam birşeye..hep seni hatırlıcam..
sen o kadar güçlüsün ki...rabbim seni ailene bağışlasın...yavrularına...
ahhh allahım çok büyük...
bugün kandil....dualrımda sende olacaksın....rabbimden ümit kesilir mi hiç??

öncelikle çok çok geçmiş olsun umarım doktorlar yanılsın ve geçip gitsiiinnnnn bu hastalık sizde yavrularınızla mutlu yaşamaya devam edin. bunu yazacak kadar güçlü, gururlu bi annenin pes edecene inanmıyorum.herşeyin başı moral biliyosunuz moralinizi yüksek tutun lütfen bunun geçeceğine inanın eminim ki bunları yapıyosunuzdur ama şimdi burda size destek olacak herkes içinde başaracağınıza inanın. saçmaladıysam kusura bakmayın ama ne diyeceğimi bilemedim sadece inanıp inandığımız şeye sarılırsak başaracağımızı düşünüyorum. allah şifa versin, iki küçük cana bağışlasın sizi, dilerim bunu yenersiniz. allahtan ümit kesilmez bazen tıpın yetersiz kaldığı yerde maneviyat, yüksek morall hayata sıkıca bağlanmak güçlü geliyor. duacınızım allah yar ve yardımcınız olsun.sevgiler.

Bu yazını asla unutmayacağım. Eften püften şeylere ağlarken aklıma getireceğim, silkeleyeceğim kendimi.
Çıkmadık candan ümit kesilmez derler ... Mucizelere inanırım.
Şu kandil günü çok içten diliyorum ki, ALLAHIM sizi çocuklarınıza ve eşinize bağışlasın.
Boğazımda bir düğüm oluştu okurken.
Size dokunarak, sizi iyileştirmek istedim. Keşke öyle bir yeteneğim olsaydı ..............

ablam karaciger kanseri hastasi... 6 sene önce teshis konuldu ve hemen ameliyata alindi, kötü huyluydu,
ameliyat, chemoterapi, alternatif ilac su bu derken cok sükür hayatta hala, hala hastaligini yenmis degil cünkü baska organlara sicrama yapiyor, karacigerin bir kismini aldilar.. ve cok sükür hala ayakta, yegenim ozaman 6 yasindaydi simdi 12...günlerce agladigimi hatirliyorum... ama yine cok sükür Allahima ki ablam hayatta,
bizde ona her an birsey olacak diye cok korkuyoruz, kendisi türkiyede biz ise yurtdisinda...
cok zor, cok aci bir durum....
insAllah sizde bunu basaracaksiniz, moralinizi herzaman cok yüksek tutun, yazinizdan okudugum kadariyla zaten öyle yapiyorsunuz ama yinede bunu söylemek istedim... Allah´tan hic birzaman ümit kesilmez bunu hicbirimiz unutmayalim... her iki evladinizda insAllah daha uzun yillar anasiz kalmayacaklardir.... dualarimiz seninle....

Allah sizden razı olsun bu mübarek günde bu halinizle insanlara faydalı olamaya calisiyosunuz....
Allah yavrularınızı korusun ,kimselere muhtaç etmesin...

Sonum belli diyorsunuz , insaAllah gideceğiniz yerde bellidir cennete ulaşırsınız ...

Çokça dua edeceğim Allah yar ve yardımcınız olsun...

Offff Off offf ben burada okuyunca mahvoldum:5:
Bişeyler söylemem gerekiyor belki ama kilitlendim ya:(
Balkona çıkıp sesle ağlamak istiyorum, şuan tek bunu istiyorum gözyaşlarına boğdun beni:((
Can çıkmadan umut kesilmezmiş:( allahım yardımcın olsun bu güzel gecede dualarımız seninle kızlarınla,
Offff ya beni mahvettin:(:5:

