• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertli misinz? Gelin bir daha bakın....

allah şifa versin bu mubarek gecede allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez bunu unutmayın .bende bu ara okadar üzülüyorum okadar kafama takıyorum ki dünden beri başım dönüyor bir tuhafım yazınızı okudum gerçekten hiç birşeyi takmıcan bu dünyada allahım yavrularınıza uzun ömür versin.

Sağolun bunları yazmamdaki amaçta tamda buydu zaten.Hayat küçük şeyleri kendize dert edecek kadar basit değil. Bunu ben söylüyorum evet "her zaman bir umut vardır" söyleyen bu haldeki biri..
Basit şeylere değer verip insanlığı 2.plana atan,attırtanlar utansın ne söyliyim ki..Bendeki bile daha dert değil televizyonu açıp haberleri izlemem içimi dağlamaya yetiyor.
Hepinize candan kopan bir teşekkür sunuyorum.. Allah size evlatlarınıza,anne babanıza bağışlasın.

bu gece dualarımda mutlaka yer vereceğim sana ve yavrularına...ve de şifa bekleyen herkese...
ne yazacağımı bilemedim gerçekten............

tüm duaların kabul olduğu bu mübarek gecede rabbimden sizin için sağlık ve hatırlı uzun ömür diliyorum.rabbim sizi sevdiklerinizden ayırmasın.bu gece güzel bir fırsat bol bol dua edin kabul olur rabbimin izniyle.gerçekten çok çok üzüldüm:((

Gerçekten bir şeyler yazmak çok zor.
Ama şu gücünüze inanın hayran kaldım, gurur duydum..
Mucizelere de inanmak gerek, sizin mucizeniz de yavrularınız sayesinde sizi bulur umarım..

Sağolun bunları yazmamdaki amaçta tamda buydu zaten.Hayat küçük şeyleri kendize dert edecek kadar basit değil. Bunu ben söylüyorum evet "her zaman bir umut vardır" söyleyen bu haldeki biri..
Basit şeylere değer verip insanlığı 2.plana atan,attırtanlar utansın ne söyliyim ki..Bendeki bile daha dert değil televizyonu açıp haberleri izlemem içimi dağlamaya yetiyor.
Hepinize candan kopan bir teşekkür sunuyorum.. Allah size evlatlarınıza,anne babanıza bağışlasın.

canım ümit kesilmez derken şöyle bir sebeptende dedim onu dayım yaklaşık 2 yıl önce kanser teşhisi kondu böbreği alındı ciğerlerine sıçramış dedi doktor 1 yıl belki biraz az biraz çok dedi günlerce ağladığımızı bilirim annemle ama şuan dayım çok iyi eskisinden kilolu ve iştahlı maşallah .

3buçuk ay önce gencecik annemi kaybettim, canımdan can gitti.. her günüm vicdan azabıyla, ağlamakla ve dualarla geçiyor...
yaşamak = nefes almak benim için şu an..
yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Allahım yavrularınızın yüzüne baksın da, uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin size..
herkese hayırlı kandiller. dertlere deva, hastalara şifa dileklerimle..

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim herkese bu yazdıklarımı okuyan.Yorum yazıp tavsiyede bulunan bana destek çıkanlar.. Sağolun. Şimdi gideceğim ama bu konu ve "bir derdim var" bölümü elimden geldiğince takibimde kalıcak. yorum yapan ve yapacak olanlara bir kez daha teşekkür ediyorum.

Çok teşekkür ederim herkese bu yazdıklarımı okuyan.Yorum yazıp tavsiyede bulunan bana destek çıkanlar.. Sağolun. Şimdi gideceğim ama bu konu ve "bir derdim var" bölümü elimden geldiğince takibimde kalıcak. yorum yapan ve yapacak olanlara bir kez daha teşekkür ediyorum.

Sen de bizlere dua et. İnan çok kişiyi ağlattın.

Allah şifalar versin. ben bu konuyu ailenizden gizlememeniz gerektiğini düşünüyorum. hatta kızlarınızı bile psikolojik olarak hazırlamanızı. bunun yanı sıra Allahtan ümit keslmez. inşallah evlatlarınız ve ailenizle uzun bir yaşam sürersiniz.

Ne diyeceğimi bilemiyorum..Siz çok güçlü bir bayansınız umudunuzu kaybetmeyin sakın ne olursa olsun...

bugazim dugumlendi
bizde derdimiz var saniyoruz,yazik bize be

dualarim seninle ablacim benim, insallah hayirlisiyla sifa bulursun
ALLAH tan umit kesilmez asla

bilmiyorum dogrumu dusunuyorum ama bence anne babana soyleme bu durumu,cunku biter tukenirler bu anlaticaginla gun gectikce
soyleme,o caresiz bekleyisi cok iyi bilirim, insan kendini harab eder elden hic bisey gelmedigini dusundukce

