• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım!!!

bu adam sana para veriyomuki nasıl para biriktircen, hadi biriktirdin o paraları sakladığın yerden bulursa sen bunları nerden buldun diye dövmek için bi bahane daha bulur şerefsiz..
polise şikatyet ettin diye ailesi tavır alırsa alsın çokmu önemli, oğullarını o kadar düşünüyolar madem insan olmayı öğretsinler
şimdi gitmesen belki daha kötü duruma düşcen bi aan önce kurtul o pislik heriften kadın sığınma evine git

Annem aradı konuştuk size göndermiyor dedm eşimi aramış açmamış o da . Anneme anlattm beni dövdüğünü sonra annm görümcemle konuştu ama yine beni çağrmadı gel kal boşan demedi...

Annem aradı konuştuk size göndermiyor dedm eşimi aramış açmamış o da . Anneme anlattm beni dövdüğünü sonra annm görümcemle konuştu ama yine beni çağrmadı gel kal boşan demedi...

yazmayim yazmayim dedim dayanamafim.
lutfen kusura bakmayin ama annenizdebes para etmezmis
yarin yaslaninca yaniniza tuner hemen.
millet bilmez etmez bu nosil evlot sonucto annon senin Allah hoyorli evlot verson bla bla bla iste herkesin agzi var iste agiz oluncada ahkam kesmek kolay.
bosanin bencede cok zor stresli bir yasam bu sekilde buyuyen cocukta psikolojik olarak 10-0 geriden gelecek.
bosanin babanizin maasina ortak olun. isin ic yuzunu bilmiyorum nasil bir cocuksunuz benim kizkardesim cok eziyet eder anneme mesela boyle bir durum olsada dayak yemenize mani olmaliydi.
annenize soyleyin lutfen lutfen yaslanincada yanima helme sakin diye simdiden yuzu olmasin

Evet kızlar görümcem geldi sabah beni kendi evine getirdi. Benle yaşıt kızı var onla oturuyoruz şuan. Mamasıda bitmişti mamada aldı bebeğime. Sabah eşim evden çıkıyordu bende beni anneme bırak biraz oturuyum dedim esti gürledi hemen oraya gidemezsin vs diye sonra tartısma çıktı bana vurmaya kalktı görümcemi aradım abla geliyosan gel polisi arıyorum dedim geldi hemen sonra eşim telefonumu aldı bi kaç saat vermedi. Sonra biz görümcemle beraber çıktıl evden ne boku varsa yesin ona sevgim de saygımda kalmadı. Evet zamanında deli gibi sevdim güvendim ama şimdi çok pişmanım.. Ondan öyle mefret ediyorumki bana yaşattıkları için..
Acilen kadin siginma evine gitmelisin
Sonra hemen bosanma davasi ac ayrica da darp icin sikayetci ol,gitsin butun ertelenmis cezalarini ceksin serefi bozuk!cok sinirlendim
Allah sana dayanma gucu versin cok gecmis olsun,sakin durma o evde artik

yazmayim yazmayim dedim dayanamafim.
lutfen kusura bakmayin ama annenizdebes para etmezmis
yarin yaslaninca yaniniza tuner hemen.
millet bilmez etmez bu nosil evlot sonucto annon senin Allah hoyorli evlot verson bla bla bla iste herkesin agzi var iste agiz oluncada ahkam kesmek kolay.
bosanin bencede cok zor stresli bir yasam bu sekilde buyuyen cocukta psikolojik olarak 10-0 geriden gelecek.
bosanin babanizin maasina ortak olun. isin ic yuzunu bilmiyorum nasil bir cocuksunuz benim kizkardesim cok eziyet eder anneme mesela boyle bir durum olsada dayak yemenize mani olmaliydi.
annenize soyleyin lutfen lutfen yaslanincada yanima helme sakin diye simdiden yuzu olmasin
Konu sahibi bosanirsa eğer zaten annesinin aldığı maaş direk boşanan kıza kalır.
Yanı annesi beş kuruş alamayınca otomatikman kızını yanına çağırır. Cagirmasa bile o parayla gecinebilir.