Rabbim şu mübarek günün hürmetine size acil şifalar versin sizi yavrularınıza bağışlasın çok güçlüsünüz ne yazacağımı bilemiyorum yutkunamıyorum şuan

ablam karaciger kanseri hastasi... 6 sene önce teshis konuldu ve hemen ameliyata alindi, kötü huyluydu,
ameliyat, chemoterapi, alternatif ilac su bu derken cok sükür hayatta hala, hala hastaligini yenmis degil cünkü baska organlara sicrama yapiyor, karacigerin bir kismini aldilar.. ve cok sükür hala ayakta, yegenim ozaman 6 yasindaydi simdi 12...günlerce agladigimi hatirliyorum... ama yine cok sükür Allahima ki ablam hayatta,
bizde ona her an birsey olacak diye cok korkuyoruz, kendisi türkiyede biz ise yurtdisinda...
cok zor, cok aci bir durum....
insAllah sizde bunu basaracaksiniz, moralinizi herzaman cok yüksek tutun, yazinizdan okudugum kadariyla zaten öyle yapiyorsunuz ama yinede bunu söylemek istedim... Allah´tan hic birzaman ümit kesilmez bunu hicbirimiz unutmayalim... her iki evladinizda insAllah daha uzun yillar anasiz kalmayacaklardir.... dualarimiz seninle....

rabbim ablanızada şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur

ağlattınız beni :(

ama Allah sizi yavrularınızı tüm ailenizi hep güldürsün inşallah .. aminnnnnn

ama belirtmem gereken bişey var..
cok sevdigim bi komşumuz vardı bundan 3 sene kadar önce meme kanserinden kaybettik onu.ancak doktoru ona 3 ay ömrün kaldı demeden önce o daha ışıl ışıl ışıl bi yüze kocaman bi gülümsemeye sahipti sanki.kızı vardı daha minicikti ve annemle knşmuşlar doktorun ona 3ay ömür biçtigini kötü huylu oldugu için tüm vucuda hızla yayıldıgını falan anlatmış sonra işte bi anda çöktü ve vefat haberini aldık duydugm gün uyuyana kdr aglamıştım ..hala coook özlüyorum onu. allah rahmet eylesin..

diicem şu ki .sanki bilmeseniz daha bi motive olup umutlu mu olurdunuz .. ?? tedavi süreciini etkiler miydi yoksa böylesi cok daha iyimi

Dert ettiğim bir çok şey gözümde silindi şuan.
Anlık telaşlarla ne kadar boş bi hayat yaşıyorum meğer
Ki ben sürekli ayy elim uyuşuyo ben kesin kalp hastasıyım,acaba trombositlerim düştü de lösemi mi oldum,başım döndü tümör mü var beynimde diye saçmalayan takıntılı bir kızım.
Olmadık şeyleri büyütüp kafama takıyorum hep.
Yazık bana.Halime şükredeceğime,isyan ediyorum sürekli.
Allah kimselere yaşatmasın böyle bişeyi.Dualarım sizinle.
Allah sizi sevdiklerinize bağışlasın...

:14:

Parçalara ayrılarak okudum sanırım... Allah yardımcınız olsun, sizin için, çocuklarınız için, aileniz için dua edicem... Allah sizi çocuklarınıza bağışlasın, dilerim doktor yanılmış olsun... Bir mucize Allahım lütfen... :14:

Allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin şifa versin size. Ailenize sevdiklerinize bağışlasın sizi.

canim RABBIM sifa versin tüm dualarim seninle.hayataki umudunu kaybetme canim benim...

ne diyeceğimi bilmiyorum inanın...:((
diğer arkadaşlar gibi umudunuzu yitirmeyin demek istiyorum sadece...

yüce rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul eder ve size şifa verir inşallah..

siz çok güçlü bir kadınsınız,çıkmadık candan ümit kesilmez inanıyorum ki galip gelen siz olacaksınız .

Okurken gözyaslarim tutmak ne kelime, yüregim yandi..
Gereksiz olaylara kafa yormaktan cevremdekileri bunalttigim bu zamanda ,
yazdiklariniz benim icin büyük bir ders oldu inanin..

Bu mübarek gecenin hürmetine, size Allahtan acil sifalar diliyorum,
yavrulariniz icin ve sizin icin dua edicem :(

Son düzenleme:
Allah'ım size yardım etsin... Düşmanımın başına dahi vermesin böyle bişeyi.. inanın tüylerim diken diken oldu okurken.. Allah yar ve yardımcınız olsun... Allah'tan ümit kesilmez.. :14:

Bence de siz çok güçlü bi kadınsınız ve yavrularınız için güçlü olup bu hastalığıda yeniceksiniz buna inanıyorum. Rabbim sizi sağlığınıza kavuştursun ve evlatlarınızdan ayırmasın inşallah.. (AMİN)

Back