siz ne kadar guclu bi bayan bi annesiniz okurken cok uzuldum ve sizinle gurur duydum..keske birinin elinden bisey gelse..keske elimden sizin icin ufacikta olsa bisey gelse mutlaka yapardim.yavrulariniz sizden siz onlardan kopmayin diye..gamze akbas geldi aklima..o iyilessin diye gecelerce dua etmistim simdi sizde dualarimdasiniz ve sizin gibi tum hastalar..ozelliklede kucuk yawrular..insanin olecegini bilmesi iyi mi kotumu bilemedim..bi yanda son yapicaklarini yapabilmek var bi yandada kendini olume hazirlamak..Allah im yar ve yadimciniz olsun...kaderin onune gecilemiyor malesef..bunun bile sizin icin bi hayri vardir belki..belki Allah im sizin omrunuzu cocuklariniza katar...dicek kelime bulamiyorum ya...ama mutlulukla yasayin herseyin tadini cikarin..cikmadik candan umit kesilmez..ve son nokta benim enisteminde 6 ay omru vardi kanserdi ve bunun ustune 13 yil yasadi..ve kendiside doktordu ole duzgun hastanalerde doktorlara gorundu hepp..sonumuzu yinede kimse bilemez...siz moralinizi yuksek tutun buda sizin sinavinizdr ve kazanirsiniz belki...cocuklarinizla esinizle ve ailenizle size cok uzun yillar diliyorum...

okurken aglamamak icin kendimi zor tuttum, ama sonunda cocuklarim icin dua edin deyince bittim resmen.

allahim sana sabirlar versin, ne desek bos,

haklisin yarin yok:43:

Diğer konulara bakınca hep sizden bahsedilmiş sizin konunuz okumaya tavsiye edilmiş.Merak ettim buldum okudum inanın kendimi tutamıyorum tutmayada çalışmıyorum zaten.Yapılan tüm yorumları sabırla okudum.yaptığınız söylediğiniz herşeyde direnişçi ve alçakgönüllü bir insan olduğunuz anlaşılıyor.Dünyanın sizin gibi insanlara ihtiyacı var umarım kaybetmeyiz bir kez daha.

Ve bence anne-babanıza söylemeyin çok kötü olurlar bence.her gün acaba kızıma bugün birşey olacak mı duygusuyla yaşayacaklar.. benim fikrim tabi bu..
Ve bu konuyu ben hep güncel tutmaya çalışacağım ki biri buraya dertliyim diye konu açarken önce gelip bunu okusun..

İçim bi tuhaf oldu okurken...

Etrafımdaki insanlar annemi babamı ne kadar gereksiz yere kırdığımı düşündüm bi an...

Allahım bol şifa versin size şu zamanda mucizelere inanmak gerekiyor o kadar insan var ki yaşamaz denilip yıllar geçmiş sapasağlam duran...

Bu gece dua edicem size...

cok icten söylüyorum suanda agliyorum:(
okadar zor bir durumki ve okadar haklisinki.. hayatta herseye bir care bir cözüm var sadece ölüme karsi yok..
kimse yüzünden üzülmeye aglamaya degmez, kimse icin birbirini üzmeye kirmaya degmez..
allahim herkezi korusun kimsenin basina vermesin cok zor.. allahim evlatlarina ve esine uzun ömürler versin sabir versin
allahim sanada acil sifalar versin sabir versin :(..

senin icin dua edicem, evlatlarin icin esin icin dua edicem söz veriyorum..

cok gecmis olsun:(

canımmmm bakkk sana bir şey diyimmi daha geçen gün televizyonda duydum çocuğa 3 aylık ömür biçmişlerr yıllardır yaşıyormuş...o doktorların bahsettiği hastalık sürecindeki limit ama sen yarına mükemmel bir şekilde uyanabilirsin bir bakmışsınnn zor günlerin geride kalmış.doktor söyler elbette sana bir limit şu durumda fakat sana ömrü doktor değil ALLAH biçer birtanecim..o yüzden emin ol ömrün varsa yaşarsın yoksaaaa ne yapsan boş.hastalıkla bağdaştırma bunu birtanecim.ben sağlamım bugün ama yarın kaza yapsam ölürüm belli olmaz.ben kanserim bugün doktor der 2 ay kaldı ama ben 10 yıl daha yaşaarımm.

Benim bu bölümde iki konum var daha da açamam sanırım:ssz: gücünüz annelikten mi geliyor bilemedim
Ama sanki sizi gerçek hayatta tanıyormuşum gibi hissettim o kadar içten paylaşmışsınız ki söyleyecek söz bulamıyorum:14:
Rabbim evlatlarınızla beklediğinizden çok daha uzun bir ömür versin size..
İnancınızı yitirmeyin lütfen ve kendinize iyi bakın..

rabbim sana şifa versinn...aglamaktan inan gözlerim kıpkırmızı olduu..herşey allahtan hayırda ondan şerde ondann..bu dünyada ölmekde var yaşmakda herşe bizim içinn..ama insan geride bıraktıklarına üzülüyor..hele o evlad varya açmı kalır tokmu kalır gece üşürmüü kimse benim gibi öpermi severmii.kimse evladı olmadan bunu anlayamaz..ama inan bana herkes hayata tutunuyorr..öyle acıkii bunalrı yazmak rabimden gelen herşeye razıyızz..innşallah iyileşirsinnn yine onların güzel annesi olursunnn allah öyle büyükkii ona sıgınnnn..

Back