Ben körü bir evlatta değilim ki lise okurken bile çalıştım ögleden sonra garsonluk yapıp aileme destek oluyordum

Canım allah yardimcin olsun ayni yastaymisiz kendimi senin yerine koydumda mahvoldum vallahi kimse sahip cikmassa devlet sahip cikar sana o hayvana katlanma al çocuğunuda devlete Sığın annen ve abine de allah insaf versin azicik merhamet versin inşallah kusura bakma ama onlarada insan denmez.

Ben körü bir evlatta değilim ki lise okurken bile çalıştım ögleden sonra garsonluk yapıp aileme destek oluyordum
Derdi veren Allah dermanını da verir inş.
Sen konuyu gordugumden beli aklimdan cikmiyorsun. Bende 20 yaşındayım. 1 senelik evliyim. Keşke bende Ankarada olsaydım. Bir destek olurduk en azından. Hakkında hayırlısı olur inş.
Bebeğini de seni de kimsenin uzmesine izin ver me!

Arkadaşlar mesajlarınız için destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden... İnsanın zor gününde kendini güçlü hssetmesini sağlıyosunuz...

Tabi ki boşansam annemin maaşını direk alırım ancak 7 yaşında kardeşim var annem neyle geçinir kardeşim okula gidiyor kıyamam ki ona... Yoksa annemden alır o maaşı derhal boşanır geçinirdim rahatça

Şu an hala görümcemlerdeyim ne olacak bilmiyorum hiç o hayvanla hiç konuşmadık konuşmak zaten istemiyorum... Annemde arayıp sormadı zaten.

Allah yardımcınız olsun durumunuz çok zor.Mutlaka polis çağırın,canınızdan ve çocuğunuzdan kıymetli değil hiçbirşey.Son çare kadın sığınma evleri.Tamam koşullarının hiç iyi olmadığı söyleniyor kadın sığınma evlerinin ama bu şekilde şiddet de çok tehlikeli.Bu adam değişmez emin olun benim ablam da şiddet mağduruydu.Kocasıyla barıştı adam 2 sene sonra yine şiddet uyguladı.,canını zor kurtardı.Hayatınızı tehlikeye atmayın,derneklerden destek isteyin elbet bir yardım yapılır,çok geçmiş olsun.

Ya hapisten çıkıp beni öldürürse yada o hapisteyken çevresinden biri yaparsa... O kadar paranoyak oldum ki artık özgüvenim dahi kalmadı
Canım benim paranoya yapmakta haklısın ve yapmalısında rabbim çağresiz bırakmasın başka bi şehirde tanıdığın yokmu yardımcı olabilecek yada en son ihtimal kadın sığınma evleri daha bu yaşta hey allahım annen nasıl sahip çıkmaz yada abin aklım almıyo nasıl böyle vurdum duymaz olabilirler kurtar kendini kardeşim git şikayet et sonrada taşın ne var neyok sat kendine seni bulamıcakları biyer bul hatta prosedür nedir bilmiyorum ama ismini değiştir yeni bir kimlik yeni bir hayat iki senede düzenini kurarsın.
Bu sadece bi görüş hayat senin biz düşüncemizi söyler ve sana sadece üzülebiliriz hayatını yönlendirecek olan sensin .
Allah yardımcın olsun ablacım...

canım senin durumun artık çağırıp çağırmama durumunu geçmiş insan zor durumda kalınca neler yapmaz
kalk git annene ben boşanıyorum bitti istersen kov hiçbiryere gitmiyorum diyeceksin orası senin evin sen evlendin diye hiçbirşey değişmedi yada evine almıyorsa satsın evi senin hakkını versin mahkemeye giderim de korkut gözünü baktın olmuyor ozaman sığınma evine gidersin dediğim gibi koca dayağı çekeceğine ananın dırdırını çekersin

Tabi ki boşansam annemin maaşını direk alırım ancak 7 yaşında kardeşim var annem neyle geçinir kardeşim okula gidiyor kıyamam ki ona... Yoksa annemden alır o maaşı derhal boşanır geçinirdim rahatça
ozaman annene diyeceksinki ben burda kalıcam sen bebeğe bakıcaksın bende çalışıcam sigortan olursa maaşı alamazsın zaten ama yok illa gelme diyorsa önce ozaman alıcaksın canım maaşı annende fedakarlık yapıcak biraz evlat dediğin evlenene kadar bakılıp büyütülmüyor ömür boyu yanında olucaksın evladının iyisiyle kötüsüyle sen onun çocuğusun

Back